עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nazgull,

אחותי קנתה לי בארה"ב במחיר של 50 דולר (לעומת 430-450 שקל בארץ) ,בערך עוד חודש אני יקבל אותם... רציתי לדעת איך האוזניות לgaming ולשמיעת מוזיקה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. Started by liornet,

היום הייתי בבאג וראיתי תאוזניות היפיפיות האלה. אחריי שראיתי שמשבחים את AKG הרבה אמרתי לעצמי אוליי שוה קניה. אז איזו מהם עדיפה יותר?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. הת'רד מופנה אך ורק לאנשים בעלי ניסיון עם המגבר. קיבלתי מגבר של קנווד מדגם KRF-V7030D, זה מגבר דולבי דיגיטל וגם DTS לקולנוע ביתי בן 7 שנים בערך. האם יש למישהו ניסיון עם המגבר הזה או מכיר אותו? בינתיים חיברתי אותו למחשב בחיבור אנלוגי עד שאני ארכוש כבל ואחבר אותו בחיבור דיגיטלי. בינתיים שומעים בסדר יחסית אך אני מרגיש שהמגבר "חשף" את האיכות הלא גבוהה של הרמקולים שחוברו אליו, הם עשו את העבודה כל עוד הם היו מחוברים למערכת מיני איכותית יחסית. בעוצמות גבוהות מרגישים את העיוותים וכבר אי אפשר להנות מהסאונד. בכל מקרה המגבר הזה מאפשר לי לשמוע סאונד ב 5.1 דרך המחשב ולפי דעתי יכול לבצע את העבודה יותר טוב ממערכת רמקולים 5.1 ייעודית למחשב. בכל מקרה כמעט ואי אפשר למצוא חוות דע…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  4. Started by casio888,

אז ככה אני זקוק לאוזניות חזקות, ברמה גבוהה, משתמש ביתי שומע הרבה מוזיקה ורואה הרבה סרטים וכמובן משחק משחקים. הכרטיס קול שלי הוא asus xonar d2 זקוק למשהו באמת שאני ישמע בו ויקבל שוק מהאיכות. עוד לא הוחלט על תקציב זרקו רעיונות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by gilgol,

אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  6. היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שלום לכולם קניתי מחשב אתמול שאחת המטרות היא לראות hd בפלאזמה שלי הכרטיס מסך של ג'יגבייט 9600 1gbעם יציאת hdmi. התקנתי מערכת הפעלה windows 7 חדשה ואייבורי ישר אמרו שהם לא נותנים לי תמיכה בגלל המערכת הפעלה שהתקנתי. כשחיברתי את המחשב עם כבל hdmi היו לי פליקרים של הטלויזיה ואחרי קצת משחק ברענון וברזולוציה קיבלתי תמונה(אם למישהו יש המלצות לרזולוציה ורענון אשמח). כשראיתי תמונה היה רעש כמו של שלג בטלויזיה בווליום בלתי נסבל. שמתי השתק בטלוויזיה וזה לא השפיע, הנמכתי ווליום במחשב וזה לא השפיע. לא שמתי סרט והרעש הוא בלי קשר למה שיש על המסך(desktop שלא אמור לעשות רעשים). אם יש למשהו פיתרון? שבת שלום איתי

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by mxL,

חברה מישהו קנה אוזניות מאי-ביי פה אולי? כי לפי מה שאני רואה אפשר לקנות אוזניות כמו Razer Barracuda או SteelSeries Siberia במחיר טוב וגם מחיר של משלוח לא גבוהה 12-15$ . למשל http://global.ebay.com/Razer_HP-1_Barracuda_Online_Gaming_HeadphonesHeadset/220459590242/item http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=180390566408 השאלה שלי לוקחים איזושהו מס או מכס על כאלה דברים כמו אוזניות ? או לא? מי שקנה תביאו חוות דעת מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

את ה-JBL CREATURE 2.1 או את ה-Logitech X230 או את ה-Altec Lansing VS4121

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. היי לכולם. נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת. אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות. תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3). בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by THE FOX,

האם קיימים מודים לאוזניות HD485?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by oorlevi,

יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו.. בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה: חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה.. ושני הרמקולים מחוברים למגבר. עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב.. ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה? אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..? אני צריך תשובות דחוף תודה..

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by h.misha,

ברצוני לקנות נגן MP3 של 1GB המופעל על סוללה AA או AAA עם איכות צליל הכי טוב שאפשר. לפי הסקירה שביצעתי והביקורות שקראתי מצאתי 3 מועמדים: 1 - Creative MoVo v200 - כ-820 שקל 2 - iRiver T30 - כ-830 שקל 3 - Teac MP111 - כ-670 שקל אני זקוק לכל מידע שהו, חסרונות, יתרונות, שנות אחראיות, וכל מידע אחר שיעזור לי לבחור. מאוד אשמח לקבל מידע מאנשים שהשתמשו במכשירים, או קישורים לביקורות והשוואות ביניהם. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

מיקרו דרייב(הגודל הנכון בידיוק,לא הרבה מדי ולא מעט מדי) עם מסך לא רע בכלל. תומך בMP4!!! חיי סוללה טובים מאוד. והמחיר,אחחחח המחיר ;D. השאלה בכותרת .

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by maxim22,

אני רוצה לקנות ipod mini יד שניה. מה אני צריך להסתכל בו כשאני בודק אותו? למה לשים לב? יש רק בעיה באייפוד שאני רוצה לקנות והיא שהבכל שלו (למחשב) מקולקל אבל זה לא נראה לי סיפור, נכון? ועוד שאלה- יש לאייפוד מיני תמיכה בעברית? אם כן מאיפה אני מוריד עדכונים לאייפוד (כתובת מדוייקת בבקשה) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by Lirans,

היי יש לי דיסקמן mp3 בן כמה שנים ולאחרונה הוא התחיל "לקפוץ" הרבה בשירים. שמתי לב שזה קורה רק שהדיסקמן נמצא במצב משופע, כלומר לא נמצא ישר יחסית לקרקע. אם לדוגמא אני שם את הדיסקמן בפאוץ' או תיק אז הוא במשופע וקופץ בלי הפסקה. אם אני מחזיק אותו בידיים באופן ישר, אני יכול ללכת בהליכה מהירה בלי שיקפוץ אפילו פעם אחת. ניסיתי להחליף בטריות, לשים דיסק ניקוי למשך יותר משעה, וגם ספריי לחץ אוויר. כל אחד מהדברים עזר בטיפה לקפיצות אבל עדיין לא מספיק. האם יש עוד משהו שניתן לעשות בעניין או שאני צריך לקנות מכשיר חדש? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  19. יש לי 10000 שירים ואני רוצה לסדר אותם לפי שנים לפעמים רשום עליהם ולפעמים לא אלה שלא רשום עליהם בפרטים ,יש דרך לדעת? ועוד שאלה השנה שרשום בפרטים של השיר זה השנה שהשיר יצא או של האלבום?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by rokman,

שלום! יש לי כרטיס קול 7.1 ערוצים ואני מעוניין לחבר אותו למגבר שלי שתומך ב5.1 ערוצים. ידוע לי שאני לא יכול לנצל את כל ה7.1 ערוצים שיוצאים לי מהמחשב אבל זאת לו השאלה שלי. השאלה שלי היא אופן החיבור, כלומר כבלים שיוצאים מהמחשב אל המגבר. יש לי מעין כבל כזה שאני מכניס לציאה של הרמקולים הקדמיים (או לכל יציאה אחרת כמובן) והוא מפצל את זה לשתי יציאות של RCA. עכשיו בעיקרון, ממה שאני מבין, כל יציאה כזאת של הRCA אמורה לשרת ערוץ אחד, במקרה שלי שתי הרמקולים הקדמיים. איך אני מחבר עכשיו בין הRCA שיוצא מהמחשב לבין הRCA שנכנס למגבר?? נכון שזו נשמעת שאלה אדיוטית, אז אני יסביר קצת יותר. הכבלים שאני צריך הם באורך 12 מטר בערך ולא מוכרים כבלי RCA באורך הזה. אז קניתי כבלים איכותיים לרמקולים (כבל …

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by ROEY--1,

היי אני חייב עזרה במקום בו ניתן לקנות כבל מעבר מ MINIPLUG ל RCA עכשיו מצאתי רק כאלה שמעבירים מן MINIPLUG ל 2*RCA אני צריך את זה על מנת להשתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול AUDIGY 2 ZS שם כתוב שצריך כבל מעבר כזה... היכן ניתן למצוא כבל כזה? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by ElkaRib,

על איזה מהם אתם יותר ממליצים לשמיעת מוזיקה? (הרמקולים צריכים להתאים בעיקר למוזיקה....) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. אני לא יודע עם ככה זה אמור ליהיות או שזה רק אצלי אבל כשאני מגביר או מנמיך זה עושה את זה בשלבים... ולא בעליות כמו שצריך.. מין קפיצות בהגברה... וזה מאוד מעצבן יש דרך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.