אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להתחיל ליבנות מוזיקת טראנס בתוכנת עריכת סאונד מיקצועית (CUBASE) אני מחפש רמקולים וכרטיס קול או רסיבר (אני די חדש ולא מבין הרבה בסאונד) שייתנו לי סאונד מדוייק, איכותי, ואמיתי. גם שייתנו לי לישמוע מוזיקה בכיף באיכות מטורפת של חלקות ונעימות (חולה על איכות על מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים OCELOT
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להקים אולפן ביתי והמליצו על ה Yamaha HS5 רציתי לשמוע ביקורת על המוצר או המלצה לאחד אחר, הם קצת מעל התקציב שלי אבל אני יכול להתגמש איתו קצת. 5 אינצ' אמורים להספיק כי החדר עבודה קטן יחסית ואני לא מתכוון לפתוח אותם ברמה שאני חושב שיהיה הבדל בינהם לבין הדגמים הגדולים יותר. ובלי קשר אני אשמח להמלצה על ציוד אולפני למתחיל. חשבתי לקנות את ה Komplete Audio 6 ככרטיס קול, מוניטורים כבר ציינתי ומקלדת שליטה Novation Impulse 49. אני מתכוון להשתמש בציוד כדי להקליט גיטרה (חשמלית אקוסטית ובס), שירה ושימוש במקלדת לכלים נוספים. אשמח גם להמלצה על קונדנסר וציוד נוסף שאצטרך, התקציב גמיש, אני מעדיף משהו זול אבל שאפשר לעבוד איתו אז לא זול מידי. חשבתי על תקציב למיקרופון על משהו כמ…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייעוד של הרמקולים: מוזיקה במחשב, אני רוצה את האיכות הכי מטורפת למוזיקה, כל היום שומע מוסיקה, מכל הסוגים.. ככה שאני מחפש רמקולים נוחים שאני יכול לשים בפינת עבודה (שולחן מחשב..) ובעצם כשאני יושב מול המחשב- לשמוע מוסיקה.. לא האזנה מאיזה נגן חיצוני או שום דבר אחר, חיבור למחשב, כנל גם סרטים מהמחשב. תקציב: 700-900~ ש"ח. בינתיים ההתלבטות היא בין: 1. הMicrolab Solo 6c \ 7c 2. מגבר ישן שיש לי בבית TEAC AX-55 ואליו אני אקנה רמקולים חדשים באותו תקציב- Whaferdale Diamond 9 נראים בחירה טובה במחיר הזה..? איך אני מחבר את המגבר למחשב? כרגע ניסיתי עם המגבר הישן חיברתי לו רמקולים ישנים שהיו לי, ויש רעשים סטטיים נוראיים, אבל כשאני מחבר למגבר נגן חיצוני (iPod) שומעים סבבה בלי רעשים, יכול לה…
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו שמע על המוצר החדש של Creative? http://sg.creative.com/products/product_CreativeStore.asp?category=1&subcategory=208&product=17813&listby= כמה הוא טוב או ביקורות, מה הם היתרונות שלו (חוץ מהעובדה שהוא PCI-E)? עריכה: עוד קצת קישורים: http://www.techradar.com/news/computing-components/creative-unveils-sound-blaster-x-fi-titanium-range-369368 http://www.vr-zone.com/articles/Creative_Unveiled_X-Fi_Titanium_Fatal1ty_Series/5781.html
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:yelclap:M SYSTEM חוזרים לחנויות ובמחירים דומים לחיקויים הסינים העלובים לאחר שהופסק שיווקם בארץ (עקב קריסת חברת כלנית ששיוקה אותו בארץ) נרכש הזיכיון לאחרונה ע"י חברת "גליקום" והם יתחילו לשווק את כל המוצרים בקרוב בחנויות יחזרו הדיסק און קי האורגינלי, כרטיסי זיכרון למצלמות דיגיטליות ונגני MP3 האיכותיים לידיעה ושלא תגידו שלא אמרתי לכם מאיר
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש מוצרים של zCover בישראל, מישהו ראה איפשהו? (במיוחד ל iAUDIO X5L )
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, אחרי מספר רב של חודשים החלטתי להוריד מהבויידם (עליית הגג) כמה קופסאות ובהם "גרוטאות" לטענת הוריי. כשהורדתי אותם בזמנו אז הם אמרו לי מהר להחזיר אותם למעלה כי הם תופסים מלא מקום בבייתנו הקט. בכל מיקרה לאחר מספר חודשים (היום) החלטתי להוריד בשקט כמה מהדברים שהורדתי לפני מספר חודשים ובינהם הפעם עשיתי עליהם "סיבוב קצרצר" כדי לבדוק מה באמת יש בתוך הקופסאות. בתוך הקופסאות מצאתי להפתעתי מספר דבריי ויטאג' שמאוד הלהיבו אותי והם- רסיבר סטיראו של קנווד, דגם-KR 2090 , זוג רמקולים של מוראל הישראלית, טייפ ישן ואוזניות קשת של- MELLOW, דגם M-191C. את הרסיבר החלטתי להוריד ולנסות לחבר לכניסת 1/4 אינטש' שיש לו ולבדוק איך האוזניות שיש לי ישמעו עם הגברה. לא מי יודע מה אבל בכל ז…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא רוצה לפרסם שלא במקום הנכון. האם מותר כאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה זמן היו לי רמקולים גרועים ממש, והSPDIF כשלחצתי על אפשרות זו לא קרה כלום. אבל קניתי רמקולים חדשים לפני כמה זמן, ואכשיו האפשרות הזאת פועלת, ושמתי שהיא מגבירה את הוליום בסך הכול, ושומעים יותר נקי. אז רציתי לדעת מה בעצם הדבר האפשרות הזאת עושה.? תודה Thanks
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מזה אוהם??. זה כתוב לי על הרמקול ושם כתוב 4 אוהם. תודה לכול העונה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קטן (אז לא לכעוס שלא חיפשתי) ולא מצאתי מענה.. מזה בכלל SPDIF איך אני מתחבר לזה..יש לי מערכת קולנוע ביתי של AKAI 5.1,צריכים כבל מיוחד? מה היתרונות של זה?
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים וכתוב שיש להם דרייבר לחץ רשום שזה פטנט...רציתי לדעת מזה..
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWHQL220 אני רוצה לקנות טלוויזיה בסביבות ה20 אינצ' ונכנסתי לוואלה ורשום שם שזה מסך מחשב אבל רשום שמה גם טיונר מובנה... האם זה אומר אפשר לחבר אל זה טלוויזיה? האם זה חיבור רגיל של טלוויזיה? האם יראו טוב? בחיבור כזה? ומזה בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי כאלה ואני לא יודע בכלל מזה. עים מישהו שיודע.......
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-