עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Zrubi,

אני מחפש מסך טלויזיה LCD לשימוש עיקרי של טלויזיה, מחשב (סרטים בעיקר בחיבור של HDMI) ופלייסטיישן. חשבתי על גודל ש 26 אינץ' בגלל שזה לחדר שינה לא גדול במיוחד. האם לדעתכם הגודל הזה הוא טוב או שעדיף לקחת גדלים אחרים כמו 32 אינץ'???

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  2. אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  3. ניסיתי דרך לוח הבקרה אבל זה כל הזמן קופץ בחזרה. כרטיס קול מסוג AC'97 (מובנה בלוח אם). תודה,דניאל.

4. Started by ngaash,

שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by מסבחה,

KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by arkady,

שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by Syrex,

צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  9. חשבתי על ה TOSHIBA 32\37 החדשה הזאץ שעולה 9-10 אלף ש"ח. אבל לאחר בדיקה ראיתי שטלוויזיות פלזמה עובדות חלק יותר בכול מה שקשור למריחות ותגובה, הבעיה היא שהתמונה לא מספיק חדה. אתם יכולים לתת לי טלוויזיה 37 פלזמה שתיהיה חדה ובטווח המחירים שרשמתי, תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by stuart,

שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by fire1ce,

מחר יותר פרטים ותמונות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. עברתי דירה ואני חושש שהסבוופר נדפק, אבל אני יש אפשרות שזה רק מיקום בעייתי. הבעיה היא שבצליל גבוהה יחסית בסאב, הוא מתחיל לעשות קול "דרררררר" שבדרך כלל משמיעים רמקולים שמתקשים להתמודד עם באס... אבל מה שמוזר זה שהסאב לגמרי בסדר עם צלילים מאוד נמוכים, אבל בצליל ספציפי יחסחת גבוהה (לסאב) הוא עושה את הרעשים. חשבתי שולי זה סוג של תהודה כי הוא מוקף ברהיטי עץ מכל הכיוונים, אבל נשמע שזה בא ישירות ממנו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. או קיי קניתי את הנגן zen touch 20 gb של קריאייטיב יותר נכון מתכוון כרגע ללחוץ על כפתור ההזמנה אך יש לי כמה שאלות קודם יש לי איידה (כן כן פאקינג אין לי כוח למחוק ולהתקין אוורסט זה אותו הדבר) ואני לא יודע איך אני בודק את מספר הusb שם אם זה 1.1 או 2.0 ואם יש לי 1.1 אני אוכל בכל זאת להעביר שירים? עכשיו אני קונה מהחנות הכי זולה שמצאתי: http://www.starcom.co.il/product. asp?product=566 עכשיו אני לא יודע אם ללכת על חנות יותר זולה כי שמעתי קצת ביקורות רעות עליה זאת החנות: http://www.pdastore.co.il/Product. asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2 ID=69 ואני ממש בהתלבטות אז זה השאלות איך אני בודק את גרסת הusb שלי האם אני אוכל להעביר גם ב1.1 אם יהיה לי 1.1 אם מישהו מכיר את החנות …

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by galr52,

שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oron4,

אני רוצה לקנות אוזניות ב30 דולר מקסימום ( דודים שלי מביאים לי מחו"ל כך שמי שיואיל לעזור לי יוכל לשלוח קישור לאתר בחו"ל ) על מה אתם ממליצים?? ובבקשה אל תגידו אני הייתי כבר מוסיף ככה וככה וקונה ככה וככה כי אני קונה את הmuvu2 של קרייטיב באיזה 700 שקל וזה נהיה כבר הוצאה גדולה... מה אתם אומרים על אלה?? http://www.buy.com/retail/clearance/product.asp?sku=70008720&loc=114&sp=1 זה ב-clearnace ב17 דולר

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by lover323,

מה זה הרמקולים האלה??? יש אותם בלמיר (220$) למה משמש הרמקול הנוסף? יש ביקורות עלהם?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by kurt80,

היי, הנגן הוא iaudio u2 1GB מערכת ההפעלה שלי היא win98se התקנתי את הדרייבר והתוכנה שמקשרת בין הנגן למחשב (jetshell pro). בפעם הראשונה שהורדתי קבצים אל הנגן הכל היה בסדר. בפעם השנייה כבר לא. ברגע שאני מחבר את הנגן לכבל ה-USB (את הכבל אני משאיר מחובר תמיד למחשב) המחשב "קופא". שום דבר על שולחן העבודה לא ניתן להקלקה. ברגע שמנתק את הנגן מהכבל המחשב חוזר לתפקד. הצלחתי להוריד קבצים אל הנגן בצורה הבאה: פותח את התוכנה לפני שמחבר את הנגן (כדי שהמחשב לא יתקע),היא מבשרת לי שלא מוצאת את הנגן,מחבר את הנגן ולוחץ ok. בפעם הראשונה שעשיתי זאת העסק עבד. בפעם השנייה התוכנה קפאה עם חיבור הנגן.ניתקתי אותו,חיברתי שוב,התוכנה יצאה מקפאונה וכך הצלחתי להוריד קבצים. התהליך הזה של חיבור וניתוק הנגן מ…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by LinKinG,

Wharfedale Zaldek1000

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by itaim,

יש את ihp120 ויש את האיפוד מה עדיף מבניהם? אהבתי באיריבר את השלט וגם 16 שעות בטרייה! (ההקלטה לא הכי נחוץ לי למרות שזה גם נחמד) ולאיפוד - יותר יפה אבל הדבר היחידי שגורם לי להעדיף אותו זה שאפשר לעדכן את הקושחה שיציג עיברית מה אתם אומרים יותר עדיף? מה כדאי לקנות? (המחירים אותו דבר נכון?)

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by Aviko,

היי יש לי 2 רמקולים של קיראטיב ללא סאב והם מחוברים לחיבור הירוק. יש לי גם סאב וסנטר שמחוברים לחיבור הכתום. משום מה- רק כשאני משחק במשחק אני שומע את הסאב, בכל השאר לא מצליח. גם בבדיקה של הוינדוס כשאני לוחץ על צלמית הסאב- יש סאונד מהסאב אבל מוזיקה וזרטים זה לא עובד. הבעיה התחילה כשעברתי ללוח אם חדש Asus Stiker extreme והכרטיס המובנה שלו (לא מובנה, חיצוני אבל מגיע איתו ביחד) אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  25. Started by ofekoo,

שלום ... וחג שמח לכולם אז ככה אני יושב בחדר בגודל של 4.5 על 6 וטיפה משהו כזה . עד היום בחדר יש מחשב שאותו חיברתי למגבר פיוניר ( ישן מאוד ) ואותו לרמקולים (2) ישנים ) של MARANTZ כל הדברים ניתנו לי במתנה ופשוט ניצלתי אותם בצורה הטובה ביותר . הרמקולים עבודים מעולה למרות שעם די ישנים ושומעים נחמד מאוד . לאחרונה המגבר התחיל לגמגם וכרגע המצב שלו לא משהו אז הגעתי להחלטה לשדרג כמה דברים ... אז ככה התקציב שלי הוא בין 1500 ל 2000 שקל לא יותר מיד אבל אני מקווה שאני יסתדר כרגע יש כמה כיונים שאני מתסכל אליהם .. 1 רמקולים מוגברים ומוניטורים למינהם כמו Microlab Solo 7 או 6 או מוניטור של ימאה וככה בעצם לחסוך את המגבר . 2) חשבתי לכיון עתידי יותר שיכול להיות השקע נכונה יותר שזה לקנות מגב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.