עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by mc_elad,

יש כל מיניי חברות כמו Divoom ואין לי מושג איך להתייחס אליהן...כלומר אם היא חברה טובה אז ניקח אותה בחשבון כמו את JBL..ועוד וותיקות וידועות... בקיצר אילו חברות ממומלצות...??.. וחוות דעת על Divoom... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by amitbl,

מאפשר אמולציה תוכנתית של שבב X-Fi בשבבי רילטק, שמסתבר שעושים את זה בצורה טובה מאוד. הדרייבר לבד, גם ללא התוכנות של קריאייטיב משפר את הביצועים אצלי (בשולחני וגם ובלפטופ) בצורה משמעותית - במיקרופון, וגם בסאונד. בהיר יותר, נקי יותר, ואפילו מעט חזק יותר ביציאות הרגילות. אמור לעבוד על כל שבבי רילטק HD (שבבי ALC*** למיניהם). http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2300219

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MacGyver,

מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by THE FOX,

האם קיימים מודים לאוזניות HD485?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by orenc17,

היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by THE FOX,

לפני המוד: העיצוב לא רע, שחור ולא צבע מוזר כמו הכתום ב RP21,נראה מתאים לעבודה גם לDJ.. ששמים אותם על הראש אחרי כמה דקות מורגש לחץ אדיר על האוזנים.. הפתרון לכך הוא הרחבת הקשת, לשים אותן פתוחות על מארז מחשב או משהו דומה כך שלחץ המופעל יפחת, אחרי כמה ימים הלחץ פוחת ויותר נוח לחבוש אותן. יחד איתם מסופק שק נשיאה פשוט, אבל לאחר חיפוש נמצא קופסא מתאימה יותר לאיכסון משמיעה ראשונית הבאס הוא שולט בכל סיגנון מוזיקה גדול ומנופח , ושאר הצלילים המוכרים עמומים וחלקם פשוט נעלמים.. שינוי באקולייזר משפר את העניין, אבל לא פרקטי לכל נגן אודיו.. הבמה דיי מצומצמת, אך עדיין לא רע לאוזניות ב400 ש"ח לאחר הרצת BURN-IN של מספר שעות הבאס התייצב מעט ופחת מה עוד שניכר שיפור מועט בצליל המתק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by approx,

יש בירשותי את האושניות jvc ha g101 ואני רוצה לבצע מודינג טוב אז חשבתי על להוסיף צמר גפן עכשיו תזבירו לי מה ההשפעה של זה ודבר שני אני רוצה לשים כבר משופר כזה כמו פה http://img180.imageshack.us/img180/7346/img2353ut0.jpg או זה http://img181.imageshack.us/img181/4918/img2300vs9.jpg או כזה http://img291.imageshack.us/img291/3592/img2320wl2.jpg איפה אני מסיג כזה ? ואיפה Anatoli ???????

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני רוצה לבצע מודינג לכרטיס XFI להחליף לו את ה OPAMP של יציאת הסטריאו לדגם החדיש יותר של NATIONAL SEMICONDUCTORS הבעיה שלי היא אחרת שהכרטיס לא ממש עובד טוב אז אני לא מאמין שהשדרוגון הזה יעזור במשהו. אך מכיוון שיש לי 2 רכיבים של ה OPAMP הזה רציתי לשאול אם אני אבצע את השדרוג גם לכרטיס אודיג'י 2 הנוכחי שלי האם זה ישפר גם לו את איכות הסאונד? מכיוון שלשני הכרטיסים יש את אותו OPAMP מקורי, אז אני משער שאם הוא משפר את ה XFI הוא ישפר גם את האודיג'י. הדגם של ה OPAMP החדש הוא 4562MA מה דעתכם?

11. להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by qwerty1987,

למיטב הבנתי, הערוץ של הסאב-וופר במערכות אלו הוא ערוץ נפרד, ולא כלול בערוץ הסטריאו (כמו ברמקולים בתצורת 2.1). האם נובע מכך שבמוזיקה ישמעו רק את שני הרמקלים הקדמיים ללא הסאב וופר?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום שאני שומע מוזיקה במערכת שלי, אני יכול לשמוע רק 2 שני רמקולים ,ושאני רואה סרט אז בכולם. שאלתי, העם מוזיקה צריך לשמוע רק בשני ערוצים?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Or ei,

יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. אח שלי סיפר שבמקום העבודה שלו הוא יכול לשמוע מוזיקה וקולות דרך הרמקול המובנה של המחשב (PC SPEAKER). איך ניתן להגדיר את הווינדוס שישמיע קולות ומוזיקה דרך הPC SPEAKER במקום דרך כרטיס הקול ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by kinggil,

שלום, לדעתי הזמרים הגדולים שהיו פעם פעם כמו מוצרט ,בטוהבן הם פשוט אנשים גדולים. וזה נורא שאם יש נוער ששומע מוזיקה קלאסית הוא נחשב לחנון, כל הנינט טייב הזה שהנוער שומע זה פשוט זבל. אני חושב שזה ממש לא טוב כי מה הייה בעוד 10 שנים או יותר אף אחד לא ישמע מוזיקה קלאסית יותר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.snapstream.com/Community/articles/hydra/default.asp המחשב הזה נועד יותר להראות את יכולת התוכנה להתמודד עם כל כך הרבה INPUT בוזמנית, אבל מטורף לא פחות...5 כרטיסי דגימה בפנים..

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  18. למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by mtn9,

קראתי פה לא מזמן שיש כאלה שמחפשים לקנות Z5500 אבל אין במלאי, אז אני מוכר אותם. הרמקולים נמצאים אצלי שבוע בלבד, בקושי השתמשתי בהם והם נראים חדשים לחלוטין. מחליף אותם עקב כך שהם לא מנוצלים כראוי בחדר 3X3 ויש לי כרטיס קול מובנה. בפעם האחרונה שבדקתי החנות הכי זולה שהחזיקה את הרמקולים במלאי מכרה אותם ב2700 ש"ח, אני מציע אותם למכירה ב2500 ש"ח והם בקושי היו בשימוש ונראים חדשים לגמרי. פרטים ליצירת קשר - בפרטי.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. זה הדגם החדש של הX530 כבר מוכרים אותו בארץ או עדיין לא? תמונות:

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by yigals,

רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. יש לי SB LIVE 5.1 ורסיבר של ימהה 5.1 בקומה למטה המחשב מחובר עם כבל SVIDEO וכבל SOUND רגיל 10 מטר שניהם (שני כבלים שחור ולבן לפט רייט, וכבל וידאו ) השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הכבל פקקט'ע הזה לכבל אופטי 10 מטר שאני אוכל לקבל 5.1 אמיתי ומלא (כרגע אני מקבל סטראו) או לפי מה שהבנתי מהשפה המקצועית אני מקבל "דמוי סרונד שהרסיבר שלי נותן מהסטראו שהוא מקבל מהכרטיס קול" האם יש בכלל כבלים אופטיים של מעל ל-3 וחצי ?? (לא מוצא בשום חנות) והאם בכלל אפשר 10 מטר או שהקול לא מגיע כמו שצריך כמו למשל בתמונה ב SVIDEO מעל 15 מטר כבר לא רואים טוב ההספק הולך ב10...מטר וגם האיכות אם בכלל יש עוד סיגנל . ? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1‎ שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by Trol,

WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by pk1,

הATP3 שלי עושים מונו. בדקתי בתוכנה של הכ. קול ( C-MEDIA) והבדיקה עושה גם ימין וגם שמאל בכל אחד מהרמקולים. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים