אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה? תודה מנהלים בבקשה העביר את ההודעה לפורום אודיו וקולנוע ביתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן....... מה כדאי לי לחכות לאיריבר H340....... או........ לקנות את זה '>http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=10274 ??? מכשירים אחרים יתקבלו בברכה...... שאלה די טיפשית אבל חשובה - האם יש לי USB2.0? כתוב לי USB 2.0 ROOT HUB [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקחת את הG500 של קראיטיב או תG51 של לוג'יטק???
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שלט מיוחד שאיתו אני יוכל לשלוט על המחשב בעיקר בוידוס מדיה פלייר להעביר שירים וכאלה אני מחפש משהו מוכן ולא איזה מדריך לבניית מקלט או משהו כזה תודה רבה נ.ב - אין הגבלת מחיר
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
(אותי מעניינים באופן אישי נגנים שקוראים divx)
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כמובן במחיר שפויי, ואני לא כולכך יודע מה המחירים לכן עם אפשר עזרה אני אודה לכם. יש לי מיספר אוזניות שהכבלים או הפילטרים שנהרסו, וחבל ליזרוק אותם לפח, כמה יעלה לי לתקן נגיד 4\5 אוזניות? או איפה אפשר להשיג בחנויות את הכבלים או פילטרים?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לפני שאני קונה נגן רציתי לבדוק עוד נושא אחד. האם אפשר ב creative zen touch וב - iriver h10 לגרור ולהעתיק אליהם תיקיות כמו שהם מופיעות במחשב. והאם אחר כך אני אראה אותם בנגן ע"פ התיקיות או שהקבצים ימוינו בנגן לפי אומן דיסק סוג מוסיקה וכו'
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מחפש מערכת קולנוע ביתי לחדר בינוני לא גדול במיוחד. צריך רסיבר +רמקולים. תקציב 3000 אלף. אשמח להמלצות למשהו איכות יחסית למכיר הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מערכת רמקולים 5.1 חמשת הרמקולים וגם הסאב מתחברים למין קונסולה כזאת שמאפשר שליטה על כל ערוץ וכו'... עכשיו הקונסולה הזאת מתחברת למחשב עם כבל שאני לא בדיוק יודע מה הוא ואני לא בטוח שיש לי את הכניסה הזאת בכלל במחשב היציאה הזאת דומה לחיבור ה S-VIDEO בכרטיסי המסך ולחיבורי העכבר והמקלדת (רק בצבע שחור) איזה יציאה זאת? אין לי כרטיס קול מיוחד (רק מה שעל הלוח) איך אני מחבר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האוזניות המדוברות וכרטיס קול AUZENTECH XPLOSION 7.1. קניתי את האוזניות האלו בגלל האגדות על הבס הקטסטרופלי שלהם. עד עכשיו לא ברור לי אם הן פגומות או שמשהו ב-SETUP שלי לא בסדר. ניסיתי כול מיני BASS TEST ב-YOUTUBE ושומעים פגז אבל במשחקים הרבה פעמים הסאונד מתעוות לחלוטין רצוי לציין שיש לי שהן מחוברות אצלי ל-A40 MIXAMP ולפעמים למגבר סטריאו של YAMAHA אך ללא שינוי מהותי. מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה הפתרון הזול אך האמין ביותר להשמעת מוזיקה בשתי מעליות ולובי גדול? אני מניח שיש צורך ב-2 רמקולים רחוקים בלובי ועוד שניים אחד בכל מעלית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם הרמקולים שלי ז"ל altec הלכו לעולם. שימשו אותי כמעט 5 שנים אני מחפש רמקולים איכותיים בעיקר לשמיעת מוזיקה (ROCK) זה הז'אנר אם זה עקרוני :-) שייתנו בערך את אותה התמורה שה ALTEC נתנה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל קניתי אחד מארה"ב לפני כמה שבועות והוא פשוט לא נדלק ולא קורה איתו כלום שאני מכניס למטען הנורה הירוקה נדלקת :\ אבל חוץ מזה כלום מה לעשות? איפה אפשר לתקן? זה אחריות בנ"ל? אפשר לתקן בכסף בארץ? לשלוח לתיקון לארה"ב? בבקשה עזרה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקלטתי קלטת למחשב ביציאת LINE IN באמצעות התוכנה nero waveEditor. התוצאה של ההקלטה היתה מלווה ברקע של רעש. כיצד אני מנקה את הרעש? (גם בקלטת יחסית חדישה הופיעה אותה תקלה). הנושא די דחוף. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ובכן, אני חושב על הרעיון של לקנות כונן DVD, למרות שזה לא בפורום המתאים, יש כונן מולטיזון? עכשיו, הפורט 2 שלי הוא מהגרסא הישנה, ואני לא הולך לקנות כרטיס קול חדש בשביל 5.1 אז אלו מערכות 4.1 טובות יש בארץ? והאם בדיסקים של DVD יש בכלל אפשרות לשמוע את הסרטים ב4.1? כי dTS וDD זה לא זה אם נדמה לי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה מגבר איכותי ואמין?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
**כשקיבלתי את המערכת מארה"ב הכל עבד תקין וסבבה למשך כמה חודשים** **CREATIVE INSPITE 6.1 6600** **מחוברת לAUDIGY 2 PLATENIUM** לפני כחודש ככה התחילה בעיה מעצנת, יותר מעצבנת מסידרה הנדסית(יא' יבינו): אני שולט על ווליום הרמקולים דרך גלגלת שמחוברת בכבל לסאב וופר/מגבר. עכשיו בוא ניקח דוגמא ואני שומע שיר, פתאום הווליום נחלש לבד, לא נוגע, עד שכמעט לא שומעים אותו ואחרי איזה 30 שניות הוא מגביר את עצמו אוטומתית. במידה ואני רוצה להמשיך לשמוע את השיר, אני מגביר (בגלגת) בזמן שהוא מחליש אוטומתית, ואני מגביר, הוא נחלש, אני שוב מגביר והוא שוב נחלש, עד שאני עוד פעם מגביר והמערכת במקום להחליש את עצמה נפתחת בפול-וויליום וגורמת לציצולים באוזניים. למישהו יש איזשהו מושג קלוש מה יכולה להיות ה…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני בשלבי סיום אחרונים של בית חדש שקניתי. מעוניין לרכוש 3 מסכי LCD 1 לחדר ילדים + שיתחבר למחשב. 1 למשרד שיש לי בבית + שיתחבר למחשב. 1 לסלון. חשבתי על המכשירים בלינקים המצורפים ... http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411556
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכל, עם קבלת טלוויזית LCD בגודל "42 התומכת ב FULL HD, מבקש המלצות לנגן מדיה / מזרימדיה (Streamer) שיתמוך במגוון פורמטים כולל החדשים כגון (MKV (H.264 עם תמיכה בעברית (או לפחות כזו שניתן להסב בקלות מכתוביות SRT/SUB) תחום מחירים עד כ 1,500 ש"ח. תודה לכל המתמצאים[br]פורסם בתאריך: 21.07.2009 בשעה 10:13:57 למישהו יש ניסיון או שמע על נגן מדיה זעיר WD TV ?? איך הוא ??
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-