אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני בערך שבוע מתה לי טלויזיה שקיבלתי במתנה (משומשת) בסך הכל הטלויזיה היתה טובה אם מסך שחור 29 אינטש וראו בה ביכלל לא רע אבל היא היתה ישנה וסחבה רק כמה חודשים בכל מיקרה בדקתי מחירים של מסכי LCD כי אני בעיקר צופה בתכנים מהמחשב ומשחק בקונסולות אבל המחירים גבוהים מידי לטעמי ואני מחפש טלויזיה יחסית איכותית בסביבות 2000 שקל ככה שאני מוכן ליסתפק בCRT לשנתים שלוש הקרובות השאלות שלי זה: 1-יש פרוגרסיב סקן גם לטלויזיות CRT ? בישנה לא היה אבל בחלק מהחדשות יש ? ואם אפשר הסבר קצר על זה 2-יש טלויזיות CRT שתומכות ברזולוציות יחסית גבוהות? ואני מיתכוון לטלויזיות עממיות אני יודע שיש יקרות שכן תומכות 3-איזה חיבור נותן תתמונה הטובה ביותר בCRT ? אני מתכנן לחבר תמחשב ותPS2 בSV …
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה שיהיה בו כרטיס קול של 5.1 לפחות ואם זה לא יקר אז 7.1 המ אתם ממליצים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך האוזניות האלו מבחינת איכות? אמורים לשלוח לי אותם... מה מחירם בארץ? אם בכלל נמכרות... ;D http://www.icemat.com/products/icematsiberia/icemat_siberia_inear_headset כרגע ברשותי קיימות ה PX100.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רמקולים ATP3 במחיר סביר בחנות שאני נותן את הכסף ולוקח? לא הזמנות מהאינטרנט! פשוט לבוא, לשלם, ולקחת. מקום שיש את זה במלאי תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים יחסית בתקציב של עד 120 ש"ח פלוס מינוס. השימוש ברמקולים הוא לשמיעת סרטים. יש המלצה בטווח מחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים הבאים TEAC X20 2.1 מחירם: 135 ש"ח האם שווה להשקיע בהם??? ואם לא תנו קישור לרמקולים טובים אחרים באותו סדר גודל של מחיר..... תודה.......
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה במחשב החדש. למי שלא יודע, יש לו שני חיבורי סאונד רגילים ירוקים). אחד מאחורה ואחד מקדימה. החיבור האחורי עובד סבבה. אני מחבר אליו רמקולים אוזניות הכל טוב. החיבור הקדמי עובד בסדר, אבל הבאס שלו נוראי. כלומר האיכות בסדר של הכל של הטרבל בליריקס הכל, רק האיכות של הבאס על הפנים זה מגיע לרמות שיש דיסטוריישן בבאס בווליום ממש נמוך. מישהו יודע למה זה קורה? ככה זה אמור להיות? הם לא אמורים להיות באותה איכות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כדאי לרכוש את גרסאת הפלטינום? אני משתמש בעיקר במשחקים וסרטים....בעוד כחודש מתכנן להביא מערכת 7.1 במחיר של 2000-3000 ואני רוצה לחבר אותה באמצעות כבל אופטי כי הוא איכותי יותר השאלה היא...זה ייתן לי את מה שאני מחפש?..איכות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום רכשתי כרטיס קול של Creative מדגם X-FI Platinum. חיברתי את הכרטיס בדיוק לפי ההוראות, הפעלתי את המחשב והתחלתי בהתקנת הדרייברים. פתאום, באמצע ההתקנה, המחשב עושה מסך כחול ומאתחל מחדש את המחשב. וככה כל פעם שחלונות עולים. עשיתי פורמט והתקנתי עותק טרי של XP ללא תוכנות/דרייברים אחרים. אותה בעיה בדיוק. פעם נוספת עשיתי פורמט, ביטלתי את הכרטיס הקול המובנה דרך הביוס, הורדתי את הדרייבר האחרון של קריאטיב והבעיה חוזרת על עצמה. אני לא יודע מה לעשות. אני אבוד עצות. מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 1GB RAM NFORCE 2 על לוח אם של ABIT Windows XP SP2 בבקשה תעזרו לי. אני צעד אחד מלזרוק את הכרטיס הזה לפח.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DVD AKIRA HTS-18DVD שמחוברים אליו 5 רמקולים+סאב יש לי אותו בערך שלושה חודשים שהוא פעיל רק השבוע הוא התחיל לעשות בעיות>>> אם אני שם משחק במחשב או תוכנה או סתם צליל שאמור להשמע במחשב אז זה לא משמיע את כולו.... הוא משמיע בערך 10 שניות ואז מפסיק לאיזה 15 שניות וככה זה נמשך.... ניסיתי להכניס דיסק ישירות לDVD וזה פעל כמו שצריך בלי בעיות דיעה שלי-אולי זה קשור לכרטיס קול כי החיבורים בסדר בדקתי אחד אחד. אז בבקשה אחים שלי חייב תשובה דחוף! ~תודה לעוזרים~
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים טוב, אני צריך אוזניות עד 100$ לא יותר אני מזמין מאמזון http://www.amazon.com/exec/obidos/subst/home/home.html/002-1283643-1226401 לינק לקטגוריות אוזניות: http://www.amazon.com/Headphones-Accessories-Supplies/b/ref=amb_link_3401592_50/105-6000347-4492466?ie=UTF8&node=172541 האוזניות מיועדות אך ורק לשירים לא למשחקים ולא לכלום. נ.ב תגיבו מהר בבקשה צריך להזמין תוך יומיים. תודה
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה המצב חברים אני מעוניין לקנות אוזניות טובות שמבודדות רעש למחשב בעיקר משחקים וסרטים ראיתי את Sennheiser HD205 שהם מאוד מומלצות אז אני שואל אותכם אם שווה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקבל המלצה למערכת 2.1 למחשב בשביל חבר שלי... הוא מוכן להשקיע עד 350 שקל. הדרישות מלבד האיכות וכו' הם גם שהרמקולים יהיו יפים... :-X מבחינת חנויות, אפשר מאזור המרכז ומפנדה (אם אין ברירה אפשר לבצע מהם משלוח). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היום הרכבתי מערכת קולנוע ביתית בחנות של אבא שלי. הכל טוב ויפה חוץ מזה שאני לא שומע ברמקולים האחוריים, אני שומע ממש חלש שצריך להצמיד את האוזן. זה לא אמור להיות ככה.. ובדקתי בהגדרות של הדיוידי ועדיין אני מכניס דיסק מוזיקה, מקורי, ולא שומע באחוריים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ןאני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו אבל היציאה שלו שונה מהכבל Coax שלי האם יש איזה מתאם שאני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
אני פותח שוב תראד. בקודם לא קיבלתי אפילו המלצה אחת. אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-