אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הוא יצא כבר לפני זמן מה אבל עדיין לא ראיתי שמוכרים אותו בעולם... יש למישהו פרטים עליו ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקנות סטנד מעץ וזה היה יקר נורא.. ובסוף מצאתי אצל סבתא שלי במחסן מקצוע ישן ו..ניהיה סטנד!(הייתי צריך לתת רק השחזה בזווית שצת שלא יהיה 90 מעלות כי זה היה לא יציב ונופל כל פעם..וגם עשיתי קדח מתחת ויצקתי קצת עופרת לבפני שיהיה משקל ולא יפול..) יצא נחמד
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כבר המון זמן שאין עידכונים לתוכנה של הGTXP ולא חסרים בה באגים ובעיות. מה קורה שם? הם הולכים בכלל להוציא גרסה חדשה לתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם אני מאבד תמונה מלמעלה ולמטה או שהתמונה נכנסת כולה במסך?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
משהו מוכן לעזור עם נגן MP3 על בסיס HD?? אני רוצה שיהיה זול. עם 6 גיגה ומעלה צג עם תאורה הודל לא חשוב ושלא יהרס אחרי זמן קצר תרשמו בבקשה דגמים, מחיר אם אתם יודעים, אתר בית אם אתם יודעים, ואם יש אז תמונות תודה רבה רבה אוהד
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-T שגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותנו טלווזית CRT של LOEWE - עתיקה למדי. בלי להיכנס להסברים, אי אפשר להעביר לערוץ ה AV שלה. כלומר, קליטת וידאו ממקור שאינו בעל חיבור RF מתבצע דרך הוידאו (שמתחבר לטלווזיה דרך חיבור RF). כן, כן, דרך מסריחה. כאמור, ישנו גם וידאו, המשמש את ההורים שלי לצורך הקלטה יום-יומית. יש לציין יש ההורים שלי הם "טכנופובים", שבקושי יודעים להדליק מחשב, עד היום בקושי מסתדרים עם הממיר הדיגיטלי, לשלוח SMS עבורם זהו מבצע וכן הלאה. (אני לא בטוח שטכנופובים היא ההגדרה המדוייקת, אולי זה אמור להיות "טכנו-טיפשים" או משהו כזה. שיהיה ). בקיצר, הם החליטו להחליף את הסט העתיק הזה. כמובן שאני אחראי על העניין. הבעיה: יש לי עומס של לימודים ועבודה, ולצערי מעט מאוד זמן לקרוא ביקורות וכתבות, …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אני מתקין מערכת חדשה למחשב הכוללת Windows 7 x64. הייתי שמח לשמוע מהו ה-Codec Pack הטוב ביותר להתקין על המערכת (וגם חסרונות של אותו Codec, אם יש). (1) מעוניין רק בצפייה של סרטים מכל הסוגים אך לא בקידוד. (2) למחשב מחוברים רמקולים 2.1. (3) אשמח לשמוע המלצות אם יש קודקים שעוברים ב-64bit. תודה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... התקציב הוא 350 עם אפשרות לחריגה של מקסימום 30 ש"ח. מעוניין בנגן שיהיה איכותי, וייתן את התמורה המלאה לכסף, שלא יעשה בעיות בקריאת צרובים, ושיהיה לו אנטי שוק סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עשרות קלטות וידאו בבית, לאחרונה עלתה האפשרות להמירם אך מתברר שיהיה הרבה יותר חסכוני לרכוש מכשיר להמרת וידאו. אם כן, מהו המכשיר האיכותי ביותר לדבר? האם אותם כבלים עושים עבודה נאמנה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-