אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
למערכת קולנוע ביתית , התקציב שלי הוא עד 2500שח. מה אתם אומרים? אם כן, אז איזה איפה ובכמה אני יכול לקנות מאריכים , או שהכבלים שבאים עם הרמקורים מספיקים? (אני צריך כ 9-10 מטר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התגלגל לידי מחשב נייד של סוני דגם PCG-R505ES אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה, אין לו יציאת RCA יעודית אבל ידוע לי בוודאות שיש ניידים וכרטיסי מסך שיודעים להוציא אות RCA על מחבר ה VGA ואז רק צריך כבל מתאם שאפשר להשיג בכמה עשרות שקלים. הבעיה שלא הצלחתי בשום מקום לגלות אם הדגם הזה תומך. מישהו מכיר את הדגם או יודע אם הוא תומך ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעקבות הצלחת מפגש האוזניות הקודם בחסות אנטולי מתכונן מפגש אוזניות נוסף לתקופת חנוכה. יהיה ציוד מעניין, מוסיקה טובה ,ואנשים טובים. המפגש יתקיים בביתי בנתניה כנראה ב- 18 לדצמבר (אלה כן יהיו הרבה שלא יכולים להגיע באותו יום). למעונינים להשתתף נא להשאיר לי הודעה בפרטי הכוללת הציוד שאתה מביאים כדאי להזדרז מספר המקומות מוגבל. ציוד מתוכנן עד כה: אוזניות- Audio-Technica ATH-A900 x2 Akg k340 Akg 240 Beyerdynamic 931 Grado 225 Sennheiser Hd 580 Sennheiser Hd 595 Sennheiser Hd 555 Sennheiser Hd 280 מגברים- darkvoice 336i(משודרג כולל מנורות חלופיות) little dot 2 ++ little dot 2 M³ (מעשה ידי להתפאר *בתקווה שאני יסיים אותו כבר ) Pimeta Corda HA1 קישור דיון על המ…
-
- 46 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קיבלתי ליום הולדת X5. עכשיו האוזניות שבאות איתו בעוצמה מלאה לא ממש טובות. השתמשתי גם באוזניות הישנות שלי HD477 של SENH ואי אפשר להגדיר EQ ובאסים גבוהים כי שומעים ממש לא טוב והאוזניות כמעט מתפוצצות והבאס לא מאוזן. חשבתי על אוזניות עד 400-450 שקל שינצלו טוב את הנגן ואני יוכל להשתמש בEQ ולהוסיף בהגרדות אפקטים כמו באסים מוגברים ושבעוצמה גבוהה אני אשמע את זה נורמאלי ולא עם דיסטורשן ובאסים קופצים ומעצבנים האם ה PORTA PRO טובות למטרה הזו? האם הם ישמיעו לי באיכות טובה גם בווליום גבוהה ויאפשרו לי להוסיף באסים? האם הם מוסיפים גם יותר עוצמה או שזה כבר תלוי במגבר של הנגן? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, על פי המדריך הבא (אנגלית) http://jiggafellz.isa-geek.net/eac/ המדריך מסביר איך להמיר למספר פורמטים אני השתמשתי ב FLAC. השאלה היא: יש כבל שמחבר בין הצורב DVD ל כרטיס קול של המחשב, אצלי הכבל לא מחובר, השאלה היא מה מטרת הכבל הרי שגם בלי הכבל אני מסוגל לשמוע שירים מדיסק מקורי, אז למה הוא קיים והאם זה פוגע באיכות ההמרה ל FLAC שהכבל לא מחובר לכרטיס הקול? (זה יעזור לי אם מישהו יעבור על המדריך שנתתי כדי לבדוק את העניין של הכבל כי אני לא ראתי משהו על זה. --- ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, במידה וגיביתי ל FLAC דיסק מקורי אני מקבל קובץ CUE, לא הבנתי למה משמש ו אם אני ארצה יום אחד לצרוב את ה FLAC לדיסק כדיסק AUDIO סטנדרטי שמתנגן איך אני עושה את זה מקבצי ה FLAC שיש לי?. תודה…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תראו: http://us.creative.com/products/category.asp?category=209 הכרטיס לא מופיע יותר והם הקפיצו את המחיר של הXtremeGamer למחיר הישן של הXtremeMusic. משהו פה לא מריח לא טוב. בתקופה האחרונה הרבה אנשים התלוננו שהדרייברים החדשים מזהים את הXtremeMusic הישן שלהם בתור XtremeGamer למרות שהוא נחות בצורה משמעותית. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
*עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום ראיתי בנועה שהגיעו ה-XFI גיימר החדשים למי שהתעניין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מתי ה-X-540 של Logitech צריך להגיע לארץ? וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על כרטיס קול שיספק לי את המינימום latency ואיכות מעולה ביותר לרמקולים שלי שאותם אני מתכוון לחבר למחשב, מה שאני מעוניין לעשות זה להפוך את המחשב לסטודיו קטן ולחבר את הגטרה אליו לכן האיכות והlatency חשובים לי נורא. עוד שאלה היא איזה ממשק לבחור, שמעתי שכרטיסים חיצוניים הם יותר איכותיים ונוחים לדברים כאלה, אז על מה אתם ממליצים ? תקציב עד 700שח או יותר אם תשכנעו אותי ;]
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות 5.1 ואני מתלבט בין שני דגמים: המדוזה פרו גיימר או הזלמן 5.1 . אני רוצה לדעת מה יותר נוח,אילו בילו ביצועים עדיפים,הן במוזיקה והן במשחקים. קראתי את הביקורת של המדוזה באתר אבל אני לא יודע כלום לגבי הזלמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Z5500 Logitech הם טובים גם למחשב וגם לקולנוע ביתי?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, אני חובב מוזיקה ואני מחפש אוזניות עם איכות שמע מעולה שילכו עם ה-ZVM. יש לי כ-300-400 ש"ח, ואני לא יודע בדיוק מה לקנות... אני מתלבט בין ה-בKOSS PORTA PRO לבין הסנהייזר... מה יותר איכותי (דיוק צלילים, עומק באס רצוי...)? ובכלל יש אוזניות יותר איכותיות בתקציב זה (ולא כפתור!)? אם אפשר, גם תנו לי אתרים של חנויות מוזיקה איכותיות בארץ - אולי אני רוצה ללכת, לשמוע, להתנסות בדגמים הנ"ל ובעוד דגמים אחרים, כדי שאוכל להשתכנע (אולי בכלל אגדיל את תקציבי אם אשמע משהו באמת סופר איכותי). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל אתם יכולים להסביר לי .. נראה אולי אני יקנה אותו אם תמליצו לי ...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים למחשב 7.1 עד 800 שח בעיקר לסרטים ומשחקים תודה..
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי איפוד וידאו 30 GB אני מתאמן במכון כושר..ואני צריך אוזניות שיהיה לי נוח לרוץ איתן שלא יפלו לי כל הזמן ...הבעיה העיקרית היא שהאוזניים שלי קטנות יחסית...יש איזה שהוא דגם מסוים שמישהו יכול להמליץ לקנות שיתאים לשימוש הנל? אגב כמובן שאני מעוניין שהאוזניות יהיו איכותיות מספיק כדי לנצל את היכולות של האיפוד.. תודה מראש אביתר
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת סטריאו 2 רמקולים למחשב וזה עובד סבבה.. עכשיו יש לי גם סאב וופר בלי הזוג לווינים.. יש דרך שאני אוכל לחבר בין המערכת סטריאו לסאב וופר למחשב ? זה הסאב וופר: INSPIRE 2.1 G380 Creative אני חושב שאני צריך את שני הכבלים האלו: איך קוראים בידיוק לכבל הזה? ולכבל הזה: שאני אדע מה לבקש בהום סנטר = \ קיצר אני חושב שאני מחבר עם הכבל הראשון בין הסאב למחשב ועם הכבל השני בין המערכת לסאב וככה אני סוגר מעגל .. תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATHELON 3000, לוח אם EPOX 8KDA3J, זכרון 512*2, כרטיס מסך MSI 9800 PRO PLUS 128MB?TV,DVI וצורב די וידי של LG.(כרטיס קול 6.1 מובנה) רמקולים 5.1 CREATIVE. אני קונה עכשיו מסך LCD 26-30'' לחדר, ואני רוצה לחבר אותו, בנוסף למסך מחשב שלי. המטרה הסופית הוא שימוש במחשב לצפיה בסרטים(DVD, AVI...) על המסך החדש. השאלה היא מה אני צריך לעשות בשביל זה, והאם אני יכול בצורה נורמלית להתשמש ברמקולים של המחשב של כאשר אני צופה בטלוויזיה או משחק ב PS2. המון תודה מראש, ניב..
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רמקולים ATP3 במחיר סביר בחנות שאני נותן את הכסף ולוקח? לא הזמנות מהאינטרנט! פשוט לבוא, לשלם, ולקחת. מקום שיש את זה במלאי תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-