עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות רק 2 קדמיים בינתיים ! ונאלצתי לגלות שכבר אין כמעט להשיג את הורפדייל וולדוס 400 . תמליצו על דגמים וחברות, אני אישית חשבתי על הג'אמו החומים הכהים האלו (יש רק דגם אחד כזה !).

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום , אבא שלי הביא לי MP3 256MB מסין , אני חושב משהו ג'נרי , עכשיו יש לו מטען שאמור להתחבר לחשמל ,אבל החיבור סיני , זה המטען אמור להתחבר דרך ה USB ל MP3 ומהמטען לחשמל ... היכן ניתן למצוא מעביר סיני או איך שלא קוראים לזה ? חיפשתי הום סנטר / מחסני חשמל / OFFICEDEPOT לא מצאתי , תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by o07,

מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Fir3^StorM,

מסתבר שיש בעית BSOD עם רילטק ב-BC2.. ובכל מקרה, הגיע כבר הזמן לכרטיס קול נורמלי, בתקווה שיעשה עבודה טובה יותר מהמובנה. הדרישות: - עד 300~ ש"ח - יציאת SPDIF - מתאים ל'הכל' - מוזיקה, משחקים סרטים (מוזיקה ומשחקים הכי חשוב). - בנוסף, שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה מוגברת לחור של הליין \ מיק' ויעבוד בלי בעיות \ לאגים. ראיתי כמה כרטיסים של קרייטיב ואסוס, אבל לא כ"כ ברור מה ההבדלים בכל דבר, מה טוב ומה לא. ואני לא מחפש עכשיו לעשות סקר שוק, לחפור ולקחת את ההכי-הכי. פשוט כרטיס טוב ולא יקר העונה על הדרישות. תודה

6. 250 - 300 ש"ח. יתחברו לכרטיס קול בלוח אם Asrock Z68 pro3-M.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by יניב51,

בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by m0sh,

טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yakir4u,

אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by es88,

התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. לוח אם - ASUS P5B, כ.קול מובנה, הורדתי את הדריבר של SoundMax לווינדוס 7, והיו לי איתו בעיות. התקנתי בנוסף עוד כ.קול על המחשב creative audigy 7.1 ..המחשב מחובר למערכת, שממנה יש 2 רמקולים רגילים. עדכנתי תדריבר החדש ביותר, וכרגע הבעיה היא שרמקול ימין ושמאל לא מופרדים, כלומר אם אני מסמן שרק רמקול שמאל יעבוד שומעים נורא חלש (משני הרמקולים) ואם אני מעביר למרכז או לימין (לא משנה) שומעים בשניהם חזק. יש אפשרות לשנות בהגדרות מ2.1, 4.1, 5.1, 7.1 ואוזניות, ניסיתי לשים כל אחד מהם, וסימנתי שרק צד שמאל כאילו יעבוד, אז בחלק מהמקרים לא שמעתי כלום (משני הרמקולים) ובחלק שמעתי מאוד חלש, שוב משני הרמקולים. במשחקים זה עושה בלאגן שאין הפרדה בין צד שמאל לימין.. בעיות דרי…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by tomer1612,

בזמן האחרון הרמקולים התחילו לעשות לי רעש של פיצפוצים.. בהתחלה התעלמתי אבל אז זה לאט לאט התחיל להתחזק עד שהיום זה הגיע למצב בלתי נסבל שאני לא יכול לשמוע ברמקולים הפיצפוצים נהיו יותר חזקים מהרמקולים עצמם וזה בלתי אפשרי לשמוע איתם בבקשה תעזרו לי אני עובד עצות!! אהה וחשוב לציין שחיברתי רמקולים אחרים למחשב וגם איתם הבעיה הייתה קיימת מה שאומר שהבעיה היא לא ברמקולים יכול להיות בכרטיס קול??

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by liortaib,

שלום לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על הטלויזיה הזאת של סמסונג LA32B530 רציתי לדעת איך היא באופן כללי.... וגם האם היא מתאימה לשיומשים של מסך ראשי של מחשב ולצפייה בטלויזיה ממיר hd של הוט... המרחק של הצפייה הוא בין 1-1.5 מטר.... נ.ב יחובר מסך 22 שיש לי עכשיו(2253bw) תודה לעוזרים....!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ea666,

שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by GUY550,

אני צריך עזרה בקניית טלויזיה חדשה בעיקר למשחקים ופלייסטיישן תקציב 6-7 גודל בין 50" ל60" לא משנה לי בכלל הסמארט TV או 3D מרחק צפייה 3-4 מטר שמתי עין על הדגם הזה מה אתם אומרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857744 תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by StrikeEagle,

הרמקולים התחילו לזייף ולהיות חלשים אחרי שהחלפתי רסיבר. היה לי כזה: http://www.backoffice.be/prod_uk/JVC/rx-5022r_jvc_rx-5022r_av_receiver_5.1_channel_silver.asp עם רמקולים magnum HTS-700 כאלה חומים :https://www.google.co.il/search?safe=off&es_sm=122&bav=on.2,or.&bvm=bv.77161500,d.d2s&biw=1920&bih=955&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=Lfo4VO3uCoXzaseugMgC&q=Magnum%20HTS-700/DV-811/AV-1050#um=1&safe=off&hl=iw&authuser=0&tbm=isch&q=Magnum+HTS-700+speaker&facrc=_&imgdii=_&imgrc=KBMPeWsyESlccM%253A%3B4MyK0al3dqK0yM%3Bhttps%253A%252F%252Fwww.sbitany.com%252…

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. מדובר במחשב: P4 1.4Ghz MSI 850 4X64MB RDRAM 40GB W.D אני רוצה להוסיף לו את הכרטיס Hauppage WinTV-PVR-150MCE. הOS שאני מריץ עליו הוא XP SP3. האם אני אהיה חייב להתקין עליו את WINDOWS XP MCE בשביל השימוש כHTPC או שניתן פשוט להשתמש בתוכנת צד שלישי על הXP הקיים כמו SAGETV.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. דרוש להקלטת כלים חיים + אלקטרוני. אגב, מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=2b0aae232aeed5529a4916b0c8c33c4b ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by בוצאטי,

לפני כחצי שנה קניתי את הנגן GMINI220 של ARCHOS דרך אתר האינטרנט www.compuplus.com. לפני כמה שבועות הופיעה בעיה במכשיר. במקום להחזיק מעמד בין 6 ל-8 שעות הנגן מחזיק כחצי שעה ואז נכבה. הסמן של הבטרייה ריק. אני מחבר אותו להטענה וההטענה לוקחת כעשר שניות עד שהנגן מרה שהוא סיים להטעין [לפני התקלה היה לוקח הרבה יותר זמן להטעין אותו]. כשאני מדליק אותו מחדש הסמן של הבטרייה מלא אבל אחרי רבע שעה הוא מראה שנותרה רק מחצית מהבטרייה ואחרי עוד רבע שעה הסמן מתרוקן והמכשיר נכבה. ו... חוזר חלילה. האם מישהו מכיר את הבאג הזה ואם ניתן לתקן אותו? האם לעוד מישהו זה קרה עם הנגן הזה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה? אולי למישהו יש מושג איזו מעבדה בארץ נותנת שירות למכשירי האמ.פי.שלוש של ארקוס? [אני מא…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  19. כשאני מחבר את המחשב למסך רחב אני מנסה לבחור רזולוציה אבל אני לא מצליח למצוא אף רזולוציה מתאימה בפורמט 16:9 , בכולן רואים פס שחור בצד ימין ככה ששמינית מסך לא מנוצלת זה גם מפריע כשרוצים לראות סרט על מסך מלא והמחשב מחובר לטלוזיה (לדוגמא פס שחור מלמעלה ופס שחור מלמטה תופסים חצי תמונה, והמסך בכלל לא מנוצל) איך אפשר לסדר את העניין עם הרזולוציה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה מציקה. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית, אבל למרות זאת עדיין אמורה להיות מסוגלת לנגן סרטים ב-dvd/blu-ray בצורה משביעת רצון למישהו כמוני, שאינו אודיופיל מושבע. הבעיה העיקרית היא שבסרטים רבים הדיאלוגים נשמעים חלשים מאוד. אני מגביר את ה-volume, אבל אז בסצנות פעולה או מתח, הסאונד חזק ורועש מידי, ואני נאלץ להחליש. התוצאה המעיקה היא שבמהלך כל הסרט אני מגביר או מחליש את ה-volume לפי הסצנה. רסיבר: Yamaha RX-V571. אני לא מפעיל את התוכניות השונות, אלא משתמש במצב שנקרא Straight, שאמור להעביר את השמע כפי שהוא במקור בסרט, בלי עיבודים. אולי זו הטעות שלי? רמקולים: סטליטים של Morel. יש לי 5 רמקולים + סאב. נגן: LG BD550 תודה מראש לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by jacob777,

Hi again. well i read alittle bit about the "new" firmware update the 1.27 after reading i downloaded the korean ver' and then to "general">>"lang'" and nothing i cant find "hebrew" there allmost all other kind of lang' but no hebrew i downloaded the update from the global site of iriver.com do u know how i can fix that? cuze i have lots of hebrew songs .. and still cant guess what i m choosing. Thanks Jacob

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by Dima67,

אני מחפש אוזניות קשת שתומכות ב-5.1 סראונד, חוטיות, בעלות מיקרופון, מתלבשות על כל האוזן (אטומות אם אפשר להגיד). המחיר בשבילי הוא בערך עד 300 שקלים. משהו באזור ההוא, כמובן שלא חייב את הכי יקר. אם יש מוצר ב-250 שקל שמציג איכות טובה ומוצר אחר ב-300 שטיפה יותר טוב, אני כמובן אעדיף את הזה של ה-250. משהו ששווה כל שקל, ולא סתם יקר. תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by darkwolf789,

יש לי תקציב עד 2500 שקל לרמקולים איכותיים לרסיבר יאממה זה די דחוף כי מחר קבעתי עם המוכר תודה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.