עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, יש לי במחשב המון סרטי תלת מימד בקבצי MKV עם כתוביות בעברית SRT. הדרך היחידה שלי לצפות בהם בPS3 היא המרתם על ידי תוכנת AVCHD והמרת הכתוביות על ידי 3DSUBTITLE ואחר כך להעביר את תיקית הAVCHD לUSB ולצפות בPS3. עד כה זה עבד מושלם אבל באמת מתחיל להימאס לי מתהליך ההמרות האלה ואני מחפש דרך פשוטה להימנע מכול זה. הבנתי שאולי PS3 MEDIA SERVER יפתור לי את הבעיה-ניסיתי את זה והבעיה שהWIFI לא מספיק חזק והסרט מקרטע כול חמש שניות וגם איכות התמונה בכלל לא אותו דבר. האם למישהו יש פתרון בשבילי?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rafi1212,

חברה יש לי בעיה ענקית עם Z5500 התחלתי לשמוע שירים , משהו כמו 20 דקות , ופתאום היה רעש של קצר כזה והרמקולים כבו .. ואני חייב לציין שהרסיבר חם מאוד . ראיתי בזאפ משהו שיש לו את אותה בעייה , אז ככה שאני לא הייחיד . רציתי לדעת אם משהו מכיר את זה ? או שיש איזה פתרון .. ד"א המערכת (Z5500) חדשה מאוד , נקנה לפני 4 ימים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eyazlaz,

היי, מעוניין לרכוש רמקולים שיחוברו בעיקר למחשב ואולי גם קצת לטלוויזיה, אבל העיקר זה למחשב. התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח, אם הם יהיו תומכי בלוטות' זה יהיה בונוס נחמד, אבל לא חובה\על חשבון איכות. חשבתי על Microlab solo6c \ Logitech Z337 מה אתם אומרים? אפשר לשים את הסולו על הרצפה בחדר?

4. Started by shmaia1,

שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by saar,

היי לכולם. רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב? כרטיס מסך מופיע בחתימה. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by Tommy,

Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, יש לי רמקולים CREATIVE 2500 יש אפשרות לחבר אותם לDVD עם מפצל כלשהו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  9. מה המומלץ ביותר כיום ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Lyor,

קניתי לא מזמן את HD555 ורציתי לדעת באיזו דרך אני אוכל לנצל יותר טוב אותם (פחות בשביל משחקים ויותר למוזיקה, אבל זה בטח כבר ידוע). אני מתלבט כרגע אם לקנות כרטיס קול כמו הסידרה האיכותית של אסוס(D2X ואחיו הקטנים), לבין רסיבר פשוט אבל סטנדרטי. מה יגביר/ינצל אותם יותר משמעותית? (אגב אני לא מוכן להשקיע במגבר ייעודי מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום וגם אין לי ממש תקציב לזה כרגע). נ.ב. ניסיתי פעם לחבר אותם לרסיבר שיש לי בבית אבל הוא לא נשמע לי כמו מגבר כל כך אידאלי, זתומרת הוא היה יכול לגביר את הווליום אבל ככל שהגברתי יותר אז הוא רק עיווט ולכן יש לי נטייה ללכת על כרטיס קול איכותי (בגלל הביקורות).

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית. יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2). ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי. כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  13. היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by basharis,

אני שוקל קניית מערכת רמקולים 5.1 לחדר קטן - 3x2.5 מטרים. רכשתי כרטיס Hercules Game Theater XP לצורך העניין. קראתי הרבה מאוד כתבות בנוגע לרמקולים באתר זה וכן באתרים מקצועיים כגון 3dss.com. לפי מיטב הבנתי ישנם שני סוגי מערכות כאלה - אלו שכוללות מפענח ל Dolby Digital/DTS ואילו שלא. מערכות כגון ה Aztech ו ה Creative 5300 למשל אינן כוללות מפענח. מה בדיוק זה אומר? לכרטיס יש יציאה אנלוגית לרמקולים קידמיים/אחוריים/סנטר/בס וכן יציאה דיגיטלית. האם הכרטיס יכול לעשות את עבודת הפיענוח בעצמו? מה יהיה ההבדל בסרטים/משחקים? (בעיקר במשחקים, לפי הבנתי תוכנה כגון PowerDVD יכולה לעשות את העבודה בעצמה). שקלתי גם את קניית המערכת של Yamaha - ה TSS1 הכוללת כבר מפענחים, אך לא כוללת שלט רחוק והבס ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הורדתי את שיר חדש שהיה בפורמט WAV ששמעתי אותו הוא לא היה באיכות מי יודע מה.. 128Kbps או איך שלא אומרים.. לאחרונה היתענניתי באוד בנושא MP3 שכולם טוענים שזה זבל ולא מוזיקה.. יש לציין שאני לא מבין גדול בנושא וכול השירים שיש לי על המחשב הם בפורמט MP3. אז איפה היינו.. הורדתי את השיר שהיה באיכות לא משהו ואמרתי בוא ננסה להמיר את השיר לפורמט איכותי יותר, כדי לעשות זאת השתמשתי בתוכנה: Acoustica Audio Converter Pro. שיחקתי בהגדרות שלה וגילית שאם אני יעביר שיר מ- MP3 ל-OGG אז הוא יהיה ב 350-370Kbps. (אם אני לא טועה ככול שזה יותר גבוהה אז האיכות היא טובה יותר..) תמונה: אז חשבתי שאם אני ימיר את השיר לפורמט OGG השיר יהיה באיכות טובה יותר (לא שהיא הייתה גרועה פשוט ככה טוענים)…

• 50 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי אבי נוסע לארה"ב והחלטתי ליקנות אוזניות, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות סגורות ב70$ אם ץוכלו לתת לינק לחנות אני אשמח בתודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

20. אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by david32,

מה דעתכם עליה? לא ממש מצאתי סקירות עליה בגוגל.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL5322_10_GB_CONSUMER/widescreen-flat-TV+32PFL5322-10

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני מחפש אוזניות איכותיות והבנתי שבארץ זה לא כל כך קל למצוא במחירים נורמאלים אז השאלה שלי איך זה באנגליה כי אולי אני יכול להשיג משם. אז למישהו אולי יש אתר אנגלי שמתעסק בזה. בעיקרון אני מוכן לשלם 300 שקל (כמה שזה יוצא בליש"ט) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by PT,

פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Azalia link controller integrated in Intel® ICH6R chipset. 8-channel audio codec CMI9880L. - Compliant with Azalia 1.0 Spec. - Supports Multi-Streaming function. - Supports Universal Audio Jack (only Front Audio Jack). לא יותר מ600 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  25. שאלות נוביות - אני כניראה יקנה כרטיס קול של קרייטיב והחלטתי ללכת על X-FI ExtremEMusiC והשאלה הראשונה היא איך ניקרא הדגם של הכרטיס הזה רק עם פאנל חיצוני שמאפשר כניסה של חיבורים שונים? ולשאלה השניה מה המחיר של הכרטיס הזה בהונג קונג? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משום מה...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.