עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by overload,

איזה מהרמקולים האלה יותר איכותיים ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Altec Lansing AX 3021 Speakers Altec Lansing 2100 Speakers (הם שווים את ה650 שקל ? :-\) Logitech Z-340 33W 2.1 Speakers Creative Labs Inspire 2400 Hercules XPS-210 50W-RMS 2.1 Speakers אולי כדאי לחקות לCreative Labs Inspire 2400 שיגיעו לארץ ??? אם יש לכם הצעה יותר טובה כולי אוזן (לא יותר מ650 ש"ח).

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Inter,

אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  3. אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  4. ובכן... אני עומד בפני פרויקט קולנוע ביתי וקיבלתי כמה הצעות. אז כמו בכותרת, רציתי לשאול מה עדיף. אופציה א' - היא שלכל אזור (סלון, מטבח וכו') יש מגבר משלו. אופציה ב' - הכל מוגבר ונשלט ע"י XANTECH MRC-88. עוד כמה שאלות, ברשותכםL - מה אתם אומרים על החברה Focal? - איך HITACHI בפזלמות? - איך Pioneer בנגני DVD ורסיברים? - האם צריך רסיבר בשביל מערכת סטריאו? - יש איזה מדריך גדול ומקיף שאני יכול לקרוא (חוץ מהזה בסטיקי)? המון תודות... מואד'דיב.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. אני שוקל לקחת את ה Logitech Z-5500 שימשו גם למחשב לשירים ומשחקים וגם לטלויזיה לסרטים או פשוט לקנות מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר בסביבות 2500 ש"ח ... אני מדבר על סט של 5 רמקולים... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  6. יש לי כרגע LOGITECH Z560 4.1...חשבתי לחבר למחשב מערכת אחת שיש לנו בבית שלא משתמשים בה כי לא כל כך עובדת השאלה מה עדיף מבחינת איכות למוזיקה ולסרטים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ההתלבטות היא בין 2 רמקולים קדמיים (מגבר חרא RX-5022 JVC, ;D עם 2 רמקולים של טאנוי או של ג'אמו או משהו בסגנון....). לבין מערכת של 5.1 של וידאו לוג'יק עם כרטיס פוטיסימו 3... מה דעתכם ? ועוד שאלה אם כבר פתחתי ת'רד איך מיקמתם את הרמקולים האחוריים שלכם ? תליתם אותם או מה ???. לי יש כי מאחורה השולחן כתיבה שלי נמצאת המיטה אז אין לי איפה ממש למקם אותם.

• 48 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by SuperStyle,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואני מתלבת בין Microlab X-13 לZ4 מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. יש לי אפשרות לקנות את שניהם האותו מחיר מה עדיך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by hell,

אני מבין שהכותרת לא אומרת הרבה אז אני מפרט: יש לי מחשב סביר P-800 256SDR,CREATIVE LIVE 5.1 היו לי רמקולים סבירים של קאמברידג' (CREATIVE???)הם היו טובים מאוד יחסית למשו עתיק כלכך לצערי אחי החליט שהוא לא אוהב אותם ומשך בכמה חותים הם נפלו ונישברו וכעט עליי להחליפם כעט לנושא היותר חשוב לפי מה אני יודע הכרטס שלי ממש לא משו אבל אין לי תקציב להחליף אותו אז רציתי לישאול אם אני נישאר איתו וקונה רמקולים חדשים על מה ללכת? האם 5.1 LOGITECH Z-640 ישמע פחות איכותי מאשר דגם 2.1 בסכום דומה? השימוש העיקרי יהיה לשמיעת שירים,סדרות(לא קידוד 5.1(,צפיה בסרטים,מישחקים ושאר ירקות מוזיקליים אשמח אם תסבירו כיצד הכרטיס ישפיע על איכות הצלילים המופקים מהרמקולים בתודה ANTIXRIST

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by oorlevi,

אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים. מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jean-paul,

רכשתי טלויזיה חדשה מסוג toshiba 29cz8 יש לי שני סוגי חיבורים ל dvd מה עדיף? יש לי גם אפשרות לשידור פרוגרסיבי

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by So@tr43,

אני יודע שניהם לא משהו, אבל אני מתעניין.! ???

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yigal_26,

על פניו אותם רצקולים רק שב-380 עוצמה גבוהה יותר של 6 וואט לעומת 5 וואט ב-370. 370 באים עם לשט חוטי ו-380 לא. האם בכך מסתכמים ההבדלים והשאלה מה עדיף היא רק שאלה של טעם או שיש עוד משהו נסתר מהעין? תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. Started by arikam,

יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oorlevi,

אני רוצה לבצע העתקה של דיסק מקורי במדיה פלייר 11. השאלה היא כזאת מה עדיף MP3 320Kbps או WMA 192Kbps? ומה ההבדל אם יש בין WMA ל WMA Pro? העתקה של דיסק מהמדיה פלייר היא איכותית? דרך אגב הרמקולים הם ATP3.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by haim85,

איזה רסיבר הייתם מעדיפים ? מה דם לדעתכם יותר טוב? http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5117154

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by DarkLloth,

אחד משני אלו או מערכת אחרת ? ההפרש הוא 200 ש"ח לטובת ה X540 , האם הם באמת שווים את זה ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום לכם... קיצר.... שמעו רגע יש לי 600 שקל והרמקולים שיש לי עושים בלגן.... אז חשבתי לקנות חדש ואני לא יודע מה לקנות או רמקולים שיתנו איכות סבירה או אוזניות שיתנו תוצאה יותר טובה בהרבה לפי מה שאני מבין ??? אפשר בבקשה המלצות וכאלה?? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. אני כנראה קונה סט רמקולים ואני מתלבט אם לקנות 2.1 איכותיים כמו ה ATP3 שאני שומע הרבה תשבוחות עליהם או איזה 5/4.1 זולים כמו ה Hercules XPS 510 או ה Logitech Z540 4.1? מה כדאי? זה בעיקר למשחקים ואני לא קפדן באיכות הצליל במוזיקה, העיקר שיהיה צליל נקי וברור ואני לא זקוק לעוצמה גבוהה במיוחד או משהו. תודה למי שיעזור לי, כי ביננו, אין לי שמץ של מושג בסאונד.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אהלן יש לי שני סטים של רמקולים, סט אחד של IEM וסט שני של JBL, אף אחד מהם לא חדש במיוחד אבל הם אחלה של רמקולים, אבל אין לי מושג מה עדיף בתור הקדמיים שלי [הזוג השני פורש לכרגע - יש לי PEERLESS חדשים בתור רמקולים אחוריים] תמונות :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים