עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by skot,

ניסיתי להחליף רמקולים ולשחק בהגדרות של המחשב הכל על איזון אמצעי ועדין לא מצליח לשמוע ברמקול הימני

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by OrelJ,

ערב טוב. בקרוב אקבל את ה-M8 שלי, וברצוני לרכוש לו אוזניות איכותיות, כאשר התקציב עוד 85$. מתלבט בין ההרמן קרדון AE לבין ה-AKG K376 / AKG K375. ראיתי גם המלצות על הסנהייזר CX300II. על ההרמן קרדון קראתי שבגלל צורתן המרובעת, הן לא נוחות לכל אחד. בנוסף, קראתי עליהן שקרו מקרים שהן התפרקו אחרי מספר שבועות של שימוש, משמע איכות היצור לא אחידה - לא הולם לאוזניות שהמחיר MSRP שלהן הוא 150$. מקריאה על ה-AKG, הן וורסיה מעוצבת אחרת של ה-AE (ונוחה יותר). נכתב שהן מאוד זהות בסאונד לאלו של HK AE - לא מפתיע אותי, היות והן שתי חברות השייכות לאותו בעל הבית (קונצרן JBL). המוזר הוא שהן מעט יקרות יותר (85$ - מול 70$). על ה-CX30 II קראתי שהן לא מדהימות בכל סוגי המוזיקה (כמו אלקטרונית). בניגוד ל-…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אז ככה, בשעה טובה (בעצם רעה) הלך לעולמו ההרקולס game theater xp שלי ששירת אותי נאמנה בשלוש שנים האחרונות, לא היססתי ומיד קניתי לעצמי את ספינת הדגל של קריאטיב הלוא הוא Audigy 2 ZS Platinum Pro בעודי מחכה להגעת הכרטיס חשבתי לעצמי מה יעזור לי כרטיס כזה כאשר הרמקולים שלי לא יוציאו ממנו את המירב (canbridge soundworks 4.1) אז שאלתי אליכם היא על איזה רמקולים הינכם ממליצים, קחו בחשבון שיש לי חדר די קטן ודחוס. בתודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. באתר החברה יצא חדייבר חדש למערכת קול XP 6.1 ומערכת 7.1 החדש יש צורך להוריד את ההתקנה הישנה ולהתקין את החדש. בדרייברים החדשים הם מבטיחים תיקונים לבאגים ושיפור הקול. דרייבר הרקולס 5.01

6. Started by BmsKlane,

קנינו לאחי מתנה לצבא את הנגן(נגן מצוין) אבל יש לו חיסרון אין נרתיק סילקון למישהוא יש מוסג איך אני מסיג כזה אפילו בחול(חיפשתי בEBAY אבל יש רק ל 5X לא לX5L)

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

חברה תמליצו לי בבקשה על רמקולים איכותיים 2.1 למחשב? ותציינו כמה בערך הם עולים תודה אנשים

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by unknown,

לא כפתור, ומיועדות למוזיקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. הנה הם: 1) LOGITECH Z-5300 סביבות ה-1500 ש"ח... 2) Creative PRO GAMER G500 סביבות ה-1800 ש"ח... 3) Creative Megaworks סביבות ה-2000 ש"ח... מה עדיף מבין כולם? או שבכלל עדיף משהו אחר.. תודה מראש לעוזרים עריכה השימושים הם: למשחקים וסרטים וקצת מוסיקה... כרטיס קול יגיע בהמשך...

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי ATP3 בני כמה שנים[משהו כמו 3 שנים] והכיוון פה של הטרבל והבאס לא ממש מכוון טוב איך אני מכוונת שישמע טוב? תודה מראש, אושר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי בעיה בחיבורים קניתי כבל שיש בו גם אודיו וגם וידיאו וחיברתי הכל יפה אם יציאות פינים ובננה ניכנס והכל יש לי תמונה אבל אין לי קול ואני לא יודע למה ויש הכבל הז אם אודיו משולב בבקשה תעזרו לי אני לא מצליח לשמוע וחיברתי לפי הסדר !!!!!! נ.ב יש לי חבר שאמר שאני צריך ליקנות באיזה חנות חשמל כבל של אודיו ולקנות מתאם לכרטיס קול שלי. למה יש לי כרטיס קול מובנה ואז לחבר לטלויזיה וזה יעבוד אתם חושבים שזה זה תודה לתמיכההה :yelclap:

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  13. אני רוצה לקנות DVD שקורא סרטים XVID ,DIVX ..שקורא תרגום בצד ולא מובנה.... שיקרא תפורמטים SVCD \VCD\MP3\MPEG-3|DVDR-+W\JPG\ושיהיה אפשר לשוטט בדיסק

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by matan12369,

שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…

15. Started by nadav2605,

קניתי לפני כמה זמן X5L. אני מאוד מרוצה מהמכשיר אבל דבר אחד מוזר לי. המוסיקה במחשב שלי מאורגנת לפי תיקיות (אמנים ובתוכם אלבומים של אותו אמן). בפעם הראשונה שחיברתי את המכשיר למחשב פשוט נכנסתי אליו מהסייר קבצים של XP (שהוא מופיע במחשב שלי כמו הארד דיסק חיצוני) ופשוט העתקתי את כל תיקיית המוסיקה שלי לנגן וזה הכל מצויין אבל מה אני עושה עכשיו כשאני רוצה כאילו לסנכרן את הנגן עם התיקיה במחשב עוד פעם. כאילו להעביר לנגן אך ורק מה שיש לי חדש ולא מה שכבר נמצא בנגן וגם שמה שכבר לא נמצא במחשב פשוט יימחק מהנגן (סנכרון) כדי שאני לא אצטרך להעלות כל פעם את התיקיה כולה (18 ג'יגה) שזה לוקח 20 ומשהו דקות. עד כמה שניסיתי לחקור את התוכנה שהגיע עם הנגן (JetShell Pro) לא ראיתי שם אפשרות כזו. תודה …

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. כולל ברמקול הסנטר... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guy King,

הבנתי שבעבר היו בעיות תאימות והכרטיס לא עבד. יש לי WIN7 ואני חושב לקנות את הכרטיס, האם הבעיות עדיין קיימות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

רשימה לא קטנה של דילים על אוזניות שהרכבתי בפורום אחר , חשבתי לנכון לשתף אותה גם פה.. דברים שכדאי לדעת - באמזון קיים גם אזור של Lightning Deals שבו המבצעים גדולים במיוחד אבל הוא תקף רק לזמן קצוב (לדוגמה HD650 עלו אתמול 315$ למשך 40 דק'), לכן גם כדאי לזפזפ מידי פעם בדילים הצפויים כדי לראות אם משהו צפוי להגיע. בנוסף ממליץ להשתמש בcamelcamelcamel כדי לקבל מושג אם אכן המחיר זול, לאמזון כמו רוב החברות יש נטייה לייקר מוצרים לפני המבצע. ניתן להשתמש בחברות השליחויות Buy2usa\Mustop כדי לשלוח מוצרים מארה"ב לארץ -Buy2usa כבר החלה במבצע BF משלה מה שהופך מוצרים רבים למשתלמים מתמיד. -mustop גם יצאה במבצע מבצעים - אוזניות סנהייזר יצאה במבצע על כל הסדרה האלחוטית שלה - כאשר הRS180 …

• 22 תגובות
    • 9.9k צפיות
  19. Started by Morfix,

שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Michelle,

היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elad1_2,

שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מצלמה וידאו HD בחו"ל אבל מעוניין לברר פרט לגבי שיטת השידור לפני שאני רוכש. ראשית - אני מניח שלגבי המחשב לא תהיה בעיה עם המצלמה, כלומר: אני קונה מצלמה שהיא בעלת דיסק קשיח. אני מניח שלמחשב לא משנה אם היא מצלמת NTSC או PAL, בכל מקרה יהיה אפשר לראות את הקבצים כמו שצריך, לא...? (זוהי בעצם השאלה הראשונה - האם אני צודק?) שנית - אם נכונה ההנחה הראשונית שלי: אם אני אחבר את המחשב שבו הקבצים יעבדו לטלויזיה שאיננה "מולטי סיסטם" אלא PAL מה יהיו התוצאות? יהיה אפשר לראות טוב? כי הרי במסך במחשב ייראו טוב. ולסיום - האם מעבר בין השיטות הוא משהו שניתן לעשות באמצעות תוכנות? כלומר: האם אחרי שאני אעלה קובץ וידאו שצולם במצלמה ב-NTSC למחשב ישנה תוכנה שאפשר להעביר את הקובץ שיהיה מו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!

• 17 תגובות
    • 909 צפיות
  25. חיברתי את האוזניות באמצעות דונגל בלוטוס והן לא השמיעו קול עד לרגע שהגדרתי אותם כברירת מחדל במקום הרמקולים שמחוברים ביציאה אחורית. עכשיו רק האוזניות פועלות לבדן, אני רוצה לשמוע גם באוזניות וגם ברמקולים במקביל כיוון שאם אינני עובד עם האוזניות אז הן כבויות ורצוי שאשמע משהו ברמקולים.. יש פתרון ??

• 13 תגובות
    • 8.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.