עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by L-aD,

hey ive just bought a new computer and im using win98.. this computer is using soundmax sound card which ive never used before and for some reason i have no sound, when i view perfernces of soundmax i see no sound devices.. can someone tell me what can the problem be? thanks in advance

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. מישהו יכול להגיד לי איזה אוזניות אלה? 1: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=102 2: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=101 3: http://www.dapreview.net/gallery/displayimage.php?album=138&pos=100 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by ETB,

יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. יש לי מחשב שהוא בחדר שלי ויש לי בבית טלויזיה LCD 42 בסלון יש אולי איזה מכשיר שאני יחבר אותו למחשב ואז אני יחבר משהו לטלויזיה ואז אני יכול לראות סרטים דרך המחשב בטלויזיה מה אתם אומרים? באלחוטי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by Shizel,

יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, לאחר התלבטויות ארוכות החלטתי לקנות כרטיס קול למטרות מוזיקה בלבד. נכון לעכשיו התכנון הוא למכור את המיקסר (Behringer MX1604A), ובמקומו לקנות כרטיס קול איכותי יותר מזה שיושב על הלוח. בנתיים הכרטיס יתחבר למערכת סטריאו ישנה (Akai AC-MX115) ולאוזניות Sennheizer PX100, תוך תקווה שבעתיד אקנה גם מגבר אוזניות ואולי אף אחליף אותן. חשבתי לקנות את הAudiophile 2496, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by דובי770,

אני מחפש אוזניות עם מיקרופון איכותיות עם שמע טוב, אוזניות OVEREAR/ONEAR יש המלצה למשהו מהארץ בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום אני בונה מחשב לחבר שמתחיל קצת ליצור מוזיקה אני מחפש לו כרטיס קול טוב לעריכת מוזיקה הוא עובד הרבה עם QBASE באמת שאין לי מושג בכרטיסי קול ואשמח לקבל עזרה מקצועית גם לגבי איזה מעבד לקנות (כפול ליבה או מרובע ליבה וכמות הזכרון שצריך) מה שכן אמרו לי הרבה על כרטיס שנקרא JULIA ??? אין לי מושג מהו הכרטיס אבל אשמח להסבר. המפרט שהרכבתי ללא כרטיס קול מצורף בתמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by BeBest,

היום אמא שלי קנתה לסלון רסיבר חדש אז לקחתי את המכשיר DVD משולב רסיבר שהיה לחדר שלי.. בכל מקרה, ההספק שלו הוא 130watt. יש לי 4 רמקולים של מערכת סטריאו, רגילים בדקתי מאחור ואין שום פרטים על הספק פרט לזה שהם 6 אוהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת מה ההספק שלהם? (אני רוצה לחבר אותם לרסיבר שיש לי עכשיו בלי לשרוף לו את הספק). בנוסף, אני רוצה המלצה לרסיבר לחדר סטנדרטי. משהו שיתן סאונד טוב באיכות גבוהה, לא צריך יותר מידי חיבורים כי אני מתכוון לחבר רק מחשב וטלוויזיה. וגם אין לי יותר מידי כסף לשרוף עכשיו על מגבר.. תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by guyfaran,

גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by AMD IS LIFE,

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור בשאלתי.! רציתי לדעת עם רמקולים פשוטים היה שווה לי לקנות כרטיס קול חזק יחסית.??? ??? אני חושב שאני צריך גם להחליף את הרמקולים בשביל תוצעה טובה ומהנה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by tgen,

לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD בגודל 32 אינץ' לא ממש שמים לב להבדל בין FHD ל- HDR. אז מה הטעם לקנות FHD בגודל כזה? ודבר שני, שמעתי שבטלויזיות FHD איכות התכנים של ה-SD נמוכה יותר מאשר ב- HDR. זה נכון? כי אני רוצה לקנות טלויזיית 32 אינץ' של סמסונג LCD ומתלבט בין ה-C450 ל-C530. אני יושב בערך 2 מטר ממנה ומשתמש בה לטלויזיה ו-PS3. אז אם ההבדל בין ה-FHD ל-HDR לא מורגש ושידורי הטלויזיה ייראו רע יותר ב- FHD כבר עדיף לי ללכת על ה-C450, לא ככה?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by oryosef1,

שלום קניתי מערכת של לוג'יטק 5.1 x-530 ויש לי כרטיס קול של קריאטיב וכשאני שומע מוזיקה אז שומעים מכל הרמקולים (כולל האחוריים) ורק מהסנטר לא שומעים... אבל כשאני רואה סרטים אז הסנטר פועל רק אם הסרט מקודד ל- AC3 אבל שיש קידודים אחרים אז הוא לא פועל. השאלה שלי היא איך אפשר לסדר את זה כדי שישמעו מהסנטר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. למומחים שלום, יש ברשותי כבר קרוב ל-6 שנים את מערכת ה ATP3 "האגדית" והחלטתי שאני מעוניין להשתדרג למערכת קצת יותר רצינית למחשב. קצת רקע ופרטים: התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח (יחסית גמיש). החדר שלי קטן יחסית (כ 3X3) - לכן לצערי הרב פסלתי את ה SOLO 7C המומלצים בחום באתר זה ובמקומות נוספים. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה(מכל הסוגים) וסרטים. לאחר חיפושים מרובים ברשת צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 הדגמים הבאים: 1. Altec Lansning MX6021 2. Corsair SP2500 על שני הסטים האלה קיימות סקירות באתר זה, אך לא ברור איזו עדיפה. מצד אחד הסט של Altec קיבל את "בחירת העורך", אבל באתרים אחרים בחו"ל די "קוטלים" אותו בטענה שמחירו גבוה מדי ביחס לתמורה. מצד שני, עושה רושם שהסט של Corsair לא מומלץ באופן חד משמ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אנייניר,

שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר

19. Started by soboli,

שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Andrey22,

האם קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by Airtel,

לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. היי חברה יש לי תקציב של עד 150 שקלים לרמקולים אז ככה: מחפש רמקולים טובים תקציב הוא 150 שקלים ושיהיו טובים ושישמעו חזק ומצויין {ואם אפשר מחנות SKYPC} כי משם אני מזמין את המפרט או אייבורי אין לי בעיה... אבל רמקולים טובים..... מאודד עריכה: מצאתי את שני אלה.. מה יותר טוב חזק ואיכותי? זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~970152-0914~11~0.htm או זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~51MF1570AA001~11~0.htm וגם יש לאחד מהם או לשניהם חיבור לאוזניות?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by laviko1,

כמו בכותרת מה ההבדל בין HDMI 1.3 ל 1.4 ?? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Xodarap,

שלום שלום! כרגע יש לי בסלון HTPC שמחובר לטלוויזיה (איזה כיף לשמוע מוזיקה ככה), הייתי רוצה לצרף אליו מגבר ושני רמקולים כדיי לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל נראה לי שקצת איבדתי את הדרך בנוגע לציוד שאני צריך, אם אפשר לקבל עצה אני ממש אשמח. אני מקשיב בעיקר לרוק ואופרה (אני יודע סגנונות שונים לחלוטין..אולי אפשר למצוא משהו באמצע?). בכל מקרה, התקצב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחרגה קטנה, תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by galCool,

מחפש המלצה לDVD קורא divx עד 300 ש"ח תודה! איך זה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411473

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.