עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי לוח אם אביט SG-80 בעל כרטיס קול פנימי שמאפשר חיבור של רמקולים 5.1 . יש לי רמקולים X-530 של לוג'יטק שמחוברים לכל שלושת היציאות של הכרטיס קול. עכשיו, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואני לא יודע מה לעשות עם החיבור של המיקרופון. עם החיבור של האוזניות אני מחבר פשוט לרמקולים, אך אין לי חיבור למיקרופון. אם מישהו יוכל להביא רעיון (תורם בבקשה ) אני ישמח :jump: תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  5. אמרו זה יגיע בדצמבר וכבר עוד שבוע אנחנו בינואר מישהו יודע מתי בערך זזה אמור להגיע??

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Access Denied,

אהלן אנשים.. אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לאיפוד.. הדרישות הן בגדול שיהיו משהו איכותי יחסית, שיהיו בסגנון InEar או קרוב לזה (כאילו קשת עם זה) והכי חשוב שיהיה אפשר לרוץ איתן (ולרוץ הכוונה היא ל-18/20 קמ"ש.. שזה אומר שצריך משהו שיחזיק טוב) התקציב: 250 שח בינתיים ראיתי את הדגמים האלה: Sennheiser OMX 70 Sport שעולות 255 שח Sennheiser MX 75 Sport שעולוץ 227 שח Icemat Siberia In:Ear Headset שמשהו מוכר פה באתר ב-150 שח מי מבין כולם עדיף? הצעות אחרות יתקבלו בברכה! תודה,שבוע טוב, וסוף חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ??? אני פשוט יכול ליקנות אותם מחבר שלא מישתמש בהם איזה מחיר כדי לי ליקנות אותם ועל תגיד שקל תהיו רצינים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  11. היי, חשבתי על הT6060 של קריאטיב, שעולה 600, מה אומרים? בקשר לכרטיס קול לא חשבתי אבל משהו איכותי ביחס למחיר יהיה נחמד ;D

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי IRIVER-H10 ורציתי לשאול איזה אוזניות כדאי לקנות בתקציב של 250 שקל אני מעדיף אוזניות תוך אוזן חשבתי על CX300 Sennheiser תגיבו זה די דחוף תודה... :

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. שישמעו טוב ושלא יהיו גדולים מדי.. עד 200 שקל.. ושיהיו אמינים כמובן.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by adirnasri,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי אני מוכן להשקיע עד 500 שקל בערך תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by neogod,

האוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה ואם אפשר שמות של מקומות באזור חדרה נתניה שמוכרים בהם את האוזניות? ומה אתם אומרים על HD150 של סנהייזר ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by israel-dadon,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים טובים בתצורת 5.1 עם סאב וופר במחיר זול לא במחירים מטורפים תודה.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  20. שלום לכם פורום אודיו, אני מעוניין במערכת רמקולים חדשה למחשב, חשבתי על תצורה של 2.1 אבל אתן לך את הפרטים ותציעו לי אתם. המטרה של המרמקולים זה בעיקר מוסיקה בווליום די גבוה זה אומר שכנראה יהיה עדיף 2.1 (כי 5.1 הבנתי שיותר למשחקים ולסרטים וד"כ פחות טוב במוסיקה), לפעמים אני גם צופה בסרטים אבל בד"כ אני צורב ורואה בטלויזיה, זה בו נגיד שמוסיקה זה מה שחשוב. סגנונות מוסיקה שאני שומע זה ראגאי, דאנס, והיפ הופ אם זה צריך להשפיע על ההחלטה. התקציב נע סביב 100-400. חשבתי על הatp3 , מה אתם אומרים? בתודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by THE FOX,

מחפש המלצות לאלבומי מוזיקה ב 5.1.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by hackermeir,

Logitech X210 : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 Logitech X230 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=12245 קודם כל מה ההבדל בינהם? ומה דעתכם עליהם ? האם יש להם צליל נקי ומדויק? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by CB85,

זה הנתונים של הלוח אם שיש לי: מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה) ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-| אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי. שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים... מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם: CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1. אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין. ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח..... תודה מראש. עריכה: המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים. זה ה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by XybeR,

אני צריך המלצה לרמקולים (5.1 או משהו..) בשביל סרטים בעיקר. הרמקולים יתחברו לרסיבר HARMAN/KARDON AVR130. תקציב בערך 1000 שקל.. אני יודע שזה לא יספיק למשהו ממש רציני אבל גם לא צריך.. תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים