עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Frozen-Ice,

אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sting,

בעקבות צרוף מקרים מוזר עם מגנט שנדבק לסאב ומייד אחר כך הוא הפסיק לעבוד אני שואל את השאלה הזאת (למרות שלבסוף התברר שהמפצל נדפק) לצורך העיניין גם בהנחה שאם לרמקולים יש מגבר פנימי אם זה משנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RDS,

אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by alergic,

אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  5. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13282

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by THE FOX,

אילו חומרים מומלצים לבידוד רעשים? ???

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם יש המלצות על 1 יותר טוב http://web.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469100

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ag43,

שאלתי את השאלה הזו בגאדגטים ושלחו אותי לכאן: אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. אהלן חברים, סתם מתוך התעניינות אני פותח סקר קצר. כמובן שאתם מוזמנים להגיב כאן ולפרט במידה ויש הערות. Anatoli.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by shahar07,

אשר יחובר לרסיבר onkyo ולרמקולים B&W ישמש בעיקר ל סרטים ולמוזיקה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dor17,

אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by aeea,

צריך המלצה על רסיבר בסכום הנקוב. הוא מיועד גם למוסיקה וגם לסרטים.

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965p ds-3 יש לו כרטיס קול מובנה Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec תמיכה ב - high definition audio. אני מעוניין בהמלצות לרמקולים בעיקר בשביל מוזיקה ומשחקים אפשר גם 2.1 כי אמרו לי שבתקציב הזה אולי כדי לקחת 2.1 איכותיים מאשר לקחת 5.1 עם איכות ירודה, ועדיף עם יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. תודה מראש לכל העוזרים ;D * הרמקולים שאני משתמש בהם עכשיו הם רמקולים מלפני כמה שנים מאוד טובות אז כמעט כל דבר חדש יהיה יותר טוב מהם ^^

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  19. Started by samigol,

מישהו יכול להסביר לי למה את הבס שהוא הצליל עם התדר ואורך הגל הנמוך אני מרגיש בגוף ואת הטרבל אני לא מרגיש בכלל למרות שהוא הצליל בעל האורך גל הגבוה תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by yotamavi,

מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by uribank,

ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? ) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס הקול…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by Koby,

מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  25. הרוב זה מוזיקה ממש ממש טיפה זה סרטים ויש גם קצת משחקים חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000 יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים