אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עם המחשב החדש לוח אם שמגיע עם הכרטיס קול realtek alc850. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח ואני אשחק במשחקים (Counter Strike:Source למשל) אבל אני גם שומע מוזיקה ואיכות הסאונד של המוזיקה חשובה לי יותר. שמעתי שהכרטיס קול שבא עם הלוח אם טוב מספיק ועדיף להשקיע ברמקולים יותר מלקנות חדש. אז חשבתי לקנות רמקולים 5.1, או Logitech X-530 או Creative T5900. אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הבנתי שהכרטיס קול עם הלוח אם לא טוב. השאלה שלי אם בתקציב 600-700 ש"ח כדאי לי לקנות את הרמקולים האלה או לקנות רמקולים בתקציב נמוך יותר וכרטיס קול (אם כן איזה). אין לי העדפה ל- 5.1 או משהו פשוט אני חושב שככה אני אפיק את הצליל המירבי (תקנו אותי אם לא). את המחשב החדש אני אקנה מ- www.ksp.co.il אבל לא אי…
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עזרה בבקשה! ??? וידאו בפורמט XviD מנגן בקצב נמוך של תמונות בשניה. מישהו יודע אם זו בעיה במפענח של הנגן או שפשוט המעבד שלו לא חזק מספיק בשביל XviD? ויש בכלל אפשרות לעדכן את המפענחים בנגן?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מבחינת אוזניות ENEAR, היו לי את הרנרפנס 220 של JBL (שהם בסדר), וגם את ה AKG שעלו קצת יותר. ראיתי לפני כשבועיים את ה SCL2 החדשות של SHURE ב EBAY ב 69 דולר וקפצתי על המציאה. הו היורשות של ה E2C המיתולוגיות, וחבר'ה - WOW! איזה איכות סאונד מדהימה!!! מבודד שמיעה טוטאלי ופשוט טווח רעשים שמעולם לא שמעתי בשירים שלי. הנה הם: אליה וקוץ בה. בפעם הראשונה אחרי עשרות הזמנות מ EBAY, המכס הכלבים לקחו לי 178 שקל (!!!) מס. ככה שיצא לי עם משלוח 460, שזה בסה"כ 80 שקל פחות ממה שאפשר למצוא את זה היום בארץ. באסה, אבל חפיף. באייפון שיש לי הם נשמעות מצוין, ב F2 ו ב A2 של IAUDIO שיש לי זה כבר חוויה חצי אורגזמטית.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר חמש שנים (אולי טיפה יותר) נמצא עם אותם רמקולים למחשב (Creative Inspire 2500). 2.1 שמאוד אהבתי בהתחלה והם כבר הזדקנו...עכשיו שאחד הרמקול השמאלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, הגיע הזמן להחליף. בגלל שהרבה זמן לא התעניינתי ועקבתי אחרי השינויים בשוק, אין לי כבר מושג איזה חברות שולטות בשוק ואילו דגמים נחשבים טובים. אשמח להמלצה על רמקולים 2.1 טובים, בעיקר למוזיקה ולמשחקים. תוספות נחמדות: חיבור לאוזניות, שליטה נוחה בווליום (אם יש דומה ל-Inspire זה אחלה). התקציב, עד 350 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!! חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode= לפי נתונים יבשים נראית טוב, מחיר מאוד זול, אך חברה סינית לא מוכרת... מישהו יכול להגיד לי איך היא? אני מחפש LCD TV בשביל הxbox 360 שלי. אם אני הולך לראות אותה מה לבדוק בה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות נגן של ג'יגה לפחות עד 900 ש"ח. דברים חשובים: 1.איכות שמע 2.זמן סוללה 3.חלוקה עפ"י תיקיות 4.עברית זהו בערך. הוא עמד להזמין את ה-I-River IFP-799 ואמרתי לו שיחכה קצת. יש אפשרות לראות את השירים בנגן זה לפי תיקיות? עוד כמה נגנים שהמלצתי לו עליהם: sandisk dap sandisk sansa m240/m250/e140 i-audio g3 את הסנדיסק סנסה הוא לא כל כך רוצה אין אין לו סידור לפי תקיות, והiriver עדיף על הסנדיסק הרגיל. ב-iaudio יש עברית וסידור לפי תקיות? קיצר מה אתם אומרים שילך על ה-i-river?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ערב טוב , אמא שלי בחו"ל עכשיו במיאמי , מה אתם אומרים על משהו ב150 דולר ככה רמקולים למחשב klipsch promedia 2.1 ? איך הם ? שמעתי אותם בחנות היו די טובים . cody csp97 5.1 - 300 W איך הם ? הם די זולים . יש עוד משהו להציע ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מיקרו דרייב(הגודל הנכון בידיוק,לא הרבה מדי ולא מעט מדי) עם מסך לא רע בכלל. תומך בMP4!!! חיי סוללה טובים מאוד. והמחיר,אחחחח המחיר ;D. השאלה בכותרת .
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
Hi I'd like to use the time of the year (black friday) and purchase a sound system which is sufficient both forplaying music and enjoying the sound of the movies in the living room In another room I have a 5 year old creative 5.1 surround system hooked to the pc and its sufficient. Up to 250$ thank you If possible a model which isnt too heavy or too big thank you
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך לקנות אוזניות חדשות למחשב ואני מחפש משהו איכותי איך האוזניות האלו: http://www.pch.co.il/docs/pd-485583228.htm Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 Speaker Headphone ? יש אוזניות יותר טובות במחיר זהה או זולות יותר? (לא חובה להיות בPCH, אבל רצוי שהחנות תהיה באזור רמת- גן- תל- אביב) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המינידיסק (הראשון) שלי MZ-NF81, הוא הגיע עם כמה תוכנות למחשב, הוא יכול להעביר קבצי MP3 WMA למינידיסק עם תוכנה שנקראת SonicStage, ובאמצעות כבל USB אפשר להעביר באיזה שהיא דרך מסובכת את השירים למינידיסק. קצת מסובכת התוכנה הזו, וגם המונחים שסוני משתמשים בהם סתם מקשים על ההתמצאות. בכל מקרה, מכיוון שהעסק חדש לי, מי יכול לומר לי כמה דברים: 1. האם איכות הסאונד שונה מאוד בין LP2 ל LP4 ? 2.כמה מקום במגה אני יכול לדחוף על דיסק אחד? 3.כמה עולה מדייה למינידיסק ומאיפה קונים, או מקום מומלץ לקנות? 4.האם יש הבדלים במדיות? 5.אם מישהו גם משתמש בתוכנה שציינתי ואם כן האם אפשר לקבל הסבר מקוצר על מה בדיוק צריך לעשות? הצלחתי להעביר שירים אבל אני עברו איזה 2.5-3 דיסקים ר…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הכוונה היא לא חשש בטיחותי, אלא, איך אני יכול לראות סיפריית סרטים שלמה שיצרתי ע"ג דיסקים צרובים (בכול דיסק קובץ AVI בפורמט Divx/Xvid וקובץ תרגום בעברית בפורמט Sub/Srt/Txt)? אני רוצה להיות בטוח שאני רואה את כל הסרטים והתרגומים ולא צריך לשחזר מחדש את כול הדיסקים (יש לי כבר 80 בערך...) לפי מה שהבנתי הדיוידי שקוראים DivX/XviD עדיין לא הגיעו לבשלות המתאימה ואני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון בכול פעם שמישהו בבית רוצה לראות סרט. הבנתי שאפשר לקנות איזשהי תוספת רשמית ל - XBOX או לפלייסטיישן1/2 שאיתה ניתן לראות סרטים וזה יכול לעבוד טובה. אני צריך יותר פירוט על הדרך הזאת - יתרונות, חסרונות, מחיר. אם יש דרך אחרת, אני אשמח לדעת עליה. בתודה מראש, אסף.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מכשיר ייעודי להקלטת קול-דיבור (digital voice recorder). עלעלתי קצת ב-zap ועשיתי קצת google, אך לא הצלחתי למצוא סקירות השוואתיות רציניות או אפילו ביקורות מעמיקות של מוצרים. האם מי-מכם יכול: - לומר לי מה ה-features החשובים שיש לשים לב אליהם (חוץ מדברים ברורים כמו גודל זיכרון פנימי ואורך חיי סוללה)? - לתת לי קישור לסקירות/ביקורות? - להמליץ לי המלצה ספציפית על מכשיר? ועניין נוסף: כל מיני מכשירים מפרסמים זמני הקלטה מירביים מבלי לפרט מהי האיכות המתאימה לזמן הקלטה כזה - אז איך אפשר להשוות את הפרמטר הזה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
קודם יש לי שאלה... יש לי כרטיס קול עם 6 יציאות מאחורה... אז זה אומר שהוא 5.1 נכון??? אוקי ...אז נגיד שכן..... לפי מה שהבנתי אפשר לחבר לו 2 רמקולים קידמיים, 2 אחוריים , סאב ומיקרופון....... ככה ניראה לי.... עכישיו הבעיה: לי יש רמקולים של המחשב הקודם שמחוברים לסאב ואז רק הסאב מחובר בחוט אחד לכרטיס קול וממנו יש יציאה של הווליוםן לשולחן של המחשב.... אז איך עכשיו אני בדיוק אמור לחבר 4 רמקולים? ישירות לכרטיס או שיש דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי mp3 רק שיש לי 256 ולא 128 זה התמונה הכי טובה שמצאתי בנתיים עכשיו שאלתי היא איך אני עושה לו עדכון firmeware? ממש תודה למי שיעזור לי!
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
זה סט 2.1 למי שלא מכיר והכרטיס קול שיש לי בלוח אם שווה ל*** לוח האם שלי הוא asus p4s800d אני מעוניין לקנות משהו שישפר משמעותית את איכות הצלילים כי הרמקולים האלו יכולים להפיק הרבה יותר אם יש למישהו הצעות לא מחפש משהו מקצועי רק בשביל מוזיקה מעדיף שהתקציב יהיה בסביבות ה500 וכמובן שעדיף פחות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שאני מתקין את הכרטיס קול שלי הוא נותן לי את 3 אפשרויות לבחור.מה לבחור? http://img92.imageshack.us/img92/4333/4583tw5.jpg
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של DFI הUltra-D. הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital. מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-