עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sorkenta,

הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Michael^_^,

כנראה שמחקתי או שפשוט נמחקה איכשהו התיקייה שבה צריכים לשים את הקובץ של הפירמוואר אז מה אני צריך לעשות? כי הגרסה במכשיר שלי לפי מה שהבנתי הינה 1.30 ויש כבר 1.40 ועוד מעט יוצא הפירמוואר החדש עם העברית!!!! וייי בבקשה תעזרו לי, תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. חיפשתי לי לאחרונה נגן MP3 נחמד וה-H10 מצא חן בעיניי. רק מה? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין וראיתי שהם שונים אצל נגנים אחרים: S/N ratio 90dB(MP3) Frequency range ±3dB No. of channels Stereo (L/R) 87.5MHz ~ 108MHZ הכל מובא מכאן: http://www.ritzcamera.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=13235232&storeId=10001&langId=-1&catalogId=10001 אשמח לעזרה בפירוש המושגים הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. אני מחפש DVD עם יציאה דיגיטלית,DTS,DOLBI וכל השטויות.... מחיר סביר...חיפשתי בהרבה אתרים אבל מצאתי רק חרא... למישהו יש מידע על איזה מבצע או משהו??? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות בתקציב של כ50$. את האוזניות אני כנראה אקנה מחו"ל (כנראה ebay), ורציתי להוועץ לפני הקניה. האוזניות יהיו אוזניות לנגן Portable, והם צריכים להיום בגודל בינוני. מה שלבנתים משך לי את העיין ואני חושב לקנות זה הSennheiser PX 200. http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_05207 השאלה שלי אם יש משהו יותר משתלם בתקציב הזה או שאלה המשתלמות ביותר במסגרת התקציב?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  7. לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. Started by ohad2890,

במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. אני מחפש אוזניות לריצה. חשוב לי שיהיה להם בידוד טוב לקול (אני לא מתחבר למוזיקה ששמים בחדר כושר בבסיס) עדיפות לאוזניות שהן לא בטוח האוזן אבל לא הכרח. יש המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by Aviko,

אני רוצה לקנות את הH600וMicroLab , איך החברה.? אמינה? טובה.? המפרט נראה לא רע.. ואני צריך מערכת גדולה למחשב.. מה אתם אומרים.? Aviko

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  12. שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by PT,

יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by omer_xd,

שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. כזכור לכם אני מחפש רמקולים.לאחר כמה מחשבות, הגעתי למסקנה כזו- כרגע, אני לא ישקיע על רסיבר ורמקולים, אלא יסתפק במערכת זולה יותר וסבירה. תקציב- 400-500 שקל מטרה-בעיקר סרטים,ומוסיקה של עריכת וידאו. כרטיס- כרטיס ON BORD שיש בלוח אם -ASUS P4C800 E-DELUX. (יש יציאה דיגיטלית קואקס,ויציאות ל 5.1) מגבלה- חיבור אחד תפוס,והוא כניסת LINE IN, שיוצאת מהכרטיס עריכת וידאו שלי.(חייב,בשביל לשמוע סאונד של העריכה). ככה שלחבר 5.1, יהיה לי בעיה. לכן חשבתי על 4.1. שאלות: 1.במידה ואני יקנה כרטיס קול ויתקין בנוסף,יהיה אפשר לשמוע מהכרטיס ועדיין לקבל את הסאונד מה LINE IN של הכרטיס ON BORD או שמא צריך לבטל אותו כי אי אפשר את שניהם? 2. האם בלוח הזה יש אפשרות לחיבור "ישיר" של יציאת הסאונד מה…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום, אני מחפש רמקולים במחיר של 200-300 שקל, אשמח לשמוע כמה המלצות כדי שתהיה לי בחירה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. כשאני רואה סרט במחשב ואני מחבר אליו תטלויזיה אז אני מחבר גם את הסאונד לטלויזיה יש מן הפרעות כאלה ברקע בסאונד כמה שאני מגביר יותר שומעים את זה חזק יותר מן כמו זמזום כזה רעש לכלוך כזה ניסיתי לחבר את הסאונד לטלויזיה דרך היציאה של האוזניות מהכרטיס קול שלי מהיציאה של הרמקולים מהכרטיס קול שלי וגם מהכרטיס קול שיש לי במחשב ובכולם יש את הבעיה הזאת איך אפשר לסדר את בהגדרות של המחשב או משהו יש לי כבלים איכותיים ציפוי זהב

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שלום לחובבי האודיו, כפי שנכתב בכותרת, אני מעוניין באזניות איכותיות לפעילות ספורטיבית [הליכה/ריצה בחוף הים] עבור נגן ה MP3 שברשותי - IAudio של Cowon. אני משתמש לאחרונה באוזניות המקוריות של הנגן, אך הן אינן נוחות. הקיבוע של האוזניות באוזניים אינה נוחה ואינה אטומה לרעשים. לכן אני רוצה באזניות שיהיו מקובעות איכשהו באופן נוח באוזניים בזמן הפעילות הגופנית, עם דגש עליון לאיכות הצליל - Sound. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  19. לקנות אחד .. לא יקר מידי.. אז אני לא מבין בזה ואני צריך המלצה מה לקנות =].. תודה!

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by gyver,

אני הולך ליקנות אותו בסוף החודש ורציתי לישמוע כמה דעות רצוי חיוביות עליו וכמה שיותר מפורטות אני ממש מרוצה ממה ששמעתי בחנות ואצל חברים ורציתי לישמוע חוות דעת מיקצועית.... בתודה THE GYVER

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by ^-Stinger-^,

שלום אני מתלבט בין אוזניות SENNHEIZER דגם CX300 לעומת דגם PX-100 עבור נגן iAudio U3 לצורך נסיעה ברכבת (בעיקר) הבנתי שה- PX-100 הן אוזניות פתוחות והאחרות סגורות. אני מעוניין לדעת מה האיכות של האוזניות באופן כללי ומי מתאימה יותר לנסיעה ברכבת. למי שיש הצעות אחרות בתקציב של עד 350 ש"ח בארץ מוזמן להציע. רצוי שלא יהיו גדולות מדי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by dddddd,

איזו אוזניה הכי איכותית ה-iGrado או PX100 ?

23. Started by url,

אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. באיריבר שלי לא נדלק לא כלום לא מטעין מה עושים? הוא היה על המחשב שלי פעם אחרונה ששמעתי בוא הוא עבד והכל היה טוב עכשיו כלום

• 11 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.