אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש ברשותי את הטלויזיה הנ"ל, האמת שרואים בה לא רע ביחס לטלויזיה מעאפנה ודי ישנה ובכל זאת יש לה בעיה יחסית קטנה אך מטרידה. מידי כמה שניות קופץ הבאר של הולויום כאילו הטלויזיה מגבירה את עצמה הוא בא ונעלם מידי כמה דקות עד שמחליט להיתקע על ווליום 100 ולא יורד, אם אני מנסה להנמיך ברגע שאני עוזב את כפתור ה - הוא שוב מגביר את עצמו עד ל-100 בחזרה ונתקע שם. משהו מוכר? יש רעיונות לפיתרון? אולי אפשר לשנות גרסת תוכנה לטלויזיה או שהדבר לא אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ערב טוב. אני משפץ את הFAQ שכתבתי פעם לפורום אודיו, ואני צריך את עזרת המשתמשים בפורום: אם יש איזה מערכת רמקולים (2.0, 2.1, 5.1, 7.1) או כרטיס (מכרטיסים פשוטים למשחקים, ועד כרטיסים חצי מקצועיים לאודיו באיכות גבוהה- לא מיוחדים לעריכה והקלטה) שאתם יודעים ששווה להמליץ עליהם (לא "יודעים" בסגנון של שמעתי ממישהו\ איפשהו\ מתישהו, או "המלצות" שכל המטרה שלהן זה סתם לשלוח הודעה- רק אם אמת יש לכם ניסיון ומושג בתחום*!), והם נמכרים בארץ, תכתבו את שם החברה והדגם המדובר, רצוי עם איזה ביקורת שעשו עליהם (מאתר נורמאלי, לא איזה עזהנט...), ועם קישור לדף המוצר באתר החברה או בחנות כלשהי בארץ. אתם יכולים להעזר בהודעה המקורית כדי להבין את הכיוון- לינק יש בסטיקי של הלינקים החשובים.... תודה לעוזרים.…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הגעתי למסכנה שחיבור כזה יהיה הכי זול עבורי. לחבר את המחשב(יציאת AUDIO OUT ) היציאה הירוקה של כרטיס הקול... למגבר (אודיו אין -ימין שמאל) מהמגבר להוציא (אודיו OUT LEFT RIGHT ) משם להתחבר לבורר הרמקולים שיש לי (10 רמקולים בקליניקה של רופא שיניים) וזהו. האם זה חיבור נכון והאם זה יכול לעבוד? תודה מראש טנגוש
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אח שלי כרגע בקנדה ואני רוצה שיקנה לי 2.1 של קריאטיב... אבל לא יודע מה הכי טוב... יש לי כרגע את ה2500... אבל בא לי יותר טובים מישהו יכול להמליץ? ולהגיד בערך מה המחיר בקנדה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
זה אולי לא בדיוק הפורום לשאלה, אבל... מישהו יודע באיזה איכות מגיעים הקבצים מהאתר Imusic? imusic.co.il דיסק ב 25 ש"ח נשמע לי לא רע, השאלה איזה איכות זה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ממש מוזרה בכרטיס קול שלי, העיגול הירוק הזה שנמצא על הכרטיס, שאליו מחברים את הפלאג של הרמקולים איכשהוא נשר לי, ועכשיו הרמקולים ממש מקרטעים. החיבור לא נתפס טוב וצריך לשחק עם זה שעה עד שזה "תופס", וכל נגיעה הכי קטנה במחשב זה חוזר לא לעבוד וצריך שוב לשחק עם זה עד שזה עובד שוב. השאלה שלי - האם יש איזהשהוא פיתרון יצירתי לסדר את זה, או שאין מנוס מלקנות כרטיס קול חדש? תודה רבה מראש, אשי.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המרתי קלטות מצלמת וידאו (hi8 ו video8) למחשב באיכות DVD, הרעיון הוא שהסרטים תופסים מקום רב, וחשבתי להמיר הסרטים לפורמט H.264 שתופס פחות מקום, יש רעיונות עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? וגם לגבי הגדרות מומלצות כדי שלא יאבד האיכות, ניסיתי מספר נסיונות עם SUPER ויצאו הרבה פיסקלים... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
תמליצו לי על הרמקולים הכי איכותיים וטובים עד 400 שח בערך... (רצוי 4.1 או 5.1 אם אפשר, אבל שיהיה איכותי)
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, מאחר שאני חובב מוזיקה ויוצא לי לבלות יותר מדי זמן באוטובוסים כל יום, החלטתי לקנות אוזניות שישמשו אותי למוזיקה בזמן הנסיעה, אני צריך אוזניות שאטומות לרעשים חיצוניים, עם סאונד חזק ואיכותי - בקיצור, מה שכל אחד מחפש באוזניות. איזה אוזניות הכי מומלצות בטווח מחירים של עד 250 שקלים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רצתי לדעת אם אפשר בדיסקמן MP3 לעשות את הדבר הזה: נגיד על דיסק יש לי 100 שירים ונגיד ה100 שירים האלה הם 10 אלבומים (בכל אלבום 10 שירים) אני יכול להכין לכל אלבום פליי ליסט ואז לעבור בין האלבומים?? ואם אפשר את זה רק בדגמים מסויימים אז באיזה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מקליט במחשב החדש לי ויוצאת לי הקלטה גרועה מאוד (עוצמת אות הקלטה חלשה מאוד) כרטיס קול o/b על לוח אם Gigabyte P35C-DS3R עם דרייבר של realtech . מיקרופון דינמי prolux udm-328 unidirectional עם המאפיינים הבאים: frequence response :80-12K Hz impedance :450ohm sensitivity -80db+-3db כשאני מקליט על המחשב הישן שלי עם כרטיס sblive עם אותו מיקרופון הקלטה יוצאת טובה. מה עושים? שיניתי הגדרות הכרטיס אבל לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת סטריאו די ישנה של AIWA ש יכולה להריץ MPEG1,מנגנת דיסקים רגילים,וקלטות. אני חיברתי אותה למחשב שלי (חיבור STEREO שתי ערוצים, איו יותר כניסות) כדי לנצל את הרמקולים וההספק שהיא נותנת. יש לה 2 רמקולים קידמיים,2 רמקולים אחוריים לצליל היקפי ו רמקול סנטר. אכשיו 2 הרמקולים הקידמיים נימצאים ב 2 צידי המחשב,צמודים עליו,רמקול סנטר תלוי במרכז החדר (מעל המחשב) ונאלצתי ליתלות את הרמקולים האחוריים מקדימה (באמת לא היתה לי ברירה)אחד מצד ימין של המחשב מרוחק עד סוף הקיר והשני בצד שמאל של המחשב מרוחק גם הוא עד סוף הקיר(הם תלויים בפינות החדר,איפה שקירות ניפגשים :-)) . אכשיו המערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק. השאלות שלי הן: 1. האים אני ארגיש צליל הקפי בזמן צפיית סרט או שזה ש…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תקציב עד 3500 שקל. בעקרון אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וככה לראות את הסרטים שיש לי במחשב בטלוויזיה. מרחק צפייה 3 מטר בערך, אולי טיפה יותר. מתלבט בין 37 אינץ' ל42. לצפייה בתכני BluRay 1080p. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי למומחים. אני יודעת שזה ממש מאוחר ולחוץ אבל אני מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ. העניין מעט לחוץ היות והשאיפה המשעשעת שלי היא אולי להספיק לנצל את מבצעי BF. נכון שאני מצחיקה? מה שכן אופטימית . שימושים - כרגע יתחבר מצד אחד למערכת רמקולים 2.0 (כנראה SOLO7C) ומצד שני לזוג אוזניות איכותית (עדיין לא סגורה לגבי הגם אבל ייתכן שמשהו בסגנון HD25). ייתכן ובהמשך יתחבר לרסיבר ורמקולים יותר איכותיים ייתכן ש- 5.1 או 7.1 (לצורך קולנוע ביתי, לא משחקים) אבל כרגע הדבר לא צפוי לקרות בתקופה הקרובה. בכל מקרה, ישמש למוזיקה (מגוון סגנונות) וסרטים. ללא גיימינג! - הבנתי שיש כרטיסים חיצוניים וכרטיסים פנימיים. הייתי שמחה לשמוע אודות ההבדלים בינהם. - הבנתי שיש כרטיסים שבניגוד לזה המובנה…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי :> אני הולך לעבור לחדר חדש ואני מחפש מערכת רמקולים + רסיבר + DVD קורא DIVX עם כתוביות בעברית, עד 1500 ש"ח בערך. עכשיו אני לא מחפש איכות, אני מכיר מלא אנשים שקנו מערכות כאלה מהאינטרנט ב 2000- ושומעים אצלהם מדהים בבית. אז הקטע שאני מחפש שהמערכת רמקולים, יהיה SLIM, עמודים כאלה כאילו... ואני ממש לא יודע איך בדיוק להרכיב את כל הקטע הזה ומה בדיוק לקחת.... מישהו יכול להמליץ לי על כמה דברים? או על החבילה כולה... ותזכרו, לא חשוב לי שזה לא איכות כמו שאתם מגדירים פה איכות, אני יכול להסתפק במה שיש. תודה מראש גיא :>
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היתי כמעט שנה עם הפורטה פרו ואני ממש ממש אוהב את האוזניות אבל ממש התעללתי באוזניות והן כבר לא עובדות... אז החלטתי לקנות חדשות אבל אני רוצה אוזניות כפתור שאפשר לשים בכיס בלי בעיה וללכת עם זה לכל מקום בלי להסחב עם שקית. למרות שהPORTAPRO ממש נוחות והכל והן דיי מושלמות. חשבתי ללכת קצת לכיוון האוזניות בכפתור אם יש משהו נוח ובאיכות הפורטה פרו, אם לא אז כנראה שאני אקנה שוב את הפורטה פרו. אה, נזכרתי שחבר שלי קנה אוזניות ב180 שקל בכלי זמר , משהו שדומה לפורטה פרו עם אותו סוג קיפול של PX100. ממש אהבתי את הסאונד שלהן(AKG K24P). אז אם לא אמצא אוזניות נוחות וניידות (כפתור או משוה בסגנון) אז אולי אלך עליהן כי ז ההרבה יותר זול מהפורטהפרו. אני שומע את כל סוגי המוזיקה..טראנס פחות- בעיקר מ…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של DFI הUltra-D. הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital. מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש בערך KDL32S5500 מהרגע שאני לוחץ על הכפתור בשלט לוקח לה 11שניות להדלק שזה מכוון על הוט ושזה על האקסבוס לוקח לה 15 שניות לעומת טלויזיות אחרות (CRT)בבית שלוקח להם 2 שניות להדלק זה תקלה או שזה ככה צריך להיות? כמה זמן אמור לקחת לה עד שהיא נדלקת?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
עד 9000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-