עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nbd,

אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Unavoidable Encounter,

http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2701&scat=292&tcat=33 זה אמיתי?! באתר שלהם לא מצאתי 60 GB רק 20/30

3. Started by deelad,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by zivg,

שלום לכולם, אני שומע המון מוסיקה מהמחשב, כמעט כל הזמן, ולעיתים רחוקות יחסית רואה ממנו סרטים. כך שהמערכת צריכה להתאים בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים. כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים ריצפתיים בלבד Tannoy mercury mx3. עכשיו, העניין הוא שאני עובר לחדר קטן יחסית פחות מ-20 מ"ר, כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים. אז הדילמה היא אם לקנות את הATP3 Altec Lansing או מערכת רמקולים לווינים בסביבות האלף ש"ח... שאלות: ראיתי הרבה אופציות של מערכות לוונים, יש למישהו מושג מה עדיף? JBL SCS146 / Marantz SS1460 / Morel BEAT85.1 / JAMO A310PDD.1 / Yamaha NSP100 / Infinity TSS450 כשהדגש הוא בעיקר על איכות המוס…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by matanch,

יש לי רסיבר של jvc rx5062 וחדר קטן .. תודה מראש לכל העוזרים מתן

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by yotam.m,

אהלן, יש ברשותי את הטלויזיה הנ"ל, האמת שרואים בה לא רע ביחס לטלויזיה מעאפנה ודי ישנה ובכל זאת יש לה בעיה יחסית קטנה אך מטרידה. מידי כמה שניות קופץ הבאר של הולויום כאילו הטלויזיה מגבירה את עצמה הוא בא ונעלם מידי כמה דקות עד שמחליט להיתקע על ווליום 100 ולא יורד, אם אני מנסה להנמיך ברגע שאני עוזב את כפתור ה - הוא שוב מגביר את עצמו עד ל-100 בחזרה ונתקע שם. משהו מוכר? יש רעיונות לפיתרון? אולי אפשר לשנות גרסת תוכנה לטלויזיה או שהדבר לא אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  8. אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by n_aviv1,

אני צריך להכין וידאו למחר למקרן ואני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות אותו. מדובר ב benq mp515. כתוב שהרזולוציה הטבעית היא 800*600 והמקסימלית היא 1600*12003 ועוד משהו שאני לא יודע זה כמה FPS צריך להיות (25/29.97/30/60/59.97/24 וכו'..) אשמח לתשובה (דחוף להיום). תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. הלינק: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=27978 רק למחזיקי H10 אמריקאי!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד. שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר? שבת שלום...

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by tot5,

מרחק הצפייה שלי בחדר בערך 2.8 מטר. האם כדאי שאקנה 32" או 37"? לא ממש יודעת אם אני רוצה LED או LCD. אני מניחה שזה יהיה תלוי במחיר ובדגם. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח. בעקרון הייתי רוצה שיציאת ה-HDMI והכפתורים יהיו בצידי המכשיר. רצוי שהמכשיר יקרא סרטים מהסוגים הנפוצים ושאם אנסה להפעיל סרט+כתובית (לא מובנה בתוך הסרט), אז הטלוויזיה תקרא אותה. יש לי את אחד הדגמים של LG 32 בחדר אחר וחוץ מהבעיה עם ה-DTS, הכל מצוין שם. דווקא כשבדקתי דגמים של סמסונג הם לא ידעו לקרוא כתוביות, אבל אולי זו רק בעיית תוכנה (?). ראיתי שרשורים מאוד נפוצים על D5000 של סמסונג. האם הטלוויזיה עונה על הדרישות שכתבתי לעיל? אשמח לקבל המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  13. האם ניתן לכבות את ההארד דיסק כששומעים רדיו דרך האינטרנט על ידי WINAMP ? אני מדבר על מצב שזאת הפעולה היחידה שאני עושה עם המחשב ושבה אני מכבה את המסך ומעניין אותי אם אפשר לכבות את ההארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  14. אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  15. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by D-M-X,

מישהו יודע מתי יצא זן טאץ' של 40 גיגה אם בכלל וכמה בערך הוא אמור לעלות?

17. Started by rogbi,

יש לי כרטיס טלויזיה מותקן מנהלים: זה נראה לי הפורם הכי מתאים, אם לא אמשח שתעבירו את הנושא תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  18. אז אני פשוט מחבר את הממיר לרסיבר משם? או שעדיף כבל עם 2 rca? תודה.. ועוד שאלה, כבל coax הוא פשוט "פין לפין"?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Trapt,

שלום, מאחר שאני חובב מוזיקה ויוצא לי לבלות יותר מדי זמן באוטובוסים כל יום, החלטתי לקנות אוזניות שישמשו אותי למוזיקה בזמן הנסיעה, אני צריך אוזניות שאטומות לרעשים חיצוניים, עם סאונד חזק ואיכותי - בקיצור, מה שכל אחד מחפש באוזניות. איזה אוזניות הכי מומלצות בטווח מחירים של עד 250 שקלים?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by pMor,

צריך נגן MP3 עם לפחות 10 GB, אני מכיר את הדגמים אבל לא יודע מה ההבדלים בינהם. וגם אני צריך אותו קטן, (לדוגמה: iPod 1G זה גדול מדי) בהגבלה עד 1800 בערך. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  22. עכשיו, שמעתי על מרכז מדיה ביתי - עולה לא מעט וכנראה לא רלוונטי בשלב זה.... השאלה אם יש משהו אלחוטי שיכול לקשר בינם? כבל זה אופציה אבל רצוי שלא... עוד דבר יש לי חיבור usb בטלויזיה אם זה עוזר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Master Boo,

לאחר שהSennheiser HD 202 שלי נאכלו בברוטליות ובחוסר צדק משווע ע"י שני החתולים שלי, אין ברירה אלא לקנות חדשות. האוזניות משמשות לשני דברים: 1. חיבור למערכת התופים האלקטרונית (TD8). 2. משחקים כשאני לא רוצה שמסביב ישמעו. אני מחפש אוזניות שיהיה איכותיות לא פחות מהHD202, שיהיו כמה שיותר אטומות, וכמובן, הבאסים. אם אפשר גם שיהיו חסינות לחתולים זה יהיה מעולה, אבל בזה אני מוכן להתפשר. תודה!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by Check_Point,

יש לי Altec 2100 מחוברים ל- Audigy2 . האם זה הגיוני שכאשר אני מנמיך את הרמקולים עד הסוף (דרך השלט), עדיין ישמעו חלש? אם לא, איפה עלולה להיות הבעיה ? ברמקולים או בכ.קול ? איך אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by RDS,

אוקי... אז החלטתי לקנות מחשב, וכמו כן גם ציוד הקפי הכולל רמקולים... היעוד של המחשב יהיה משחקים... אחרי כמה בדיקות הגעתי למסקנה שאצטרך להשקיע לפחות 350 שקל ברמקולים, וגם זה תקציב צנוע... בכל מקרה... כמה שאלות... מהי מערכת הרמקולים 5.1 הכי זולה שנחשבת לאיכותית? כמו כן... מה עדיף לדעתכם: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15414 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8760 ברור לי שהאיכות של ה-ATP3 טובה בהרבה, אבל השאלה אם זה מתגבר על צליל הקפי למשחקים... האם אשים לב לאיכות בין הרמקולים? יש צורך בללכת לחנות כדי לשמוע את הרמקולים? בקיצור... תענו לי בבקשה על כל השאלות... תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.