אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אז ככה... אחותי טסה עם בעלה לאוסטריה כדי לבקר מישהו... עכשיו.... אמרתי לה שבדיוטי פרי תקנה לי את המקלדת המיוחדת הזאת של מיקרוסופט... זאת האורניגמית אם ככה רושמים!... ואת העכבר החדש של LOGITECH ה MX REVOLUTION... היום היא חזרה ואמרה שהיא תביא לי את זה בערב... היא באה היום בערב ושמה לי ידיים על העניים כמעט הם יצאו לי! אני בא לסלון ומה אני רואה שם?? את הקופסא של ALTEC LANSING FX6021!! וואי איזה כיף!! חחח עכשי הם עדיין בקופסא אבל אני בקרוב יפתח ויעלה כמה (הרבה ) תמונות..... אני כבר מת לחבר אותם! :) וואי אני מת על אחותי חח
-
- 142 תגובות
- 12k צפיות
-
-
עבדתי עם adobe audition, היא בסדר אבל אני בטוח שיש יותר טובות ונחות לשימוש ממנה אבל אני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אתמול מצאתי בבית אוזניות שכבר לא בשימוש קרוב ל-5 שנים. האוזניות הן Sony MDR-p10, שוות משהו? לא מצאתי בגוגל שום מידע מועיל, אני מניח שזה חרא ישן, אבל לא בטוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דרישות: פשוטה וידידותית קלה ורק לשם גזירת השיר ושמירתו חזרה בפורמט MP3 ושאיכותו לא תיפגע. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה שחשוב לי-שתהיה סטריאופונית,מסך שטוח ומבית טוב. אני מתכוון לחבר לה ממיר דיגיטלי,את הרסיבר ובעתיד גם DVD. התקציב הוא 1000+ גג עד 1200. נ.ב,אני מעדיף המלצות מחנויות בפועל ולא מזאפ,תודה.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in (גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס למחשב ולרמקולים 5.1 של קריאטיב אבל לא יוצא קול מהרמקולים האחוריים והסנטר כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1 אגב כמה עולה משלוח מה amazon ? כי אם הוא לא כזה יקר המשלוח אז אני כבר יקנה icemat או משו יותר איכותי במחיר אפסי יחסית לארץ
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני-סטריאו של סוני בבית (לא משהו מיוחד), ואני רוצה לחבר אותה למחשב כך שניתן יהיה לשמוע מהרמקולים שלה. למערכת יש מאחורה חיבור אדום ולבן. מה אני צריך לחבר למה כדי שישמעו מהמערכת כשאני אפעיל שיר במחשב? תודה מראש, מודי69.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי YAMAHA TSS-1.. איך עדיף לחבר למחשב? עם 2 הכבלים הרגילים? או עם חיבור דיגיטלי..?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אני מחפשת מערכת תנגן גם CD גם MP3 וגם שיהיה לה פטיפון, השאלה היא.. מייצרים כאלו? 10X
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לאחר שקראתי בפורום על אנשים ש"מצאו" בביתם אוצרות ישנים, נזכרתי שיש ברשות הוריי רמקולים רצפתיים ישנים והחלטתי לחקור... מצאתי את הרמקולים במחסן, הרמקולים הם בני 12~15 שנה, רמקולים רצפתיים מעץ, מחברת Sansui ובעצם זה כל מה שידוע לי; מה דעתכם? הם שווים משהו? -רון
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד במחשב אחד התקנתי את ACE MPEG וכל הסרטים עובדים טוב ומחשב אחר התקנתי את זה וכלום או שלא רואים אוש ששומעים היסרתי התקנתי התקנתי מקודדים אחרים וכלו לא עוזר מה ניתן לעשות במצב כזה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של creative שמחובר עם כבל COAXL אל המגבר בחיבור המתאים. כאשר אני מבצע בדיקה לרמקולים אני שומע רק מהקדמיים ולא מהסנטר, אחורי והסאב, כנ"ל גם כאשר אני מפעיל סרטי DIVX באמצעות ה CRYSTAL PLAYER שלי אני לא שומע את הסאונד בצורה מלאה. התקנתי CODEC .... תעזרו לי בבקשה. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היום יצאתי למסע ציד של ציוד סטריאו ישן. הסיפור התחיל בכך שאשתו של חבר לעבודה איימה לזרוק ערימה של ציוד סטריאו ישן מהבית. זוג רמקולים רצפתיים, זוג מדפיים, נגן CD, מגבר, טיונר ונגן קסטות. כאחוז אמוק נסעתי מהר היום לבית של החבר לפני שאשתו תשליך לפח את כל האוצרות, והעמסתי הכל לתוך האוטו (תודה לאל על 5 דלתות). פרקתי את כל הסחורה בבית, והסתכלתי לראות איזה אוצרות אספתי אך אבוי, אכזבה. ראשונים בדקתי זוג רצפתיים עתיקים של Peerless, אלמנטים דנים שהורכבו בארץ. הממברנה של הוופר 12" התפוררה למגע יד קליל. הבאים בתור היו זוג Wharfedale Laser 130 עתיקים גם כן. בדיקה ויזואלית קצרה, כל האלמנטים נראים במצב שמיש. חיבור זריז למרנץ שלי שיגביר אותם, ונותן ב-Dire Straits מהמחשב הנייד. א…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קבלתי 2 סרטי DVD מארצות הברית והם לא עובדים בDVD בסלון או בDVD במחשב MAC בגלל בעיות של איזורים מה אני יכול לעשות כדי לראות אותם?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-