אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי הכל טוב ובבדיקה של קריאייטיב אני שומע שהוא משתמש בסטר...אבל שאני רואה סרט בהוא ב6 ערוצים אני לא שומע מהסנטר... חיפשתי חלקים של דיבור וחלקים בלי...מה זה יכול להיות?...קודק שצריך להוסיף??
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזיה לסלון בסכום של עד 9-9.5 אלף.... מה דעתכם על הטלויזיה הבאה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=478956 אני לא מחפש איכות חסרת פשרות כי היא בסך הכל להורים שלי ...אם יש לכם טלויזיות יותר טובות בטווח מחירים הזה אני מוכן לשמוע....בגדלים של 37-42 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול. חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות. חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.php שהן גם אופציה. למרות שהן לא קשת בשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח) אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ) המלצות מישהו?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ADI1986A 6-ch Audio CODEC זה הכרטיס הלוח אמ שלי הוא P5LD2 SE בבקשה אפשר דרייבר לכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות טלוויזיית lcd בגודל 32 אינץ' ואני מתלבט בין 3 דגמים: toshiba 32wl66 philips 32pf5331 Sharp LC-32GA8 האם מישהו מכיר את הטלוויזיות האלו? אולי למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת? עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-