עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by B~Boy,

שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by The Dom,

יש לי אורגן YAMAHA PSR 273 וקניתי לו כבל מידי מחנות שלא אציין את שמה. בגלל שאני לא מבין בזה כול כך אמרתי למוכר אני צריך כבל מידי רגיל שמתחבר מהאורגן למחשב. קניתי את הכבל וקצה אחד שלו הוא עגול עם 5 פינים כאלה בתוכו והקצה השני אותו דבר- אני לא יכול לחבר אותו למחשב. מצטער אבל אין לי מצלמה יש רק של פלאפון- אני אנסה לעלות אח"כ תמונה מהפלאפון. האם בכלל קניתי את הכבל הנכון? איך אני מחבר אותו?

• 53 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by -R-E-L-,

המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

ADI1986A 6-ch Audio CODEC זה הכרטיס הלוח אמ שלי הוא P5LD2 SE בבקשה אפשר דרייבר לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. Started by elias,

אהלן, מצטער על השעה המאוחרת, אבל ככה זה השעות שבהן אני חיי. בכל מקרה לעניין. אני כרגע בשוונג של שדרוגים, ובראש סדר עדיפויות עומד העניין של הסאונד. כרגע יש לי רסיבר סטריאו של ROTEL יחסית ישן אבל עובד טוב. ואני צריך להתאים לו רמקולים, קודם כל אני לא אודיופיל אבל אני מזהה איכות כשאני שומע(לא ברמה של פירוט במה וכו..) או לחילופין רואה בעיניי. אין לי ממש בעיה לעבור את התקציב אבל אני לא יודע באיזה נקודה כבר התחיל שלא להרגיש הבדל בין נגיד לרמקולים בשווי של 2000 לבין רמקולים של 4000 ש"ח. לכן אני פונה אליכם ליעוץ והכוונה. נכון לאכשיו יצא לי לשמוע סט של JBL 5 רמקולים + סאב שעולים 2990, סה"כ נחמד אבל נראה לי מיותר כי אני לא צריך את כל הסט, החדר שלי יחסית קטן 12 מ"ר. לכן חשבתי להתמקד …

• 30 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by D.Z,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by ellell,

שלום רב ברצוני להקליט את הקלטות הטייפ לתוך תיקיה במחשב - ומשם לצרוב לתקליטורים איך - ובמה. תוכנה ועזרים. אבקשכם הסבר פרטני רחב. לצריבה רגילה וגם לצריבה דחוסה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by 3liran,

שלום, לא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל שווה לנסות... אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. שלום, היום קניתי Audigy 4 SE מ KSP. (מחירו ירד אם תשימו לב). קודם כל- זה דיי מוזר אבל לא מצויין שום דבר שקשור ל SE על הכרטיס. (כלומר כתוב בצד פשוט audigy 4) הוא לא low profile. לא יודע מה זה אומר.... האם יש לכם מושג? (רע זה בטוח לא, בכל מקרה). הכרטיס הגיע בשקית עם דיסק דרייברים ותוכנות ומדבקה של sound blaster. מבחינת איכות השמע- יש לי הרגשה שהיא השתפרה טיפה, למרות שהביקורת של אנטולי מציינת אחרת (הוא בדק XI-FI מול ALC850 ולא היה שיפור ב ATP3). אולי זה פסיכולוגי, אולי זה שעוצמת השמע עלתה, אולי זה כלום. (יש לי inspire 2400) מבחינת ביצועים- במשחקים לא בדקתי עדיין. את התוכנות הנלוות עדיין לא התקנתי מכיוון שיש לי error מתי שאני מנסה לפתוח את הדיסק.... (עריכה- מסתבר …

• 52 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by _Daniel_,

מה עדיף ומה דעתכם??

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by AreaDooM,

אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אני משתש ברמקולים וגם באוזניות+מיקרופון (מחוברים יחד) יש לציין שיש לי מגבר עם מערכת קולנוע ביתית שמחובר למחשב.. ואני ביום מחליף לפחות 3-2 פעמים בין האוזניות לרמקולים וכול פעם אני צריך להזיז את השולחן של המחשב ולחבר את האוזניות/רמקולים. חשבתי ליקנות רכזת מדיה, לא ידעתי שזה קיים עד שראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2343&ser=1 ויש לי כמה שאלות: 1. יש לכם את המכשיר הזה הם הוא טוב? אמין? 2. הגיוני שהמחיר שלו הוא 39 ש"ח לא זול מידי? 3. יש את זה גם בחנויות פשוטות לא רשתות כמו bug סתם חניות מחשבים? כי אני לא מצרתי בחיפוש באינטרנט את המוצר בחנויות אחרות.. יש לציין שאני לא קונה מהאינטרנט ואני רוצה הלקנות מחנות שקרובה לביתי. 4. האם המוצר אמור לעשות בעי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jetman,

אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by _Daniel_,

איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.