אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני בע"ה קונה מגבר עד 1900 ש"ח אבל עוד חודשיים כיוון שאני צריך לסיים תשלומים.... אז אני לא רוצה להציק לחנויות בלשמוע מגברים כשמראש אני לא אקנה.... אז בבקשה שכל אחד יגיד מה הוא היה לוקח , ומה הוא לא היה לוקח המגבר ישודך לזוג רמקולים רצפתיים jamo e350 ות'כלס מה אתם הייתם לוקחים וקצת הסבר לא יזיק
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS? הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS. אודה על תשובתכם
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי עכשיו נגן DVD חדש בבית... עד היום הייתי צורב SVCD... כדי לצרוב לDVD אני רק מעביר את הקבצים לכונן הצריבה, מוסיף להם כתוביות בעברית באותו שם וצורב? ואם זה כמה סרטים - אז לשים כל סרט בתיקייה או את כולם ללא תקיות? צריך לעשות מלבד זה משהו מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה תיאורתית, שרציתי לדעת אם זה אפשרי ויעבוד טוב. נניח ואקח כרטיס קול - Hercules Digifire 7.1 ורמקולים - Logitech X-530. ואנסה לחבר אל הפלייסטיישן 2 ככה: כבל אופטי מהפלייסטיישן 2 ---> כרטיס קול, לחיבור אופטי רמקולים ---> כרטיס קול השאלה היא, האם במקרה הזה הסאונד שמועבר מהפלייסטיישן אל הכרטיס קול ישודר ברמקולים? האם הוא ישודר בצורה חלקה? האם הכרטיס קול כביכול מעבד את הסאונד ומשמש כמן "רסיבר" כזה? האם בדיעבד זה אפשרי? כלומר, הרמקולים אכן ישמיעו Dolby Digital אחרי כל החיבורים האלה? תודה מראש.. אני לא כל כך מבין בנושא.. ולכן אני פונה פה לעזרה.. עיינתי בכמה וכמה פורומים אמריקאים אבל עדיין לא מצאתי תשובה..
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ? כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ... ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ... הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים . הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה. פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ? בקיצור…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי שירים שנמצאים על הItunes ושאני מנסה להעביר אותם לiriver הם לא עוברים לי. שירים אחרים שהם לא בItunes עוברים בלי בעיה... *השירים שב Itunes לא מצליחים לפעול דרך המדיה פלייר, וגם כשהם בתיקיית מוזיקה הקובץ ניראה כקובץ iTunes ולא כקובץ כמו כל שאר השירים שכן עוברים לIriver. מקווה שהסברתי את הבעיה שלי בצורה טובה. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך הם בהשוואה? גיסי קנה את ה AUZENTECH והוא אומר שהם מצויינים, ומסוגלים לקודד AUDIO (הוא גם טוען שהX-FI לא יכול לקודד) בכל אופן איך הם אחד מול השני?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר וידאו מהסוג הישן (לא dvd) למחשב בכדי שאוכל להעתיד את הקלטות למחשב ומשם לצורב.. האם הדבר אפשרי לעשייה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר איפוד וידאו 30 GB אני צריך אוזניות שישמשו אותי בשמיעת המוזיקה בשעת אימון ספורט הכולל ריצה ואימון משקולות.. אשמח לתגובות מהירות ולהמלצה על אוזניות אולי משימושכם האישי, אשמח לקבל דגמים מסוימים והמלצות! חשובה לי איכות הסאונד והווליום..אני מוכן להשקיע כסף על מנת לקבל את זה.. בתודה אביתר
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD שהוא לא מתחבר לטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה המחיר של אוזניות טובות איך האוזניות של אפל יש לי אייפוד 30 גחגה וידאו אני צריך אוזניות טובות לטווח ארוך אם אפשר כמה אופציות תודה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני קצת יודע על הבדלי אכות השמע לכן רציתי שתעזרו לי ותגידו לי מה ההבדל בין ארבעת אלו מונו סטריאו דואל צ'אנל סראונד תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
what is the differences between sansa e200 s to sansa e200R s?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם זה לא המקום הנכון אשמח להפניה האם זאת סבירה ? http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1636
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי רמקולים 2.1 מסוג Altec Lansing Atp3 אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה משו טוב לא במחיר מופרז תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המטרה שלי היא בעיקר משחקים וסרטים רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יעשה את העבודה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 האם משתלם לי לקנות אותו ? אם יש צורך אז הרמקולים שלי זה logitech x530 (כן אני יודע שהיה עדיף להשקיע כבר כסף ברמקולים אבל זה מה שיש כרגע) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית כולל טלוויזיה 42' מה המערכת הכי טובה עד 30 אלף שקל? תודה רז
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-