עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by T-Flash,

בקרוב מאוד אני מזמין את ה CX300, גם לי מגיע להנות קצת שמעתי על זיופי האוזניות, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות במידה ויתגלה שהאוזניות מזוייפות ויהיה אפשר להחליף ללא בעיות? ואיזה חנויות אינטרנט עובדות ללא כרטיס אשראי? כלומר אני משלם לשליח כשהמוצר איתו. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by d3vil,

שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by afik zach,

אני מחפש DVD שתומך בUP-SCALE ליצאת Component היחדי שמצאתי זה KiSS DP-1100 אבל הבנתי שהוא לא מדהים לפי הביקורות ויש גם את שני אלה שלא הבנתי אם תומכים בזה toshiba SD770 Pioneer DV-490 בקיצור אני ישמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. אהלן חברים, בדומה לדיון הקודם על ה-K340 שלי, הפעם אני מצרף משהו אחר. היום שי ואני עשינו נסיעה לתל-אביב, קנינו כמה דברים, ובדרך חזרה שי החליט שהוא קופץ אליי ועושים לו מודינג לאוזניות. אז לקח לנו שעתיים, סיימנו לפני רבע שעה. אבל הכל טוב. ה-K81DJ במקור הן אוזניות טובות, אבל ממה ששי אומר הפריע לו הבאס המנופח שלהן, והעובדה של הייתה שום במה לצליל. המודים שעשינו הם הוספה של blu-tak לאוזנייה בשביל למנוע החזרות מהפלסטיק שלה. והחלפה מלאה של החוט. החיווט הוחלף לחיווט 22AWG נחושת מצופה כסף, הכל צופה בציפוי קארבון, פיצול יפה ואיכות עם 4-wire round litz (סוג שזירה של החוטים), הפלאג שהשתמשנו בו הוא בין הטובים ביותר שקיימים ומיוצר על ידי Switchcraft, וכל הבדיל בשימוש הוא בדיל קארדס אי…

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by TuborgRed,

שלום לכם , ברסירבר ימאהה 457 בעת האזנה לאות בסראונד, ישנם את 2 האופציות Standard \ Enhanced בפיענוח האות .. מה ההבדלים למעשה? האחד מוגבר והשני לא ? הרי בכל מקרה ההגברה נעשת בלי קשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  7. שנתיים לאחר שהשיקה את מכשיר הווידאו הדיגיטלי מוזילה אותו yes ביותר מ-60% ומוותרת על דמי השימוש החודשיים. מנכ"ל החברה: "המטרה - להפוך את yes max למכשיר מרכזי בבית הלקוחות" שלומי דונר פורסם: 05.02.07, 19:46 קצת יותר משנתיים לאחר שהשיקה את yes max - מכשירי הווידאו הדיגיטלי המאפשרים להקליט תוכניות ולצפות בהן מאוחר יותר, יוצאת חברת הלוויין yes במהלך שיווקי רחב היקף הכוללת הוזלה משמעותית במחיר המכשיר והשקה של מכשיר משוכלל יותר. yes, שמשרד התקשורת לא מאשר לה בינתיים לשלב שירות vod, מנסה להפוך את yes max לטריגר שיגרום לצרכנים לעבור אליה, או לחילופין לא לנטוש אותה לטובת HOT. מכשיר ה-yes MAX לא נחל עד כה הצלחה שיווקית, בלשון המעטה. אחוז זניח מלקוחות החברה מחזיק בו כיום, והמהלך ה…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by psycho killer,

יש לי DVD של APEX שמתי סרט בדיסק עם כתוביות בנפרד ואני רואה את הכתוביות הפוך האם זאת בעיה בכתובית ? במכשיר ?והבנתי שאפשר לסדר את זה עם עדכון חומרה לDVD איך אני יכול להשיג עדכון שיתאים למכשיר שלי? המכשיר שלי DVD APEX DVX-4351 http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+68.asp

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  9. המלצתם לי על alessandro ms1 הבעיה היחידה עם זה היא בעובדה שהאתר לא מאובטח, ואני כבר 3 ימים מחכה למייל חזרה התקציב שלי הועלה ל-600 או 650 ש"ח [140-150 דולר] למרות שאני מעדיף לא מעבר לסכום של 500 ש"ח [120 דולר] ברוב האוזניות שאני רואה במחיר הזה אני מבין שצריך מגבר, לכן חשבתי על אוזניות עם התנגדות נמוכה יחסית שמגבר ב-50$ יעזור [אני אבנה אחד לפי הפרוייקטים בהדווייז] כי בעתיד אני חושב על קנית מגבר מנורות בסביבות ה-200$ [כשיהיה לי את התקציב]. אז אנטולי, שי ושאר מביני העניין הבאמת גדולים באזניות...עזרה? ;D

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by gary224,

יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by theDeath,

הי לכולם. אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים. אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים. (הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות) אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות) תודה!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by bluz,

הכרטיס Hercules GTXP 7.1, יד שניה.. יש עליו ביקורות? הוא טוב? תנו לי ערך.. כמה הוא שווה (שוב, יד שניה)?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. שלום, ברצוני להשקיע במערכת ביתית - עד עשרת אלפים שקלים. אני מחפש טלוויזיה ביחד עם רמקולים. אשמח לקבל המלצות. יונתן

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. מאז שהייתי בכיתה ח' הם היו במחסן. סגורים ואטומים. הם היו שייכים לאבא שלי (ז"ל) ולא היה בהם שימוש. אך אתמול נזכרתי שהם שם. ונזכרתי גם שלמערכת סאונד שלי מתוצרת U.S Blaster האיכות בקדמיים לא משהו, אז שווה לבדוק אם הם ישפרו. תמונות מהרמקולים הקיימים שיש לי, ושאני שומע בהם: סימנתי מרובעים כדי שתשימו לב לעיקר. מדובר ב סט של 5 סטליטים+סאב החלפתי את הרמקול סנטר במשהו אחר, ישן, של Peavy שעבר החלפת רמקול+ קרוסאובר פנימי.(אבא שלי עשה את המוד) זה נמצא למטה, ומעליו הסאב. תמונה של המגבר: תמונה של הרמקולים האחוריים: ועוד 2 תמונות של הסנטר+סאב http://img159.imageshack.us/img159/8804/022gb2.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3076/023pk5.jpg בקיצור, שומעים לא משהו עם…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by razoli,

קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  18. אהלן חברים, אני אתחיל במשפט החשוב ביותר. הדיון הזה מדבר אל אנשים שמבינים בסאונד, ויודעים להעריך באס אמיתי. מי שמבחינתו באס זה "אומצה אומצה" חזק ושמן שלא מפסיק לפורר קירות, אתם מתבקשים לא להגיב. דבר שני, למרות שכל מה שאני אתאר בהמשך הדיון נוגע לא רק לבאס, אני מתמקד בעיקר בבאס הפעם. לאילו מכם שזוכרים ועוקבים אחר הדיונים בפורום, אני שיתפתי במהלך התהליך של שדרוג המערכת שלי על החיפוש אחר השילוב הטוב ביותר של באס בחדר שלי שהוא יחסית קטן (12מ"ר) ובעייתי מאוד מבחינת אקוטיקה (ריבוע). לאחר כמה מתמודדים מעולים מצד הרמקולים המדפיים, כאשר המוביל ללא כל ספק היה ה-ProAc Responce 1SC שהוא רמקול מדפי קטן ויקר מאוד (14000 שקלים בערך לזוג חדש) אשר נשמע מעולה, אך החסיר באס, עשיתי לעצמי תפנית…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הבקשה בכותרת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ng1200,

שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. השבוע קניתי מחשב חדש, והיום גיליתי בעיית סאונד. כאשר הרמקולים על העוצמה הכי גבוהה, וגם ה-MASTER VOLUME במחשב נמצא על הכי גבוה, שומעים רעש חלש כזה וביחד איתו צפצופים/זמזומים, כמו גלי רדיו כאלה (כשלא מוצאים תחנה ברדיו אז יש רעש דומה).. קשה לי להגדיר את זה בדיוק. הרעש מושפע גם מתזוזת העכבר - כאשר אני מגלגל עמוד מלמטה למעלה, או לוחץ על הפס גלילה שיש באתרי אינטרנט בצד ומעביר למעלה ולמטה - אז הרעש גובר קצת ומשתנה לצליל אחר. וגם פעם בכמה זמן (אבל לא תמיד), כשאני גולש באינטרנט, אני שומע צפצוף קצר מאוד (יחסית חזק לרעש הקבוע שיוצא מהרמקולים). אני לא יודע אם הבעיה התחילה היום, או שהיא הייתה קיימת מההתחלה. פשוט היום לראשונה הגברתי את הווליום להכי גבוה. יש לציין ששומעים את הרעשים ה…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gilad4321,

אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.

25. שלום וערב טוב....אני מתלבט בין שני מערכות 7.1 שיחוברו למחשב....וישמשו בעיקר לצפיה בסרטים ומשחקי מחשב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM אני מתלבט בין שני דגמים... GIGAWORKS S750וCreative THX 7.1 750וCreative איזה מערכת תהיה יותר איכותית...משום שהמחירים שלהם זהים ונעים בסביבות ה3000 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.