עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Arik.G,

ניסיתי לשמוע מוזיקה שמשודרת דרך BLUETOOTH ומאוד התאכזבתי מהאיכות. מכאן השאלות שלי: מה איכות האות שמשודר? האם האות משודר כמו שהוא בצורתו הדיגיטאלית ומפוענח בעזרת D\A במקלט? או שהאות עובר עיבוד כל שהוא לפני שהוא משודר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dddddd,

שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני צריך להעתיק מספר קלטות ויאו אנלוגיות VHS למחשב (אח"כ להפוך ל DVD). 1. מהי החומרה האיכותית יותר לביצוע הדגימה - כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO ? 2. מהי התוכנה האיכותית יותר לביצוע ההעתקה ? 3. היכן ניתן לראות מאפיינים של איכות המפרטים טכניים לנושא זה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  5. עריכה: השאלה החדשה על SHARP בתחתית.... חשבתי שמדובר במדבקה אבל גיליתי שהוא דווקא מוכר... יש את המסך הזה שמבחינת איכות הצפיה (בחנות) הוא סבבה לגמרי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876040 ולעומתו יש את סמסונג : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 לא ראיתי אותו אבל הוא משנת 2012 ויקר יותר ב150 ש"ח. מה אתם חושבים? תודה. עריכה: אין לי מושג איך מאחדים תרדים, אז אם אתם (המנהלים) רוצים, אפשר לאחד את הת'רד המדובר עם הקודם שלי של טושיבה ואני כבר אשנה שם כותרת...

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

אני נוסע לבאג בעוד כשעה וחצי, לקנות את הנגן X5. לפי מה שהבנתי מקריאת חלק מההודעות בפורמים, העובדים בבאג לא מוסרים לי את החבילה השלמה של הנגן כשאני קונה אותו, ואני אמור לבקש לחוד מטען או משהו דומה שבעיקרון אמור להיות כלול בחבילה. אז למי שקנו את ה-X5, מה בעיקרון אמור להיות בחבילה? שאני אדע שאני מקבל את מה שצריך ולא פחות. עריכה: זאת החבילה שרשומה בבאג- יש משהו בנוסף?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  7. היי לכולם . הביאו לי מערכת סטריו (חינם חינם) של החברה AIWA דגם NSX-S22, הביאו לי אותה ללא רמקולים. השאלה שלי מה אני יכול לעשות איתה בעצם? אפשר לחבר אותה איכשהו לכרטיס קול ובכך להשמיע במערכת דרך הרמקולים של המחשב ?(ATP3). יש למערכת מאחורה יציאה שנקראת AUX\VIDEO לפי מה שהבנתי זאת יציאה דיגטלית? וגם בכרטיס קול שלי יש גם כניסה דיגיטלית (LIVE 5.1 ) זה אמור לעזור איכשהו? . :-\ בקיצור אני פתוח לרעיונות .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by netanel1,

לאפשר למחשב שלי להתחבר אליו. כלומר אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה ואני רוצה את האפשרות לחבר אליה את המחשב שלי לראות סרטים או אולי לשחק במשחקים דרכה אז בתמצות במה אני צריך להצטייד או איזה חיבור בטלוויזיה או במחשב צריכים להיות לי על מנת שכל זה יוכל לקרות?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כמה קלטות ווידאו ישנות שאני מפחד שיהרסו אז אני רוצה להעביר אותם למחשב -----> דיסק DVD תודה לעוזרים!!

11. יש ברשותי משחב נייד של טושיבה מהדגם L500D149. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש בה רק חיבורי RCA. בנייד יש יציאות VGA וHDMI. שמתי לב לדבר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 אבל משיטוט קטן באינטרנט עושה רושם שזה לא בדיוק עובד. זה נכון? יש אולי איזשהו מתאם מHDMI לRCA? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. או אולי את שניהם...? ..כמובן אחרי העדכון לעברית... תודה. AAAAAA32

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  15. הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by benor,

זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ZiX,

זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Dau,

אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  19. http://www.shopping.com/xPF-YP_MT6Z_1_GB

20. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני רוצה לקנות MP3 יש לי שני דגמים מובילים iAudio X5 וiriver h340 (או שיש אחרים יותר טובים) מה אתם אומרים מה יותר טוב? ומה הפלוסים והמינוסים של כל מכשיר? את ה-iAudio X5 אני לא רואה בzap למה זה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מתלבת בין שני סוגי רמולים 2.1: Yamaha YST-MS201: http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_7_250&products_id=633〈=he&language=he&osCsid=ae6546154eea620d1e71706fce8003cc או:Creative Inspire 2500 2.1 http://asia.creative.com/products/speakers/inspire2500/specs.asp שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אני לא יודע איזה יותר טובים. מה ההספק ב RMS שיש לרמקולים שי YAMAHA לא מצאתי במפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by AVIV1236,

מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. כי יש לי די קפיצות כאלה במשחקים , פריזים , וזה נגרם עקב הכרטיס קול שלי ALC888 מה אתם אומרים כדאי לקנות את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by Kill-Bill,

היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים של קריאטיב t7900 ורציתי לשמוע חוות דעת עליהם לפני שאני קונה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10321

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by ranyr,

בהשוואה ל px100 או ל hd 497 תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים