אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול להקלטה ולקריוקי עד 1500 ש"ח על מה ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה למבינים אמיתים. אני מעוניין כמו רבים וטובים לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון, בעיקרון הרעיון שעלה לי הוא להפוך מחשב למערכת מושלמת ( לחבר לו DVD , כרטיס טלוויזיה, כרטיס קול 7.1 ) חפשתי קצת באינטרנט על הנושא ועלתה לי שאלה : במקרה ויש לי כרטיס קול איכותי, בשביל מה צריך רסיבר? חוץ מזה מה דעתם על מחשב בלבד כלב של מערכת קולנוע ביתית ( לא כולל כמובן מסך ורמקולים )?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הקול שלי לא מזוהה לאחר פורמט למחשב ואיבדתי את דיסק הדרייברים. כיצד אני יכול למצוא דרייברים מתאימים? בדיסק שאבד לי הנתיב המוביל לדרייברים של כרטיס הקול היה בספריית: PCI228 עוד נתונים: הלוח אם שלי הוא Micro Star מודל MS-6309 והצ'יפסט הוא Apollo Pro עפ"י גוגל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אבל ביציאת המחשב יש לי רק 4 ערוצי אודיו בלבד השייכים לכרטיס ה- PCI (שלא מזוהה...)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי מחפש מערכת קולנוע ביתי קטנה במחיר של 1000 ~ שקל. משהו קטן ובסיסי לשמוע ולראות סרטים (דיסקים צרובים, MP3, DVD, קורא הכל גם DIVX) המלצות יעזרו ויתקבלו בשמחה. תודה רבה זאביק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי ZVM ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אוזניות שאפשר להסתובב בחוץ איתם וחשבתי על שתי דגמים cx-300 וpx-100 מי יותר טובות וגם אני שומע רק מטאל .
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode= לפי נתונים יבשים נראית טוב, מחיר מאוד זול, אך חברה סינית לא מוכרת... מישהו יכול להגיד לי איך היא? אני מחפש LCD TV בשביל הxbox 360 שלי. אם אני הולך לראות אותה מה לבדוק בה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד שמוציא כרטיס קול מבוסס HD לעומת קודמו AC97 או אפילו SBLIVE או שבסופו של דבר ההבדלים הם זניחים.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה מהככרטיסים הבאים יותר יתאים לי לערוך מוזיקה,להקליט מוזיקה ולקריוקי? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB135650=135653&DB46605=129094
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כרטיס קול חיצוני יותר טוב מכרטיס קול פנימי?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם מערכת של aiwa דגם: NSX R10 אוכל לחבר למחשב? בלי רסיבר, בעזרת כבלים או משהו?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש באינרנט, עברתי על HOWSTUFFWORKS... חיפשתי הכל איך זה עובד?? AC3 יוצא 5.1?? הכוונה קידוד של AC3 זה יציאה של 5.1 רמקולים?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות ב200-250 שקל למוסיקה ? מכל הסוגים... עריכה:משהו שגם אפשר להסתובב איתו בחוץ... ומי יותר טובות cx-300 או ep-630?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-