אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש טלויזיה LCD לחדר בגודל של 32 אינץ' מקום הצפיה יהיה במרחק של כ 4-5 מטר טווח המחירים יהיה בסביבות 2000-2500 ש"ח חשוב לי מאוד איכות התמונה,בנוסף הטלויזיה תיהיה מחוברת גם למחשב לצפיה בסרטים.. זהו,תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM כרגע אני משתמש JULIA ESI אבל הכרטיס הנ"ל לא תומך בפנאל הקדמי ולכן מחליף.. אגב, האם קיים לוח אם בעל כרטיס קול באיכות טובה ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את הערכה הזאת ב 800 שקל לא מצאתי אותו כרגע באינטרנט מצאתי רק משהו שהיה לפני כמה חודשים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1568666 למישהו יש ניסיון איתם ?מכירים את החברה? צריך תשובה מהר!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית. מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי. הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אורגן למחשב עם תוכנת סיקוונסר קיובס חשובה לי איכות הצליל האם מישהו מסוגל לתאר את ההבדל באיכות הצליל בין מוניטור לרמקול ? אני שואל בגלל שאומרים שהרמקול מיפה את הצליל אז למה לא לשמוע צליל יפה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד במחשב דרך מסך הטלוויזיה שלי בסלון. הטלוויזיה היא סמסונג 37" HD READY עם כניסות HDMI ו-S-VIDEO בין היתר. ברשותי PS3(אין לי DVD רגיל) המחובר לטלוויזיה. המחשב Q6600 2.4ghz כרטיס מסך geforce 8800gt לוח אם GA-P35-DS3P האם יש דרך לצרוב את הסרטים ולראות אותם דרך ה-PS3? אולי אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה? האם האיכות של הסרט תיפגם בטלויזיה? אשמח לקבל קישור למדריך בנושא.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מקרן קול למחשב, במקום שימוש בכבלים? רוצה להיפטר מכל החוטים שיש לי ב5.1 וחשבתי על האופציה הזאת תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כבל coax באורך 5 מטרים ב-30 ש"ח וגיליתי שהוא ממש דקיק. האם יש טעם לעבור לכבל עבה ואיכותי יותר ? אם כן על מה אתם ממליצים ? (אשמח לקבל קישורים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות מארה"ב ב100 דולר לשמיעת מוזיקה בעיקר כל סוגי המוזיקה לא משנה מה רוק קלאסי , שנות 80, ג'אז\, בלוז , טראנסים כשמשעמם לא חשוב נוחות לאורך זמן אני בכל מקרה לא אשמע מעל שלוש שעות
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה נשמע בטח דבילי, אבל אני מחפש דרך לשים את השיר של "MIGHTY MOUSE" כל פעם שהמחשב שלי פועל. הבעיה היא שאני משיג אותו רק בMP3. איך הופכים אותו לWAV? תודה היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטלויזיה הנוכחית שלי (LG בת 5) אם מחברים מקרן קול (או רמקולים חיצוניים), הסאונד יישמע כברירת מחדל גם דרך הטלויזיה וגם דרך המקרן - אלא אם שמים את הטלויזיה על mute ואז שומעים רק דרך המקרן. זה די דבילי ולא נוח. האם יש טלויזיות מודרניות בהן הסאונד עובר אוטומטי רק למקרן הקול כאשר הטלויזיה מזהה שמקרן כזה מחובר?
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריכה המלצה לשתי טלווזיות עבור ההורים שלי. אחת "32 (למרחק של 3 מטר) השנייה למרחק של מטר וחצי ("26 יתאים?). שימוש עיקרי - צפייה בטלוויזיה וסרטים, בטלוויזיה הגדולה יותר אולי גם חיבור למחשב למשחקים, אבל רק אם זה אפשרי במסגרת התקציב. התקציב הוא כ-1500 ש"ח לכל אחת. תודה (: ליז
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הPMP יתמוך בכל המצלמות בגלל הUSB ON THE GO או רק בחלק מהמצלמות כמו הH-300 ואם רק בחלק אז באיזה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את ה iHP-120 , וכשאני מחבר אותו למחשב אני מקבל שגיאה ש"רכיב USB מהיר מתחבר ליציאה איטית" , או משהו בסגנון ( רק באנגלית ) . הלוח שלי הוא Epox 8RDA+ , וחיברתי Rack חיצוני של שלוש כניסות USB לפלאג על הלוח אם . ה iHP מחובר ל Rack . אותה שגיאה מתקבלת בחיבור לחיבורי ה USB שעל הלוח .. לוקח לי 30 דקות להעביר איזה 5 ג'יגה , שזה מטורף לחלוטין .. עזרה בבקשה =[
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי יש לי לוח Epox 8KDA3J - לא פרו - כלומר לא + אני צריך את עזרתכם לחבר את הלוח לרסיבר שלי בדרך הטובה ביותר . יש על הלוח - או כך נדמה לי חיבור spdif. איך משתמשים בו והאם זו הדרך הטובה ביותר לקבל סאונד ברסיבר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הdvd מחובר לטלוויזה בחיבור של 21 פינים( אצל הטלווזיה) ואצל הdvd בחיבור של 3 צבעים במעין כבל בעל 21 פינים בצד האחד ובצד השני 6 יציאות של 3 צבעים-אדום לבן וצהוב (כמו בתמונה הזאת http://media.shopy.co.il/shops/1253/products/p74333m.jpg חלק הם input וחלק output...) הטלוויזה מצליחה לקלוט את הממיר של yes בצבע מלא , אך כאשר אני מחבר אליה את הdvd הוא נראה בשחור לבן (גם אם אני מחבר באותו חיבור של הyes -גם 21 פינים..) מה שכן ניסתי לחבר ווידאו ישן לאותה טלוויזה גם בחיבורים שונים וגם אז הווידאו נצפה בשחור לבן. שאלתי היא : מה אתם חושבים גורם לבעית הצבעים? (אגב שחכתי לציין שהבעיה לא הייתה תמיד זה התחיל רק בתקופה האחרונה -בעבר היו צבעים דרך הdvd-באותו חיבור בדיוק..) אני מ…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי קול למשחקים ולעריכת\הפקת מוזיקה? איזה כרטיסים מומלצים עד 1000 ש"ח - ליצירת מוזיקה אלקטרונית? (זה לא לי). איך Esi Juli? E-mu 1212 Emu 0404 M-audio audiophile 192 שמות של כרטיסי קול (בכל טווחי המחירים) וקצת הסבר עליהם יהיה נחמד ;D תודה בכ"ז!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין האיכות של דיסק לאיכות שמע אחרי העברה לפורמט MP3 ע"י המחשב? מה ההבדל בין נגן MP3 ונגנים אחרים למה יש הבדלים במחירים? איך בכלל מודדים מוזיקה ואיכות של מוזיקה? איך האיכות של MP3 בפלאפון סלולר? תודה למי שיבהיר לי את זה ,יש לי עוד שאלות אבל בעקרון תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-