עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! החלטתי שאני רוצה להשקיע קצת באוזניות הבאות שלי ואני פתוח גם להזמנה מחו"ל. מדובר באוזניות שיתחברו לפלאפון, ניידות, עדיפות ל-on-ear (לא מעוניין בכלל ב-in ear או כפתור למיניהם..) שומע כמעט הכל, אבל בעיקר רוק והרבה דאבסטפ ככה שצריך דגש על הבאס אני לא מבין בנושא ומחפש כיוון, אז תמליצו לפי דעתכם!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by GamesFreak,

שלום. ניתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי במחשב. כשאני מנסה להקליט משהו בעזרת המיקרופון, לא משנה כמה זה רועש או שקט, המחשב אוטומטית מנמיך את הווליום לאט לאט מה שיוצר סאונד של פייד אאוט בסופו של דבר. אני לא יודע אם הבעיה היא בכרטיס קול או בדרייבר או במחשב עצמו, חיפשתי בכל המחשב הגדרות שאפשר לשנות כדי שהמחשב לא יגע לי בווליום לבד אבל לא מצאתי. חיפשתי גם בגוגל משהו דומה אבל לא מצאתי. כרטיס הקול שלי מובנה בלוח האם: Analog Devices AD1986A. הלוח הוא של ASUS. אשמח לשמוע הצעות ורעיונות איך לפתור את הבעיה הזאת. אני כבר נואש.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by idodi10,

שלום, יש לי נגן MP3 של fuji דגם FMP3R-256 ואני מחפש לו עדכון גרסה. למישהו יש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by jangao9,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרמקולים הבאים : http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=10255# http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=10398 מה בדיוק ההבדלים ביניהם והאם יש לכם המלצה כלשהי כמו כן מה ההבדל לעומת הרמקולים של אפל, http://store.idigital.co.il/ipod-accessories/speakers/ihm79s מלבד המחיר כמובן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by ElyDadon,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים/רסירבר. עכשיו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, התיעצתי עם מישו שקצת מבין הוא המליץ לי על רמקולים למחשב 5.1 של Altec Lasing הבעיה היא שאני דווקא די חם על רסירבר ועל עוצמת ווליום שתרעיד את החדר עם סאב והכל. על מה אתם ממליצים? איך אני יכול להוציא את המקסימום מה2000 שקל ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Shlomiooster,

אני באמת פותח את השרשור הזה על מנת לצאת מפה עם כמה תובנות ואפילו אזניות טובות אז הסיפור כזה אני די בור בעסקי האוזניות אפשר לומר שאני לא מבין כלום אבל כדי להבין את השפה עשיתי כמה שעורי בית חשובים הבנתי כמה מובנים כמו טווח תדרים דציבלים והתנגדות בגדול הבנתי כרגע אני פה מהסיבה הבאה עד כה התנסתי באוזניות סנהייזר CX500 נקנו מקוריות מרשת KSP לאחר שנה ו10 חודשים שירתו אותי נאמנה אהבתי את הבאס העמוק שלהם ואת העוצמה של החלל הרחב באוזניות תוך אוזניות IN IERE לפני כמה ימים האוזניות נהרסו ובאוזניה אחת לא שומעים ( משהו בחיבורים ) כרגע מתחיל הבילבול האוזניות תחת אחריות וכרגע אני אמור לקבל תשובה במימים הקרובים לגבי האחריות אני רוצה לקנות או להחליף כמובן במסגרת האחריות לאוזניות שיהיו…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. Started by Eranl99,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש נגן מוסיקה לטיול במזרח ואשמח להיעזר בכם! הדרישות: אמינות (שלא יתקלקל פתאום...) נפח - 16GB איכות שמע טובה נוחות לשימוש (כולל העלאת/הורדת שירים מול מחשב) ממה שבדקתי בינתיים, ראיתי שה-iPod יקר בהרבה מהסטנדרט. האם הוא באמת שווה את זה? - האם נוח להעלות אליו מוסיקה, או שחייבים לעבור דרך ה-iTunes או משהו כזה? בנוסף, יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא. (אבל אז בטח אין תמיכה בעברית..?) אשמח להמלצות ספציפיות. הנה כמה לינקים שנראו לי בינתיים. מה דעתכם? iAudio Cowon - 16GB - 599 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=3613 C2 - 16GB - 639 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=5464 Iriver: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?mo…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  9. טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה... אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)... הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה: http://icebreak.zickel.net/riompio/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by פיסטוק,

שלום לכולם אפשר לקבל המלצות לכרטיס קול איכותי אשר ישמש אותי רק למוסיקה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  11. שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל. אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא.. ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום. איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by GoldenACE,

האם שווה לקנות את הטלוויזיה הזו --> DANTAX LC-37H במחיר של 1990 ש"ח? מפרט טכני מסך LCD 37 DANTAX דגם LC-37H כולל מחבר HDMI ! מעמד שולחני מפואר וזוג רמקולים מובנים תאימות HD ברזולוציה עד 1080i מגוון צבעים גדול ותפעול קל ונוח תפריט OSD זמן תגובה 8 ms בהירות 400 cd/m² רמת ניגודיות דינאמית Contrast של 1:3000 זוג רמקולים מובנים חזקים בהספק 2 X 6 וואט פילטר להפחתת רעשים בתמונה נתוני מסך : גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 4:3 / 16:9 זמן תגובה: 8 ms יחס ניגודיות: 3000 :1 רזולוצית מסך: 1366X768 בהירות: 400 cd/m² גודל נקודה: 0.6 מ"מ זוית צפיה: 172 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון שיטות שידור: מולטי סיסטם נתוני סאונד: רמקולים מובנים הספק הרמקולים 2 X 8 וואט סוגי…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. יש לידידתי הענייה טלוויזיה CRT ישנה (כניסת SCART) שהיא רוצה להזרים לה וידיאו ב WIFI מהמחשב שיושב בחדר השני: סרט DVD, קבצי DIVX שהורידה, וגם, אם אפשר, תוכן בסטרימינג ישירות מהאינטרנט (למשל YOUTUBE). איזה סטרימר/רכיב אחר, זול, יכול לשבת ליד הטלויזיה, להתחבר לWIFI, לקבל תוכן מהמחשב ולהוציא אותו לכניסת הSCART של הטלוויזיה?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

יש לי אקסטיגי ואני רוצה שהוא יתחבר לרסיבר שלי כדי שימעו את המחשב עם הרמקולים של הקולנו ביתי! יש יצאה דיגיטלתי אבל אל תחשיבו אותה כי אני לא יכול לעשות את זה! יש גם MIDI OUT ן את השלושה חוטים שיוצאים לרמקולים! מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  16. יש לי תקציב של עד 550 ש"ח אז בתקציב יש כמובן את ה-ATP3 של אלטק לנסינג אבל בסביבות ה-550 יש עוד 3 דגמים של אלטק לנסינג שרציתי לדעת איך הם והאם הם שווים את המחיר הדגמים הם 2100 - 520 ש"ח 4121 - 520 ש"ח 3021 - 580 ש"ח מה מהם הכי מומלץ? [או אולי בכלל ATP3?]

17. התכונלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים (רק 2.1) במחיר עד 140 דולר אני קונה בחול כך שאודה לכם אם תביאו לי מאתרים מחול מחירים תודה

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  18. רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by Ballz2You,

היי אני רוצה בבקשה חוות דעת על האוזניות האלה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=SHO9560&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני קונה אותן ב250 תודה! והשימושים שלי הם 80% מוזיקה 20% גיימינג

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  20. אני מחפשת אוזניות אלחוטיות עבור אמא שלי . לא יודעת איזה סדר גודל של מחיר זה אמור לעלות אבל חשבתי משהו בכיוון של 500 ש"ח . אם מחירי הכניסה של הדגמים הסיבירים,הם יקרים יותר או זולים יותר אשמח גם לשמוע חו"ד ,כך שאני יכולה להיות גמישה קצת בתקציב .מקסימום אחסוך עוד קצת. לעניין האוזניות , אני מעדיפה לקנות לה אלחוטיות בגלל הנוחות והמרחק ישיבה מהטלוויזיה (בין 3-4 למטר) . אציין 3 דברים שקצת רלוונטים : 1) לא חשובה כ"כ האיכות שמיעה . סה"כ זה למטרת שמיעת חדשות וכמה תוכניות טלוויזיה . חשוב שתהיה קליטה טובה ורציפה . 2) עדיף אפשרות כיוון ווליום עצמאי באוזניות , כך שאם היא יושבת איתנו בסלון ,אז שתוכל להנמיך\להגביר את האוזניות , בלי שזה יתבצע במקביל גם ברמקולים של הטלוויזה השמנמנה…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שלום לכל המומחים אני בונה מחשב HTPC שישמש מקור למערכת סטריאו / סראונד. בשלב ראשון אוכל לחבר את המחשב רק למערכת מיני ישנה, אולם בהמשך אני אקנה את הרכיבים הנצרכים (מגבר, רמקולים) למערכת טובה. אגב, להלן הדיון שפתחתי במפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 כמה שאלות ברשותכם 1.כרטיס טלוויזיה : הומלץ לי להכניס את הכרטיס הבא: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows XP Media Center Edition: אמרו לי שהיות הוא תומך ויסטה עלולה להיות לי בעיה אם ארצה להפעיל אותו ב- WINXP ומצד שני לקנות כרטיס שאינו תומך ויסטה לא יהיה נכון אם ארצה לשדרג מערכת בהמשך. האם אתם יודעים משהו על הנושא? האם זהו אכן הכרטיס המומלץ? 2.כרטיס קול הבנתי שכדאי…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  22. יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by realy,

אנחנו רוצים לקנות טיוי לסלון.. גודל 40 אינצ.. וראינו סמסונג .. דגם : A650 במחיר 8 אלף.. מה אתם אומרים על הטלוויזיה? והמחיר שווה אותה? המרחק בסלון הוא 4 מטר..

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

25. Started by iziko,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים