עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IlyaN,

שלום, שמתי לב שחברות מסויימות לפעמים משתמשות בscpecs של מכשירים ביחידות מדידה של bel. רציתי לדעת איך ניתן להשוות את זה ליחידות dBA סטנדרטיות? לדוגמא, כמה זה 3BEL ב-dBA?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Systema,

לפי ההמצלה שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207866.0 קניתי את ה- Audigy4 7.1 ובקושי שומעים בסנטר בסרטי סראונד. הוא מתפקד אבל בסרטי 5.1 משום מה אני לא שומע דיבורים אלא אם כן אני ממש מצמיד את האוזן לרמקול. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. היי אני מחפש לקנות אוזניות קשת לשימוש ביתי בלבד לא צריך מיקרופון שימוש לסרטים ומוזיקה שיהיו נוחות על הראש וכמה שיותר איכותיות אני מתלבט בין הרבה דגמים וחברות ואין לי מושג כל כך מה יותר טוב אז מי שיכול שימליץ בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by status,

שלומלום! מישהו אולי רוצה לעזור לי ולתת איזו חוות דעת אישית על הסט Altec Lansing AVS300 - 2.1? בעיקר אני צריך על הסאב וופר שלו.. ועוד כמה שאלות 1) איך הסט הזה בהשוואה לCreative Inspire 2500 2.1? 2) אם כבר Creative- האם שווה לחסוך 100 שחים קלים וללכת על ה CREATIVE SBS370 2.1? עד כמה הסאב וופר שלו רחוק מהשניים האחרים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by Samnet,

מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ShahafH,

היי! השבוע רכשתי את האוזניות הנ"ל ואני ממש נהנה מהם, אך לדעתי אני יכול להוציא מהם יותר אם אני אקנה כרטיס קול ולא אשתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב. איזה כרטיס קול מומלץ לאוזניות? עדיף מחיר סביר.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by icebreak,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107 נשמע מעניין, גם מסך צבע איכותי עם אפשרות של תמונות, גם אותו גודל, גם 8GB... אמור לצאת בשבועות הקרובים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by amit_p,

האם קיים כזה דבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\

10. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

12. Started by idangonen,

שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD ‏40, Panasonic TX42LZ80 LCD ‏42, Samsung LA40B550 LCD ‏40, Toshiba Regza 42XV500 LCD ‏42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by diablo4u,

יש לי אוזניות עם מיקרופון usb של לוגיטק מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להשתמש רק במיקרופון של האוזניות אך ברמקולים שלי הרגילים ושל באוזניות. איך אני מפצל בין השניים? הרי בגלל שזה usb זה חיבור אחד תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by alextomin,

אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

באג החלה לשווק את ה iAUDIO A2 בגרסאות 20 ו30 GB. מחיר בשמיים !!!!!!!! http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2594&scat=277&tcat=33

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם לפני 3-4 ימים ביצעקתי פורמט משל כמה סיבות טכניות ומאז אני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס קול .יש לי כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם הלוח שלי הוא Asus P4S533-MX ושאני שם תדיסק של הלוח אם שלי ולוחץ על ההתקנה של AUDIOMAX אז ההתקנה פשוט לא באה תמונה: http://img218.imageshack.us/img218/6360/62933414bs6.jpg וככה חיכיתי 10 דקות ולא מופיע ההתקנה (לפני זה תמיד הופיע לי ) ניסיתי להוריד גרסאות אחרות של זה לא עבד ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול המובנה שלי SIS 7012 דרך האתר וזה אומר לי 2 שגיאות השגיאה הראשונה היא כזאת 5353453- ובלי שום הודעה השגיאה השניה היא fail to instell audio driver for windows xp setup will exit חשוב להזכיר שהמחשב מזהה דרך התוכנה EVEREST תכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. לאחר הבעיה שהיתה לי היום שקניתי את ה-H320 אז סוף סוף הבנתי איך שמים בו שירים. עכשיו שמעתי שיש לו עדכון בעברית!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון בעברית???? חרשתי ממש את החיפוש ושום קישור שם לא עדכני... בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקישור זה יהיה מאוד נחמד בתודה רבה וענקית אלעד

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by oded5,

היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by Matrix-Hacker,

ערב טוב לכולם אני רוצה לקנות דיסקמן ואני זקוק להמלצות מאנשים שמבינים \ בעלים של דיסקמנים ויכולים להמליץ לי על דיסקמן טוב בתקציב של עד 400 שקל בלי חריגה תוכלו לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by House M.D.,

היי, מצאתי אצלי קלטת הרבה יותר קטנה מקלטות רגילות, אני חושב שמדובר בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcassette אני לא יודע האם יש בה מידע חשוב אבל ברצוני לבדוק את זה. אין לי מושג אפילו איזה מכשיר היה אצלי שניגן אותה. מה שראיתי שהעובי של הסרט בפנים זהה לעובי של הסרט המגנטי בקלטת רגילה. אז חשבתי אם אני אקח קלטת רגילה, אוציא את הסרט מתוכה ואז אכניס את התוכן של הקלטת הקטנה, האם זה יעבוד? בויקיפדיה רק כתוב שמהירות הנגינה קטנה יותר אבל את מהירות ההקלטה אפשר לשנות בעזרת תוכנה כמו Audacity אני יודע שעדיף כבר לפנות לחברה מקצועית אבל עוד פעם, אני לא חושב שיש שם משהו כל כך חשוב, עדיין אני רוצה לשמוע מה יש שם. אני מודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  25. Started by D-M-X,

כמה בערך יעלה נגן MP3 מבוסס פלאש של 256 מגה או 512 בתאילנד? חבר שלי נוסע וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי ואל תציעו לי את המובו או את האייריבר אני רוצה אחד שעולה 350 שח בארף ל256 מגה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.