אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש זוג רמקולי סטריאו מדפיים בתקציב של כ4,000 ש"ח. אני מעדיף לקנות יד שניה לכן אני אשמח לקבל המלצות לרמקולים שנסחרים בדר"כ פחות או יותר במחיר הזה. אם לא יד שניה - אפשר גם מתצוגה וכולי, פשוט לדעתי לקנות חדש בתחום הזה זה מעט ביזבוז ולא נותן ערך מקסימלי לכסף. אם יש צורך בהבהרות נוספות אני אשמח לספקן תודה
-
- 48 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 למטרה אחת ויחידה סרטים ומשחקים חשוב לי מאוד שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר ושיהיה להם עיצוב יפה, אין לי בעייה להיתפשר על איכות הקול בשביל עיצוב יותר יפה. התקציב שלי עומד על 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב, זה טיפה מבולגן אז אני אשתדל להיות ברור. בשעה טובה המערכת KENWOOD שקיבלתי בירושה מאח שלי הלכה לעולמה. אני מעונין באחת חדשה שתתחבר למחשב במקומה. אני מראש פוסל אפשרות של רמקולים בלבד כי אני גם מקשיב לרדיו בעת עבודה על המחשב. (לעיתים נדירות השתמשתי בה לנגן דיסקים) אבל, עולה השאלה האם לא כדאי כבר להשקיע באיזה רסיבר + רמקולים ולחבר הכל למחשב. (לשימוש במשחקים, סרטים בDVD ומוזיקה) אשמח להסברים ולהמלצות לכאן או לכאן + דגמים. תקציב?.... לא ממש יודע, כמה אלפים במקרה הכי רע. אני רוצה משהו איכותי אבל לא היסטרי שיחזיק מעמד, אני אוהב מוזיקה אבל לא אודיופיל. הבעיה הכי גדולה שלי היא המקום.. אין לי מקום לרמקולים גדולים בחדר. מקווה שהכל ברור. LazyBoy
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ואיך התוכנה הזאת-Music Creator 7? עולה חצי מחיר בסטים השימושים שלי יהיו הקלטת גיטרות בעיקר אקוסטית ושירה ואם אתקדם אכניס עוד כלים דיגיטלים
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מחפש כרטיס קול להקלטות ועריכת אודיו. לא משהו מקצועי ברמה עולמית, משהו סביר שיאפשר הקלטה עם מיקרופון ועריכה. 2. האם מיקרופון רגיל יספיק? אם לא מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לצערי המערכת הנוכחית שלי מתה לאחר הרבה שנות שירות ואני זקוק למערכת חדשה המערכת תתחבר למחשב ותשמש עבור משחקים, סרטים ומוזיקה אשמח להמלצה למערכת חדשה העדפה ל5.1 אבל אם לא נכנס בתקציב/ממש מומלץ בתקציב הזה 2.1 אז גם בסדר תקציב: סביבות 500 -700 שקל (אפשר קצת לחרוג אם צריך.. פחות זה תמיד בסדר ) אין מבחינתי בעיה להזמין מאמזון אם יוצא זול יותר כולל משלוח.. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8383&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8380&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7647&perur=2&t=43&c=566 אלה האפשרויות שלי. חשוב לי שהכבל יהיה ארוך מספיק ולא יגביל ואם אפשר שגם לא יפריע, אפשרות.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. =] קודם כל, אני די חדש בעניין של אוזניות וכל זה. אני מחפש אוזניות טובות למטרת שמיעת מוזיקה,משחקים,סרטים וטלוויזיה. התקציב הוא עד 600 שקל, אם צריך - אז 700. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ממיר הכבלים למחשב והשמחשב ישדר לטלוזייה FHD אין לי צורך בלכידת וידאו תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על כרטיס טלוויזיה שיעבוד ב-100% עם Windows 7. ראיתי כל מיני כרטיסים מומלצים באופן כללי, אבל על אף אחד מהם לא הבנתי האם יש תמיכה מלאה ב-7, או עובד בתנאים מסויימים. ספציפית מצא חן בעיני הכרטיס Gigabyte Gigabyte GT-P8000 (כי יש לו גם יכולת לקלוט את השידורים הדיגיטליים, בנוסף לחיבור לממיר) - מישהו יודע האם הוא תומך ב-Windows 7 (ראיתי שיש דרייברים באתר ל-7), והאם התוכנה שלו תומכת ב-7? http://www.gigabyte-usa.com/Products/TVCard/Products_Spec.aspx?ProductID=2757 בתודה מראש, רון.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מערכת למחשב בתקציב של עד 600 ש"ח. ההמלצה שלי היא ה-ATP3 יחד עם כרטיס קול טוב אך הוא חשב שאולי עדיף לקנות ה-X530 של LOGITECH מבלי לקנות כרטיס קול (חשוב לציין שיש לו כרטיס קול מובנה על מחשב של כמה שנים, רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה הוא באיכות נמוכה). חבר אחר התערב בשיחתנו והמליץ לקנות מערכת מיני סטריאו ופשוט לחבר אותה למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני שתי ההצעות הקודמות? חבר שלי החליט בסוף שהוא רוצה מערכת 2.1 וכנראה שהמערכת תהיה ATP 3. מישהו יודע האם ניתן לתלות את הרמקולים של המערכת? ואיזה כרטיס קול כדאי לקחת ביחד איתה? נ.ב. עדיין יש ויכוח לגבי חיבור מערכת סטריאו למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני קניית ה-ATP 3?
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית. יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2). ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי. כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בחיפוש לא מצאתי תשובה רלוונטית; צורך - שמיעת מוזיקה (לא משחקים ולא עריכת סאונד ולא שום דבר אחר). תקציב - עד 250-300 ש"ח. דגש על איכות, עד כמה שניתן ברמות מחירים אלה כמובן. רצוי 3 רמקולים (כולל סאב) - אבל בכל מקרה דגש על איכות צליל ולכן אם יש סט של זוג רמקולים בלבד שמשחזר יותר טוב מוזיקה - עדיף. אם זה רלוונטי - סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק ופופ.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קיבלתי סט של רמקולים של pure acoustcs, עם שני רמקולים רצפתיים גדולים, עוד שניים יותר קטנים, וסנטר. בינתיים הם סתם יושבים אצלי בסלון. אני רוצה לחבר אותם ללפטופ (ואולי בעתיד גם להוסיף מסך גדול), בשביל משחקים וסרטים. בלפטופ יש לי יציאת HDMI ויציאת אוזניות. אני לא ממש יודע מאיפה להתחיל לחפש. איזה הספק אני צריך למערכת כזאת? מה עוד אני אמור לשאול? יש המלצה למשהו ספציפי?
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-