עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב לכולם, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של PEERLESS שמצאתי כשעשיתי קצת סדר ואני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה דגם מדובר כדי שאני אדע מה לעשות איתם הלאה... מתחת לכיסוי רשת השחור מקדימה כתוב: PEERLESS MODEL: ROYAL-1 MARK II 300 WATTS R.M.S SENSITIVITY 92db PROFESSIONAL SOUND LOUDSPEAKER BOX SPEAKERS MADE IN DENMARK תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by fp581,

טוב אז ככה הייתי הרבה זמן בhead-fi והם עזרו לי להגיע לדאה מגובשת על האוזניות הבאות: ue-10 pro יתרון: מותאמות אישית ולכן הן מאוד נוחות וגם מאוד קלות (אני לא מתייחס לאיכות כי אין כל כך מה לחדש עליהן חחח) חיסרון: זה שהן מותאמות אישית זה החיסרון הכי גדול שלהן כי אין אפשרות למחירה שלהן ובנוסף הן לא מגיאות לתדרים שיותר גבוהים מ16KHz w5000 יתרונות: מגיעות לתדרים הרבה יותר גבוהים (עד ל45KHz שזה הרבה יותר מהue-10 pro אך את רובם בני אדם נורמליים לא מסוגלים לשמוע) בס הרבה יותר טוב (לפי מה שאומרים שם) נותן למחירה בקלות יותר זולות מהue-10 pro חסרונות: גדולות וכבדות בהרבה מהue-10 pro וסגורות (שזה חיסרון בשבילי כי כניראה הן גם לוחצות) אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסף

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by SugarFreeBoy,

התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Chymes,

השאלתי לאידיוט אחד את האוזניות המדהימות שלי והוא הרס אותן. הכבל נשחק והחיבור של האוזניה השמאלית יצאה ממקומה. מישהו בפורום מסוגל לתקן אוזניות מהסוג הזה או שאצטרך להזמין חדשות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. Started by coorva,

ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מעוניין לקנות כרטיס קול X FI EXTREME MUSIC . יש לי לוח אם ישן יחסית D850EMV2. פרטים טכניים עליו יש בלינק הבא http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/ האם לוח האם הישן לא יוריד מהיכולות של כרטיס הקול המתקדם?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by thegame998,

היו לי אוזניות טובות עכשיו השתמשתי בהם איזה חודשים ככה ואז נהרסה אוזניה אחת וזה לא האוזניות היחידות שנהרסו לי בצורה כזאת יכול להיות שהרמקולים דופקים תאוזניות?

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  12. מתנצל, ההודעה הקודמת נישלחה בטעות לפני הזמן ולא בכוונה. מבקש למחוק אותה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by coorva,

אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by AstaL,

שלום לפני כמה ימים פרסמתי פה הודעה על T AMP,אבל אני לא בטוח לגביו...הוא עולה 300 ש''ח + 100 שח שנאי...אז זה גרם לי לחשוב,אם אני מחליף מגבר,כמו שאומרים אם כבר אז כבר...פשוט מעניין אותי מה אני יכול לקנות בתקציב הזה אתם כמובן גם מוזמנים להגיב למה כדי או לא כדי ללכת על T AMP או על המגבר הקלאסי עוד שאלה,האם באמת כדי להתאמץ ולקנות מגבר רגיל,או שזה פשוט לא ישתלם לי? http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=5&groupid=1 http://www.avmarket.co.il/listbycategory.asp?catid=3&groupid=1 זה הלינק ליד שניה,אז בבקשה,אם אתם יכולים להשקיע כמה דקות ולעבור על הרשימה ולהגיד לי אם יש שמה משהו בתקציב שציינתי שיכול להתאים לי? או שתמליצו על משהו ספיציפי ואני כבר אחפש בעצמי תודה

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  15. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by gdil13,

קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. Started by ydinon,

היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by xena,

יש לי כמה חתיכות של ATP3 במשפחה ויצא לי לשמוע אותם הרבה. החסרונות שלהם ממש מפריעים לי. אתמול יצא לי לשמוע את ה 199 ואם לומר בעדינות "נפלתי מהרגליים". הבעייה שלא היה לי זמן לבצע ממש בדיקות. השאלה שלי היא האם אתם בטוחים, כפי שעולה מהדיונים כאן, שה ATP3 טובים מהם? מישהו שמע פעם את שניהם צד לצד?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  21. קניתי לפני כמה ימים את Z2300 של לוגיטק ואני חושב שאני לא מוציא מהם את כל מה שהם יכולים לתת יש לי לוח אם p4s800d די ישן יש לכם כרטיס קול להציע לי שישב לי על הסלוטים הפנויים שבלוח אני לא מחפש להשתולל יותר מדי עם הפונקציונאליות של הכרטיס אלא רק להוציא מהרמקולים את מה שהם שווים לא מתכנן להוציא הרבה מעל 600 שקל באמת שאין לי שמץ של מושג בכרטיסי קול ולכיוונו של איזה כרטיס אני אמור לחתור תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by coorva,

מחפש תוכנה מיקצועית שממירה היטב mp3 ל-wave באיכות טובה יותר מזה של NERO למשל. למעט התוכנה Wavelab שמחירה יקר מידי עבורי. תודה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by THE FOX,

מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by DimaX,

היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)? ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה.. תודה מראש אנשים!!! יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו!

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by Kopatch,

טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים