אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מגבר ל2 רמקולים כאלה http://www.fullcompass.com/product/286358.html וסאב כזה http://www.jblpro.com/pub/obsolete/Control_sb-5.pdf היה לי עם זה מגבר של ימאהה אבל הוא החליט לשבוק חיים >< קצת הלכתי לאיבוד עם כל המידע, ורציתי לדעת מה אני צריך לחפש במגבר בשביל כאלה רמקולים, כמה WATT OHM וכו' אין לי ממש מושג בזה >< עריכה: חיברתי אתה המגבר של אבא שלי Harman Kardon AVr200 וזה עבד לי יופי, ראיתי Harman Kardon avr300 ב800 שקל ביד2 או yamaha rx595 ב750, האם הם יספיקו לי או שאני צריך לחפש משהו קצת יותר חזק? והאם המחירים סבירים?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על כרטיס מסך עם יציאת component בנוסף ליציאת DVI/HDMI? יש לי טלוויזיית CRT ואני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. אם יש לוח אם עם כרטיס כזה on board, עוד יותר טוב... אני מנסה לחסוך בעלויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי (דרך אגב, בשביל חבר) אם אתם מוצאים חנות בחול ששולחת לארץ.. זה גם יהיה נחמד. (מי שיודע גם כמה מכס הבחור ייאלץ לשלם..שירגיש חופשי)
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
!!!! מה לקנות ??? אין בעיה של תאורה זה צריך להיות מצויין למשחקים fullhd ולסרטים תודדדה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי DVD של APEX שמתי סרט בדיסק עם כתוביות בנפרד ואני רואה את הכתוביות הפוך האם זאת בעיה בכתובית ? במכשיר ?והבנתי שאפשר לסדר את זה עם עדכון חומרה לDVD איך אני יכול להשיג עדכון שיתאים למכשיר שלי? המכשיר שלי DVD APEX DVX-4351 http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+68.asp
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני צריך אטר טוב של מחירים למגברים לרכב אנה עיזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. מחפש אזניות (לא in ear) כפתור בתקציב של עד 450 שיהיו נוחות שיהיה אפשר להתאמן איתן (חסינות זיעה..) שיהיו איכותיות.. (בכל זאת אני משלם...) חסינות רעש חיצוני כי אני רוצה לקצור איתם את הדשא.. הסיגנון מוזיקה המועדף שלי הוא רוקנ'רול וכל מיני דברים מסביב רצוי שיהיו תואמות לאייפון ואם יש משהו שמוכר לכם שכולל בלו טות' בבקשה תציעו... תודה. נ.ב. ניתן לקנות בחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב נראה לי כי יציאת subout ברסיבר שלי לא תקינה..בדקתי את הסאב ואת הכבל והכל נראה תקין ברצוני לחבר את הסב בדרך אחרת ..אשמח לעזרה בחיבור ? מצורף תמונות פאנל אחורי של הרסיבר ושל הסאב המון תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני דיי סגור כבר ליקנות את הCREATIVE X-Fi Elite Pro ביגלל הפאנל הנוח שיושב על השולחן. אבל המחיר מצדיק 1000 שקל הפרש מהפלטיניום? מה ההבדלים בינהם? דרך אגב רמקולים הם Z5500 . השימושים הם סרטים - מוזיקה - משחקים .
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי Shure SE535 שהן די טובות, אבל לא הרבה מעבר לאוזניות פשוטות שמקבלים עם הטלפון. ההבדל כמובן מורגש אבל לא משהו "מטורף".. מרגישים שהצליל יותר עשיר קצת ויותר מפורט אבל לא משהו קיצוני. אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות Bowers&Willkins Pi7 S2, שהן אותו מחיר -+ כמו הShure, והאם לדעתכם הן עדיפות על ה535 מבחינת איכות הסאונד..? בבקשה להגיב רק מי שיש לו ניסיון וידע עם שני הדגמים. תודה רבה ומועדים לשמחה! 🙂
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך טייפ מנהלים וחייב שהוא יהיה איכותי + זמן הקלטה לא יהיה פחות מ6 שעות הטיים הוא המטרה העיקרית כאן, אם זה מגיע עם רדיו וMP3 ו תצוגה של סרטים מה טוב על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בסטרימר שיאפשר לי צפייה בסרטי HD ויתמוך בשילוב כתוביות עבריות. (קבצי srt/sub) על איזה מכשיר תוכלו להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-