עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by WhiteLen,

אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by david_moshko,

בס"ד מבקש המלצה לטלויזית LCD 32" בערך במחיר 3000 שקל.. במטרה של צפייה רגילה - שידורי ספורט וכו'.. לא VOD, סרטים וכו'.. לפי מה שהבנתי מומלץ שיהיה HD READY.. מי שיכול להמליץ מניסיון על דגמים ספיציפיים אני אשמח. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:27:00 חיפשתי מעט ומצאתי את הדגם הזה: http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=465&PID=33101מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by shlomi8,

מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by asi1998,

למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by eyaffe,

אני זקוק לכבל HDMI באורך של כ 3.5 מטר לחיבור המחשב לטלויזיה. איזו חברה מומלצת ?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  8. אהלן, יש לי Microlab Solo 4C ולאחרונה שמתי לב שלאחרונה הם מייצרים המון רעש סטטי וגורמים לניתוקים של של אחד מהרמקולים. בדקתי את העניין וגילית שזה קשור לכבל ה-RCA שהגיע עם הרמקולים. אני מחפש כבל חדש שימנע את הרעשים הסטטים, בחיפושים שעשיתי ראיתי כל מני מושגים של פלאגים מחוזקים,כבלים מסוככים,חיבורים מוזהבים וכו', אין לי מושג בדברים האלה ואני פשוט רוצה אחד שימנע את הרעשים הסטטים האלה. התקציב שלי הוא 50 ש''ח אבל אני יכול להכפיל אותו עם המצב ידרוש זאת, אין בעיה גם להזמין את הכבל מחו'ל, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. כמובן שצריך יכולת קירור MPEG4 בחומרה יכולת קליטה/הקלטה של HD יתרון אבל לא קריטי (הבנתי שהקלטה מייקר משמעותית את כל העסק). עדיף PCI-E עדיף Low-Profile לשימוש עתידי אבל לא קריטי מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס TV חיצוני שיתחבר למסך ''LCD 19 ולממיר של YES (רגיל לא HD) יש למישהו המלצות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום , מקווה שזה פורום נכון תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by or2077,

שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. יהיה בונוס אם תהיה יכולת עריכת וידאו משופרת (לעומת העריכה עם המעבד של המחשב) אבל זה לא קריטי, הכי חשובה לי איכות ההקלטה. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by coorva,

שלום רב יש לי לוח אם די ישן של אינטל דגם D850EMV2 עם סלוטים של PCI . אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול שמצד אחד יתאים לי ללוח ומצד שני תהיה תאימות מלאה שלו לחלונות 7. אם יש בכלל כרטיס כזה........... תקציב- עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by joker8834,

שלום אני צריך המלצה ל כרטיס קול, אני צריך גם יציאה optical וגם coaxial. תקציב 1000-1500 שח' Windows 7 אני לא ידוע אם זה משנה אבל היום הכרטיס מסך שלי gtx260 מעביר לי גם סאוונד בHDMI, אני צריך שזה ימשיך לעבוד. תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. סוף סוף קיבלתי את הרמקולים של אלטק MX-5021 THX שהזמנתי מחול. עלו לי 199 דולר כולל משלוח. יש לי במחשב כרטיס קול OB של REALTEK HD ושמועים נהדר! אני מאמין שעם כרטיס קול איכותי ישמעו עוד יותר טוב. תקנו אותי אם אני טועה. יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס קול חדש- חשבתי על X-Fi Xtreme AudioוCreative האם זה יהיה מספיק לרמקולים שלי? או שצריך כרטיס יותר איכותי, כדוגמת Revolution 5.1וM-Audio ? השימושים שלי- מוסיקה, משחקים, סרטים, לא יותר מזה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. לחבר שרוצה להקליט למחשב קטעי גיטרה חשמלית. הכרטיס צריך להיות באיכות גבוהה, אבל לא צריך להשתגע. לא באיכות אולפנית (אם בכלל יש כזה דבר למחשבים ביתיים). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. שלום רב, לאחר אין ספור התלבטויות אם אני רוצה htpc יעודי או סטרימר או משהו אחר הגעתי להחלטה לחבר את הלפטופ באופן קבוע בסלון. אני מבקש, בעזרתכם האדיבה, המלצה לכרטיס קול חיצוני, עדיף usb כי אין לי יציאה דיגיטאלית, שתתן לי איכות קול טובה יותר (באופן משמעותי אני מקווה) מהכרטיס קול און בורד. אני רוצה שהחיבור בין הכרטיס קול המיועד לרסיבר יהיה אנאלוגי. הרמקולים שברשותי הם טרינגל קומט. אין לי צורך בפורמט אודיו לסרטים, כמו כן אין לי צורך בחיבורים להקלטות למיניהן. רק איכות סטריאו טובה ככל האפשר.התקציב - בין 500 ל 1500 שקל, תלוי בקפיצת איכות לעומת קפיצת המחיר. כמו כן חשוב לי שהכרטיס יהיה זמין לקניה בארץ. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bg26,

יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים