עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכל המומחים. אני רוצה לקנות מסך LCD לחדר. מרחק צפיה - 2.5 מטר. המסך מיועד לתליה על הקיר כך שכמה שיהיה יותר דק כך יותר טוב. כמובן שיכלול רמקולים. כמובן FULL HD צריך שיהיו לו חיבורי RCA בנוסף לכל הרגילים. רוב הזמן אני צופה בסרטים בחושך או בתאורה מאד חלשה. המטרה : צפיה בסרטים DIV-X , אני מניח שאחרי שיהיה לי אותו אוריד גם סרטי HD. לעיתים רחוקות שידורי כבלים. חיבור USB שגם יודע לקרוא DIV-X יכול להיות נחמד ביותר. תודה רבה על הייעוץ.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. שלום, הגיע הזמן להתנתק מהוט - אני מבקש המלצה על ממיר כזה - אחד שעושה עבודה - אם יש יציאת HDMI ויכולת הקלטה ואו שידור מ-USB אשמח. תקציב גמיש. אשמח לראות כמה שיותר הצעות. תודה, גבריאל

5. Started by rico,

שלום חברים, אני מתלבט בבחירה של שני רמקולים 2.1 דיי יקרים. לא מצאתי בחיפוש בפורום אז שואל בבקשה. יש לי רמקול ישן של JBL 2.1 ואחד הרמקולים עושה בעיות בחיבור אי אפשר לשמוע ממנו בכלל, ואם אפשר זה מתנתק לבד ונשאר רק רמקול אחד שעובד. ההתלבטויות: (1) הראשון: "רמקולי גיימינג Razer Nommo PRO 2.1" , מה חושבים עליו? (2) השני: "רמקולים לגיימרים Logitech G560 LIGHTSYNC With Game Driven RGB Lighting" , איך הוא לדעתכם? * הראשון נשמע סבבה בראיונות שיצא לי לראות ולשמוע ורמקולים לא ענקיים שזה טוב, * והשני דווקא עם רמקולים קטנים יותר נראה יותר מגניב. שמתי לב בשניהם יש תאורה, של * הראשון מלמעטה שצריך שולחן כמו מראה כדי לראות הייטב, * ו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אז ככה אני רוצה לקנות בזמן הקרוב ארבעה רמקולים וסאב יד שניה אם אפשר או חדש אבל מעדיף יד שניה ורסיבר בתקציב של 1000 (יד שניה) וברמקולים אני יכול להשקיע עד 3200 שקל אני לא כל כך מבין בחברות אבל מה שחשוב לי זה צליל איכותי כרגע יש לי atp3 ואני מעוניין להשתדרג בצורה רצינית יותר חשוב לי מאוד שהשילוב בין הסאב לרמקולים יהיה נקי מרעשים אם המחיר נראה לדעתכם נמוך מדי אני חושב ש2.1 גם יספיקו לי . אז ככה אני מבקש ממכם את המלצותיכם וכל עזרה שתוכלו לתרום לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by duek-m,

שלום, מעוניין לקנות LCD בגודל 46 או 52 לבית. מעוניין ב- HD FULL. מאוד מעוניין לשמוע את המלצותיכם. לאור ההבדל במחיר, לצערי הנטייה כנראה תהיה לכיוון ה-46 אינץ'. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. מכשיר בו הקרנת סרטים מדיסק און קי עובד חלק וללא בעיות...

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. XVID DIVX JPEG VCD SVCD כנ"ל גם קבצי תירגום בעברית ובאנגלית כולל מפענח DTS DTS -ES DD5.1 וכו' וכו' חשוב שיהיה אמין

11. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LazyBoy,

אהלן, יש למישהו המלצות על דגם ספציפי מהדיוטי פרי? חייב להיות מסוגל לקרוא DIVX. האם מומלץ לקנות מכשיר משולב וידאו או שעדיף לקנות וידאו בנפרד? (זה להורים שלי, והם בטח לא יסתדרו עם DVD מקליט) תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by nbd,

שלום. אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה. חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי. שיהיה מחברה אמינה ואיכותית. המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר. יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול. הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו. תודה רבה [:

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by Guy King,

האוזניות ישמשו בעיקר לנגן MP3, אני לא מחפש אוזניות in-ear, חשוב שהן יהיו סגורות (או חצי סגורות אם הן טובות), עם איכות סאונד טובה וחזקות (לא שבריריות). כדאי כמובן כמה שיותר זולות, אבל אם יש אוזניות מעולות ב-600 אז הן גם אופציה. תודה

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. תקציב: עד 400+/- תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. הכותרת די אומרת הכל, אני מחפש לקנות אוזניות פול סייז שילכו עם הלפטופ שלי, אוזניות סגורות, יתרון למתקפלות או ניידות. אני קונה אותן לקראת הלימודים באוניברסיטה, שאוכל לשבת עם הלפטופ ולהנות מהמוזיקה שלי בצורה מעולה ובלי לשמוע רעשים של הסביבה. הדגמים שעליהם הסתכלתי ובינם אני מתלבט (תרגישו חופשי להציע דגם אחר, אלה פשוט נותנות את ה-feel הכללי של מה שאני מחפש): Sennheiser HD555: http://www.headphonereviews.org/headphone/Sennheiser/HD555 Bose OE http://reviews.cnet.com/headphones/bose-oe/4505-7877_7-32123892.html TECHNICS RPDH1200 http://www.djbooth.net/index/dj-equipment/review/technics-rpdh1200-headphones/#features Philips SHP-8900 http://www.techenclave.com/reviews-and-preview…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by omri_ro,

היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. שלום! לאחר שה-Vsonic GR99 שלי התחילו לעשות בעיות ועלות המשלוח לשם תיקונם היא כמעט כמו המחיר שלהם החלטתי להוסיף עוד כסף וללכת על זוג חדש. אז מה חשוב לי? - סאונד מן הסתם (אני לא אודיופיל, ושומע הכל מהכל ככה שיהיו כמה שיותר מאוזנות עם נטייה קלה לכלים ווקאל) -איכות -בידוד ונוחות. -אחריות של שנה מינימום. מה לא חשוב לי: -באסים -עיצוב המחיר כמו שכתבתי הוא עד 200 ש''ח. עם חריגה של 30~ ש'ח, עדיפות לחנות בבאר-שבע אבל זה לא חובה וכל חנות בארץ תהיה בסדר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  21. למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, החלטתי להתחדש באוזניות - ואשמח להמלצות על דגמים וחברות מומלצות! תקציב: עד 400 ש"ח (עם עדיפות לפחות) סוג: In-ear סגנון מוזיקה עיקרי: רוק על סוגיו. בקר ווליום אנלוגי (כזה עם גלגלת, שעובד על התנגדות, ולא על שליחת פקודות לטלפון) יהיה נחמד. בינתיים המליצו לי על: Bose ie2, Shure SE215, Sennheiser CX-400II, Smile Jamaica - House of Marley, AKG K 323XS תודה רבה! *אני לא אודיופיל, אז לא צריך להגזים עם האיכות אם יש אוזניות יותר זולות באיכות טובה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות המון תו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי

• 10 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים