אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אפשר לומר בעצם שאלו הם "אוזניות האיכות" הראשונות שלי. קניתי אותם מ"כלי זמר" בדיזינגוף במחיר מצחיק של 215 שקלים, אני מאוד מרוצה מהסאונד ומהבאס, שכמותו לא שמעתי מעולם, הנרתיק איחסון מתאים בול, והאוזניות ננשאות לכל מקום בקלות רבה... אני מאוד מרוצה בקיצור,10/10 בשבילי! ד"א בחנתי אותם עם SanDisk Sansa E250... Aviko
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בחיפושים אצל ההורים (דקה לפני שעמדו לזרוק לרגל נקיון פסח...) נמצאו הפריטים הבאים שמקורם במערכת סטריאו נשכחת משנות ה-70: מגבר Scott R316 פטיפון BSR Belt Drive Series P163 מה דעתכם? שווה? יכול להוות בסיס למערכת טובה (עם תוספת רמקולים טובים וכו')? אם כן, איזה ציוד נוסף יכול ללכת עם זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ככה.... יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1 בחדר שמגיעה עם הדיוידי והמגבר בתוכו של VERTEX שקיבלתי במתנה.... תכ'לס היא לא רעה בכלל אבל אני חושב לקנות משהו קצת יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה שיהיה אפשר לשמוע הכל דרך המערכת(גם את המחשב, הממיר של הכבלים, ועוד חיבור של הפלייסטיישן....) כרגע יש לי בה רק 2 Line in ככה שאני צריך להחליף כל פעם.... בהתחלה חשבתי לקנות רסיבר ורמקולים נטו, דיוידי אני לא צריך כי גם ככה אני לא משתמש בו... רק רואה סרטים מהמחשב ויש לי יציאה לLCD ככה שאין בעיה.... אבל ממה שקראתי רסיבר ורמקולים איכותיים זה סיפר לא זול בכלל ואני מעוניין להשקיע באיזור ה 1500 או אפילו 2000 אם זה יצדיק לסאונד בחדר ובמחירים האלה לא בטוח בכלל שאני ישפר בהרבה את המערכת סאונד שיש לי עכשיו…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים של X-530 והכבלים שאמורים להתחבר לכרטיס קול לא מספיק ארוכים. אני מעונין להכין את 3 כבלים האלה שאומרים להיות 17 מטר כול כבל יש המלצה לחנות ? שיצא לי זול למטר? והאם ישנה לי כבל עם סיכוך או בלי סיכוך?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש מערכת 2.1 טובה. ראיתי את דגם הלוג'יטק Z4, ואת הZ2300 היקר יותר. השאלה היא, האם ה2300 שווה את ההבדל הכספי בין 2 הדגמים? או מה אני לא ארגיש הבדל גדול? אני יכול לומר שבשבילי האיכות נקבעת במוזיקה האיכותית שאני נוהג לשמוע במחשב. כמו כן, האם שאני קונה 2.1 איכותי אני צריך גם כרטיס חדש? או מה הכרטיס קול על הלוח מספיק? אני מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט לדעתי זה מצדיק את העניין. תודה, דניאל
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
למקרים בהם אני נייד ואני עם חברים ורוצים לשמוע קצת יותר חזק ממה שהטלפון מסוגל חשבתי על רמקולים ניידים לחבר לנגן שלי, ראיתי שיש ל-JBL שני דגמים ב-400 וב-500 ש"ח וגם לחברות אחרות יותר בזול, עד כמה זה שווה ומה האיכות והעוצמה של הרמקולים האלו?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3). בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכיון את הרמוקול שיש לי כך שיצא קול מהמיקרופונים. אל תשאלו למה מישהו יודע כיצד אני יכול להגיד את זה יש לי מיקופורון ושני רמקולים קטנים + אחד SUB אם אני זוכר נכון זה CEATIVE 2.1 2500 משהו בסיגון
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה טלוויזית LCD לחדר, הטלויזיה מדגם Haier L32A9A הטלויזיה כוללת: * כניסת HDMI- אין כמובן תמיכה בFull HD *כניסת VGA + אודיו רציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים. ֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹ המחשב אינו חדש, אני משתמש בכרטיס קול On board ומעיץ גראפי ישן של Geforce 2, המחשב בכל זאת מכיל מעבד של AMD 2800. הכרטיס מסך מכיל רק יציאת VGA אחת, ולכן אני חושב על פתרון פשוט של פיצול היציאה לשתיים(http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=9970&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he) ולחבר יציאה אחת למסך המחשב ואת היציאה השניה למסך הטלויזיה, השאלה ה…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הכרטיס קול שיש לי על הלוח (asus commando) רציתי לדעת איך הכרטיס הבא CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 ואם יש משהו אחר שאתם ממליצם (תקציב עד 400 ש"ח ) הכרטיס מיועד למשחקים וקצת סרטים תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות רמקולים למחשב, והבנתי שבתקציב שלי, (500-600 ש"ח) הכי משתלם לקנות ה-X530 של LOGITECH... עכשיו ראיתי שיצא דגם חדש שלהם ואני שואל האם שווה לחכות שהוא יגיע לארץ ויעלה כמו ה-X530, או לקנות את ה-X530 עכשיו וזהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם בתקציב שלי יש מערכת יותר טובה או משתלמת (של CREATIVE או משהו), אפילו אם היא צפויה לצאת ועוד לא יצאה, אשמח להמלצה...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3 לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד. הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית. אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין. סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק). תודה ושבוע טוב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-