עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. חשבתי שאולי מישהו פה מכיר מקום איפה שאפשר לקנות אלמנטים טובים כמו וופרים בגודל 12" טוויטרים ורמקולים רגילים ... חנויות בסביבת המרכז... תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Norm4nde,

אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by aerocool,

המקור ל DOOM KODA ADC אלפא טכנולוגיה ושאר המוצרים המיובאים על ידי אותו יבואן: http://goldsky.com/speaker.htm http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=124&a=3556&c=510&sc=0&ssc=0 כך שבעצם השמות שונים היבואן אותו יבואן והמיפעל אותו מיפעל. דן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ooooooo123asd,

מה אומר המושג "THX certified"? ראיתי שממוצרי לוג'טיק רק הZ2300 והZ5500 נושאים את שמו. האם זה מושג שמסמל רמקולים איכותיים שעברו תו תקן X?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. http://www.samsungplay.com/j70feat.htm כנסו ל אופציה של ה games תראו איזה יופי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by fx-57,

יש לי נגן MP4 מסריח גנרי. ואני רוצה לקנות משהו טוב. אז חשבתי לקנות איזשהו סאנדיסק סנסה E140 עם 1GB מובנה+נרתיק סיליקון ו512MB SD כלול במחיר: 350 ש"ח באופיס דיפו. אני רוצה ללכת לקנות מחר,משהו עד 500 ש"ח ככה,אפשר לחרוג באיזה 100 שקל אם זה באמת ממש שווה. אני מעדיף שיהיה לו אפשרות לצפיה בסרטונים. חובה: חברה נורמלית כמו סאן דיסק. שיהיה לו אפשרות הרחבה בזיכרון לפחות לעוד 2GB. ונראה לכם שאם אני בא לאופיס דיפו ואומר להם על הזיכרון הזה:תביאו לי 1GB אני מוסיף כסף,הם יסכימו? ואני גם רוצה רמקולים ניידים שאפשר גם לחבר אותם לחשמל וגם לתת להם חשמל מסוללות. ראיתי באופיס דיפו רמקולים של סמסונג אם אני לא טועה,ב100 ש"ח והם באים עם סאב וופר,השאלה מה איכותם,אולי אחלה איכות אולי סתם…

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by ag43,

קניתי בזמנו במכירה הקבוצתית של הפורום רמקולי MICROLAB SOLO 6C והשתמשתי בהם עד עכשיו בלי בעיות מיוחדות. חיברתי אותם למחשב הנייד שלי וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו של בעיית מגעים ומאז הרמקול הימני מוציא צליל מעוות. השמאלי עובד בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לתקן אותה לבד? אם לא- איפה ניתן לטפל בהם? עדכון: עכשיו הרמקול מרעיש מאוד כשמדליקים אותו (אפילו כשהוא לא מחובר) ואי אפשר להשתמש בו כלל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avner_100,

היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by RnG,

שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  11. איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חשבתי על הדגם הבא.. PANASONIC SCAK240 מה אתם אומרים? מה שחשוב שהיא תהיה בעלת עוצמה טובה. צליל כמה שיותר איכותי. ועם אפשרות לחיבור למחשב.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by Talon,

היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pasha314,

הי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון. התקציב הוא כ-5500 שח. הסלון צר וארוך - 3*9. בסוף הסלון יש חלון גדול. המרחק הפיזי בין הטלויזיה לספה הוא כ-2.5 מטר. לרוב רצפה בחדשות כנראה דרך HOT וקצת בסרטים מהמחשב. לא חושב שאני אקנה קונסולת משחקים בקרוב. השאלות שלי הן: 1. האם פלזמה או LCD? מה ההבדל בימינו? 2. איזה גודל כדאי לקחת. 3. איזה חברות נחשבות למובילות בתחום היום (גם פלזמה וגם LCD). 4. האם במקרה של התקנת צלחת לווין פרטית יש הבדל מול השידורים של הוט? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by chenc,

שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...? תודה מראש, לכל מי …

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  16. היי, אני יודע שבניגוד לארץ בחו"ל מפרסמים את ה EPG בפורמט של xml tv באופן חופשי לכולם. שמעתי שגם בארץ ניתן לחבר את המחשב ללוח השידורים, אבל לא מצאתי שום דרך. מישהו יודע איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by tal7420,

מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם Asus P5SD2-X (כן...מובנה ) הרמקולים שלי הם Logitech X-230 וקצת אחרי שרכשתי אותם התחלתי לשמוע קולות מעצבנים בנוסף לפלט הרגיל (פכפוכים ו"שריטות") בהתחלה חשבתי שמדובר ברמקולים אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר הכל עבד מצוין. אז עכשיו אני לא יכול לשמוע כלום במחשב בלי קולות רקע איומים. וצריך כרטיס קול חדש דחוף. התקציב שלי הוא בין פחות או יותר 150-250 ש"ח. אני יודע שזה תקציב דיי רחב, והסיבה היא שאני פשוט מחפש תמורה טובה למחיר , ואני לא כל כך מתמצא בכרטיסי קול. אני לא מחפש כרטיס "סופר דופר" רק כרטיס שיעשה את עבודתו נאמנה וישמיע צלילים כראוי ברמקולים שלי (Logitech X-230 2.1). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by jana,

Hi ברשותי מחשב P4 ומסך מחשב lcd 19 של ViewSonic דגם vp930 האם אני יכול לראות שידורי טלויזיה של HOT דרך המחשב באיכות סבירה ומעלה ואיזה כרטיס מתאם ממולץ בתודה מראש (חדש בנושא)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן חברים אני מחפש רמקולים 2.0 או 2.1 כמה שיותר נורמאלים בתקציב של 180 ש"ח... השימושים זה מוזיקה סרטים ופה ושם משחקים מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19570 יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  25. עד עכשיו השתמשתי באוזניות סגורות וזהו נמאס לי בכל מקרה אני רוצה לעבור לאוזניות פתוחות (קשת) הדרישות שלי הן שיהיו איכותיות! ועם באסים איכותיים וחזקים (שומע מוסיקה שחורה) השימוש שלי הוא בעיקר למכון כושר התקציב שלי בסביבות ה 300 ש"ח האוזניות שהמליצו לי עליהן הן סנהייזר HD 205 (לפי התמונות הן נראות קצת מגושמות בשביל מכון כושר - אבל אם אין ברירה אני ירכוש אותן...חייב אוזניות בדרישות שלי) לפי שאני רוכש רציתי לקבל עליהן עוד חוות דעת או אפילו דגמים אחרים של אוזניות..

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.