עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by timont,

האם מישהו מכיר ויכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתי ב"קופסא" (Home theater in a box) נחמדה שתנגן Divx (האם Divx ver. 6 זה ultra Divx? האם חשוב שגם פורמט זה יהיה מסוגל להתנגן בנגן?), שיהיה חיבור USB (שגם ממנו ניתן יהיה לנגן את כל הפורמטים - וידאו ואודיו) ואפשרי (אך כלל לא הכרחי) שיהיה בה דיסק פנימי/ רשת. יש המלצה? ראיתי כמה דגמים, יש המלצות או עזרה בבחירת אחת מהם: LG LFD790 - LG - USA Philips HTS6500/37 - Philips USA Samsung HT-X200 - Samsung USA בגלל המחיר, אני מתכנן לקנות אותם בארה"ב. האם אני צריך לקחת בחשבון נתונים מסויימים (מתח חשמל, NTSC/PAL וכדו')? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by neogod,

האם מישהו היה בחודש האחרון בדיוטי פריי וזוכר אילו רסיברים היו שם ב200$ ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Idanbs,

לאחר שנדפקו לי המדוזה 5.1 וגיליתי שהפסיקו לייצר אותן קיבלתי פיצוי כספי על סך של 350 ש"ח (המחיר שקניתי את האוזניות) מה אתם ממליצים למשחקים במחיר הזה? אם זה יהיה בסביבות ה400 ש"ח זה גם יהיה טוב.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by KRS1,

בדקתי היום בחנות באיזור שלי לגביי זוג רמקולים ורסיבר עד 3000 ש"ח. המוכר הראה לי זוג רמקולים רצפתיים שממש מצאו חן בעיניי: klipsch sf1. לפי אתרים באינטרנט מחירם נע בין 4000-5000 ש"ח, המוכר הציע לי אותם ב 1800 ש"ח מכיוון שהם מתצוגה וזה הזוג האחרון שישנו בחנות. עכשיו אני בהתלבטות גם לגביי המחיר שנראה לי תמוה ( נמוך מאוד ביחס למחיר המקורי) וגם לגביי קנייה של מוצר מתצוגה. יש דעות בעד\נגד?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  5. הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

אני מתכנן לקנות בקרוב את ה-Z-5500 ואני רוצה כרטיס קול שיפיק מהם את המירב. התקציב עד 800 ש"ח. מה דעתכם על זה: AuzenTech HDA X-Plosion DTS?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. פתחתי כאן ת'רד קודם, והוא שקע.. אין לי אפשרות להקפיץ אותו (ואני לא רוצה לעשות זאת בצורה שתעבור על חוקי הפורום) - אז נאלצתי לפתוח ת'רד חדש. שמעו, אני לא ידעתי שהאוזניות היותר מקצועיות באות ללא מגבר שליטה חיצוני (של הווליום), זה די חסרון במשחקים.. קיימות אוזניות קשת (שנסגרות על האוזן ואוטמות רעשים מהסביבה) *עם* כפתור ואיכות טובה יחסית, בסביבות ה 200-250 ש"ח? אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כאלה. תודה. עריכה: http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=1287 איך אלה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Idanbs,

לא יודע אם זה קשור לרמקולים או לכרטיס קול אבל כשאני שומע מוזיקה אז יש מידי פעם "פיקים" כאלה לא יודע איך להסביר את הסאונד.. כמו סאונד כזה שמחברים את הרמקולים, כאלה יש לי באמצע השיר.. ניסיתי את הרמקולים הקודמים שלי אבל האיכות כל כך שונה אני לא יכול לשמוע בכלל אם יש "פיקים" האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? האם רוב הסיכוים שזה הרמקולים או הכרטיס קול? יש לי כרטיס קול OB.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by wizzede2,

חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300 וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!! למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס? ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ake,

אוזניות בעלות איכות צליל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=451499 יש שם פרטים חסרים אבל העוצמה הכוללת נשמע סבבה בנתיים.. למישו פה יש אותם ? או מכיר או יודע פרטים נוספים ??

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by RayZ,

אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון סגורות (כאלה שנסגרות על האוזן ממש ובקושי שומעים את מה שמתרחש מסביב), בסביבות ה 250 ש"ח. צריך שיהיו בנויות טוב (שאחת האוזניות לא תפסיק לעבוד פתאום אחרי חצי שנה), וכמובן איכות טובה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by most,

אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by DieWithHonor,

אוקיי הסיפור הוא כזה. אוזניות שבמאה אחוז תקינות נשמעות זבל במחשב שלי כאשר אני מחבר אותן ישירות למחשב מאחורה. [לרמקולים שלי אין חיבור אוזניות אז זו הברירה היחידה] אבל חיברתי את האוזניות למחשב השני מאחורה ושומעים בסדר גמור. חבר שלי אמר שזה קורה בגלל שהלוח במחשב הראשון (ששומעים זבל) הוא OnBoard ובמחשב השני הוא נפרד. שאלתי ב-KSP את הבנאדם במעבדה והוא אמר לי שזה כי אין מה שיגביר את האוזניות. הוא גם אמר לי שיש דבר שנקרא "מגבר אוזניות" שעולה בסביבות ה-50 שקל והוא מתחבר לחשמל ולמחשב, עם חיבור לאוזניות, והוא יעשה את העבודה וישמעו טוב. א. חיפשתי בגוגל ובזאפ ולא מצאתי זכר לדבר כזה בשם "מגבר אוזניות". ??? טיפה מוזר. ב. חבר שלי אמר שהוא שמע על דבר כזה, אבל הוא מאמין שכזה דבר עלול לעוו…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום יש לי creative sound blaster audigy value יש לו 4 יציאות הראשונה למיקרופון, איזה כבל אופטי ועוד שטויות JACK 1 ל2.1 שלשם חיברתי את הסאב שלי והרמקולים עובדים טוב JACK 2 למי שיש 5.1 ומעלה JACK 3 למי שיש 6.1 ומעלה עכשיו לי אין שימוש בJACK 2 ואני לא יכול כרגע לחבר אליו אוזניות שיעבדו (כדי לחבר אוזניות צריך לחבר אותם ל-JACK 1 ולהוציא את הרמקולים מה שלא לעניין). איך אני יכול לשנות את המטרה של היציאה הזו שבמקום שתהיה ל5.1 תהיה לאוזניות? בטוח אפשר אבל לא מצאתי בשום מקום איך :\ תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by j,

שיקרא את כל הפורמטים, יתמוך בכתוביות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by רז יחזקאל,

שלום אני מעוניין לקנות פלאזמה\LCD עד 19K חשוב לי איכות,צבעים וכו', שתהיה טובה. מרחק הישיבה הוא בערך 4-5 מטר אז חשוב לי שתהיה גדולה איזה טלוויזיה הכי טובה במחיר זה? איזו טלוויזיה יותר טובה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473058 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380887 תודה רז יחזקאל

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. רציתי לדעת בעצם מה ההבדל העיקרי שהופך אוזניות למשחקים אוזניות למשחקים ואוזניותת למוזיקה אוזניות למוזיקה וכול'?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Tigerin,

אהלן, יש לי רמקולים מסוג X620 של לוג'יטק. בקרוב אני קונה מחשב ותהיתי האם כדאי להשקיע בכרטיס קול במיוחד בשביל הרמקולים, או שעדיף להסתמך על הכרטיס קול המובנה של לוח האם? אם כדאי לקנות כרטיס קול - ללכת על הX-FI הרגיל? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by high_barny,

אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11751192&g_kind=1#detail כדאי לקנות אותו ? לצורכי הקלטה וצפיה בלבד... ללא עריכה וכו'

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by hazi_s,

במחשב החדש הותקנה לי תוכנת soundmax אני לא מצליח להפעיל את המקרופון (רגיל) , מופיע לי משולש צהוב וכיתוב שאומר ש"יש צורך לשתיק" תוכנת הסקייפי לא מזהה את המקרופון, יש לי לוח אם asus. אנא עזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים