עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sweet_Tooth,

מה אתם חושבים על הפלא הזה?!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by AdamS,

היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. אני לא זוכר כל כך עדיין שלי אחריות הם חדשות ..יש לי אותם גג חודש בקושי אני שומע איתם... מחוברות לאייפוד ..וידאו השאלה שלי זה נורמלי שבאוזניה שבצד שמאל . תיהיה יותר מודגשת ??...מהאוזניה שבצד ימין או שבשניהן יש את אותה העוצמה ואין לי מהל דאוג ... על תבינו לא נכון באוזניה ימין שומעים , אבל שמאל יותר מודגשת ...בבס נדמה לי ..לא יודע זה נורמלי ? הם חדשות ..ממש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. כל פיתרון יתקבל בברכה. יש לי DVD XORO415 והחיבור האופתי לא עובד מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותו???????????????

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. למי שמכיר את אוזניות ה- SoundMagic PL-30/PL-50 המצויינות, קיבלתי קופון 20% הנחה ל- 24 שעות הבאות ב- MP4 Nation (משלוח חינם) - קופון - 25033c9cb0 קישור - http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=index&cPath=62_46&zenid=bfbd80dafb08a5e8c455662861fb3986

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.techmanifesto.com/archives/2005/07/28/tux-on-ipod-mini/

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  9. הופתעתי לראות שהבחור עדיין ממשיך את הפרוייקט ואף מעדכן את האתר שנפתח בנושא. http://ipodlinux.sourceforge.net/ , הנה הלינק לעמוד שלו. בכל מיקרה זה נחמד לעקוב אחריו ולראות איך הוא מתקדם , הוא כבר הצליח להפעיל את הפיירוויר תחת הלינוקס וזה כבר משהו 8) מה שכן - לא חושב שיש ממש מה לבנות על זה - זה סתם נחמד לעקוב , לדעתי - אל תחשבו אפילו על לנסות את זה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. אני מחפש לקנות מקרן קול(soundbar) בארה"ב(סביב ה300$). האם הם באמת מספקים חווית צפיה כמו 5.1? אשמח להמלצות על דגמים ספציפים אם מישהו מכיר(לינק לאמזון יהיה נחמד). תודה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. נגן הMP3 CD שלהם? אמור לספק מוזיקה לעשר שעות. מישהו?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. חשבתי לקנות אותם, ראיתי שהם זכו בהמון פרסים ואני יכול להשיג אותם ב-1800 שקל שזה מחיר די זול לרמקולים רצפתיים, אני מניח שאתם יודעים מה המחיר של רמקול רצפתי איכותי... ממש לא הסכומים האלה. בכל אופן שמעתי אותם, לדעתי יש להם באס חביב ודי מדוייק, דבר שלא היה בדגמים הקודמים של ורפדייל הפרדת צלילים סבירה למרות שביןה באס לטרבל חלק קצת נבלע. רציתי לשמוע מה דעתכם עליו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by anatoli,

אין לי הרבה מה להוסיף למה שכתוב בכותרת. עכשיו שקיט בלי קייס (ולפני משלוח) עולה 75$, זה נראה כמו אופציה זולה מאוד ומעניינת. על הנייר הוא נראה אחלה, אבל השאלה היא האם למישהו מחברי הפורום יצא כבר לשמוע אותו (ברור לי שהסיכוי קלוש כי מדובר במכשיר חדש יחסית)?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מערכת 5.1 בסכום של עד 900ש"ח, מצאתי את ה-CREATIVE INSPIRE 5300 שעולים 830ש"ח, למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם? איך הצליל שלהם בעוצמה חלשה\בינונית\גבוהה\חזקה מאוד. (להתייחס לכולם). ואיך המבנה שלהם? איך סידרתם אותם בחדר? מה מגיע עוד איתם בקופסא? ולפי מה שקראתי חוץ מהסאב הכל עשוי פלסטיק, זה אומר שם אני יקריב אותם למסך הוא יתעוות או שזה לא קשור לזה? תודה מראש. ענו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by TNAfan,

כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו. קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו. אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל. לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by coorva,

למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by zilbermm,

רוצה לקנות ולא יודע אם כדאי

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by dbx22,

אם למישהו יש אז אתם יכולים להגיד לי מה היה כתוב לכם על הקופסא של האוזניות? זה היה perfect ear canal fit? או blocks outside noise?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברים, כחלק מהפרוייקטים אני חושב גם על שידרוג כרטיסי קול. לפני שאני קופץ למיים העמוקים עם כרטיסים רציניים יותר, אני רוצה לנסות כמה מודים על כרטיסים פשוטים יותר לראות את ההשפעות של זה על הכרטיס. יש למישהו במקרה איזה כרטיס ישן שהוא לא צריך ויכול לתרום לעניין? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אם כן אנא אמרו לי איך יהיה הסאונד (היות והמקור הוא דיגיטאלי ולא אנאלוגי) ו more shit שאני צריך לדעת כאשר ארוץ לי לקנות אחד כזה משומש

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. אפשר לתלות אותם?

• 9 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים