עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by stone cold,

טוב אז סוף סוף קניתי לי טלוויזיה גדולה ואיכותית מחר צריך להגיע הטכנאי להתקין -הייתי מתקין לבד כי זה כולה התקנה שולחנית אבל זה בחינם גם ככה ויותר טוב מבחינת אחריות בכל מקרה אם לא יהיו בעיות מחר תקבלו יותר פרטים כרגע אני יחבר אליה PS2 \WII \וכבלים אנלוגים רק בפברואר אני יחבר לה סטרימר

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by lior_biznosi,

שלום לכולם ! קראתי את הביקורות למערכות הסאונד ,ועושה רושם שה-Aztech AMS 5.1 היא מערכת לא רעה במיוחד : השאלות שלי הם; 1. מהם הרמקולים הנחשבים ביותר היום ? (ואם יש לכם קישור לביקורת אשמח לקבל אותו). 2. האם חיבור של רמקולים כאלה נגיד במקום מערכת קולנוע ביתית יעיל במשהו ? אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  3. חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Kcupid,

היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. שלום, יש לי לוח אם asus p5gl mx התקנתי ווינדוז XP אבל כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אםאני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תואמת לחומרה. מישהו יודע מה לעשות? תודה ראו צילום מסך מצורף.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. כן כן התקציב מאוד קטן אבל זה מה שיש לי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Amit Bar,

יש לי במחשב רמקולים של קריאטיב 7.1... עכשיו אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב... אני יודע שאפשר לעשות את זה, רק איזה כבלים אני צריך? ועוד דבר, זה אמור לפגוע בעוצמה ובאיכות הסאונד של ה7.1 והסטריאו כשהם פועלים ביחד? אני מניח שאמור להיות מפצל שילך אחד למחשב ואחד לסטריאו, יש מצב שהוא יחלק בין העוצמה ככה ששתי הערכות לא יפעלו בכל הפוצנציאל שלהן? ועל הדרך, מה אתם אומרים על http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=580444 ועל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 והאם ההבדל בניהם באמת משמעותי וכדאי לשלם את פער המחירים הלא כל כך משמעותי מסתבר...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. השאלה בכותרת, אם לא, אז אפשרי ישירות להשתמש בו? כי הדלקתי אותו בטעות, וראיתי שיש לו בטרייה מלאה... מה לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by shira234,

אני רוצה לקנות נגן MP3.... טווח מחירים - לא מוגבל לחלוטין; חיבור - לא USB ישירות למחשב; שתהיה אחריות; בטריה - אילו אופציות הטענה קיימות? ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?; שתהיה אחריות.. גודל: מינימום 1G ואם אפשר, גם צבע יפה (אופציונלי) אני ממש לא מתמצאת בכל הענין אז אשמח להיענויות (: תודה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by eran256,

שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Snirs69,

אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. חיברתי את המחשב שבמפרט שלי למסך סוני כמצויין בכותרת. למסך הזה יש אופציה שנקראת FULL PIXEL והיא מאפשרת יחס פיקסלים של 1:1. במצב הזה, כאשר הרזולוציה מכוונת ל-1920X1080 עדיין לא רואים על כל שטח התצוגה של המסך. יש מסגרת שחורה סביב התמונה, ברוחב של 2-3 ס"מ בערך. המחשב מחובר עם כבל DVI-HDMI. מישהו יכול לחשוב על סיבה לתופעה? אני לא רוצה להשתמש באופציית המתיחה של הטלויזיה...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by stingeR-,

טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. טוב השאלה שלי די מתקשרת לשאלה פה של UDI: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314266.0 פשוט רציתי לפרט קצת מנקודת מבט שלי: קניתי את הרמקולים לפני 3 שבועות ככה,ומהרמקולים הקדמיים שומעים מצויין וסה"כ מהצד הקדמי של המערכת(2 רמקולים+סנטר+סאב) אני אכן נהנה מאוד.אבל הבעיה היא עם הרמקולים האחוריים: המערכת מהיותה 5.1 אמורה לתת סראונד ואכן יש סאונד שיוצא מהרמקולים האחוריים(גם בניגון סטריאו,כלומר הכרטיס קול מבצע פיצול 2 ערוצים ל5)אבל הסאונד הוא מאוד מאוד חלש ובקושי נשמע. מאז שקיבלתי את הרמקולים סיימתי 3 משחקים חדשים:ביושוק COD4 וקרייסיס,כאשר ביושוק וCOD4 מוגדרים ל5.1(בקרייסיס לא היה איפה להגדיר פשוט) ושום חלק במהלך שני המשחקים האלה לא גרם לי להסתובב אחורה או אפילו להר…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by Godmoney,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. הכל עובד אותו דבר ללא החיבור ! תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Shay2111,

רוצה לדעת הדגם שקניתי טוב הטלויזיה מחוברת למחשב ונועדה לשימוש במשחקים וסרטים באיכות גבוה ובאיזה פנל משתמשים פיליפס http://www.electra-service.co.il/content/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%A4%D7%A1-42-lcd-pfl4606h

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ekroni,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות כי האוזניות שיש לי עכשיו ממש לא טובות והם באיכות נמוכה . התקציב שלי הוא 520 שקל עם חריגה של איזה עשרים שקל . בנתיים ראיתי שיש את ה SHURE SRH750dj ואת ה reloop rhp 10 אני שומע דאבסטאפ ראפ היפהופ מטאל , תראש מטאל וממש קצת קלאסי , בקיצור הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אבל עם דגש על תראש מטאל , מטאל דאבסטאפ ראפ והיפהופ. חשוב לי איכות שמע כמובן העיצוב פחות אבל עיצוב טוב גם נחמד שיהיה אפשרי להסתובב איתם ברחוב שיהיו ניידות תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by asheryo1,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 האם אפשרי לחברו לרסיבר כך שיוציא סראונד מסרטי HD ו-DVD? אם כן אך?? או שכדאי לקנות אחר, תקציב של 200-250 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  22. משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sos,

שלום לכולם. אוקיי,תראו,אני מעוניין לקנות את הסט הזה Logitech X-530 ,עכשיו רציתי לשאול בקשר לתאימות של הסט הזה לכרטיס הקול שיש לי.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של nForce -קצת פרטים: NVIDIA Product Name: nForce APU soundstorm Hardware Model: nForce2 MCP-T Hardware Revision: A2 Codec Model: ALC650 Codec Capabilities: Single AC'97 , 6 channels מה אתם אומרים? כדאי לקנות? כי אני לא רוצה מצב שאני יקנה ואז בגלל שהכרטיס חלש מדי אז הוא לא ינצל מספיק את הרמקולים ואני לא ישמע כמו שאני אמור לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by ronmar,

תקציבכם: 300 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.