אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי אוזניות SR80 עכשיו אני צריך מגבר נייד עד 50$ אני יודע שהאוזניות האלה קלות להנעה אבל לפי מה שהבנתי מגבר יכול לשפר קצת את הבס הפירוט ובעצם לשפר קצת את איכית השמיעה מישהו יכול להמליץ לי על מגבר בדגם ספציפי או לתת לינק לEBAY או לאתר שניתן לקנות אותו משם תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, עקב תקציב דל חשבתי לקנות רסיבר ק"ב ובשלב ראשון לחבר זוג רמקולים ממערכת הATP5 שלי. זה אפשרי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש תוכנ שאיתה אוכל לחתוך קטע מסויימם משיר שמקודד בצורת mp3 ולשמור אותו כmp3 המלצות ???
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את שני הדגמים שבכותרת, ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר בצורה דיגיטאלית כדי לנצל את הרמקולים 5.1 של אינפיניטי בצורה מלאה כי הבנתי שאם לא מחברים בצורה דיגיטאלית אז לא מנצלים באמת 5.1 ערוצים (אומנם שומעים בכל הרמקולים אך אין הפרדה אמיתית בין כל הערוצים). מצורף לינק לאחורה של הרסיבר. http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage/0,,CNTID%3d450784,00.html תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קראתי בביקורת באתר http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=39&page=2359 ..שכדי להטעין את הבטריה של הIRIVER H-10 הוא חייב להיות מחובר לUSB ..יכול להיות שהבנתי לא נכון ?!?!....האם למישהו כאן יש את המכשיר ויכול לאשר את הדבר? ושאלה שנייה האם הנגן הזה מתאים לריצה ..האם יש לו מנגנון SHOCK כמו לIPOD MINI שמונע קפיצות בשירים בזמן זעזעוים ? אנא עיזרו לי כי אחותי נובעת השבוע לארה"ב ..והייתי כמעט בטוח שאני אומר לה לקנות לי את הIRIVER H-10 עד שקראתי את הביקורת הזאת..אם הדבר הזה נכון אין סיכוי שאני קונה את הנגן הזה!!!...כי אז אם רצה לקחת אותו לטיול לבית מלון ותיגמר לי הבטריה לא אוכל להטעין אותה בתודה מראש גדיץ ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה התעניינתי בנגן MP3 הנ"ל : http://nanasale.co.il/sale.php?sale=2436266 תכונותיו : שנה אחריות תצוגת LCD כחולה. זיהוי שם שיר ID3 tag display. רדיו FM (באוזניות). בנוסף לניגון קבצי MP3 רגילים ניתן לנגן את קבצי הWMA המיוחדים של Microsoft וגם קבצי WAV באיכות של CD ובפורמטים נוספים MP1, MP2, ASF, WMV. מכשיר ידידותי למשתמש וקל להפעלה. הנגן בעל איכות שמע יוצאת מן הכלל הודות לאיקולייזר דיגיטלי מיוחד בעל 7 מצבים. מסך LCD בעל 3 שורות לתצוגה של שם השיר, שם המבצע ושם האלבום וכמו כן תצוגה של מאפיינים נוספים כגון איכות ההשמעה, סוג האיקולייזר, מצב סוללה, זמני השיר, מספר השיר ועוד... טייפ מנהלים בעל 4 מצבי הקלטה באיכויות שונות. דבר זה מאפשר להאריך את זמן ההקלטה על חשבון איכו…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ודי קריטי לי סביבה מנותקת מרעשים (מוסיקה בקצב קבוע כמובן לא נחשב רעש). בנוסף אני נוסע לא מעט ברכבת שזו סביבה יחסית רועשת עם 20 אנשים שמדברים בפלאפונים בו זמנית. כרגע אני משתמש באוזניות פשוטות ועל מנת להתגבר על רעשים אני פשוט שומע ב-volume גבוה. אז אני שוקל להשקיע באוזניות יותר מקצועיות. קראתי קצת באינטרנט על כל מיני סוגי אוזניות בדגש על noise cancelling אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצה על דגמים. רשמתי שהתקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל אם יש אוזניות מספיק סבירות ב-500-600 ש"ח אז אני מעדיף. אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב אם תהיה סיבה הגיונית. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כחודש התעוררה בעיה, שאני לא יכולתי לשמוע את הסאונד שיוצא מהרמקולים הקידמיים. בדקתי אותם, הם בסדר גמור. אחרי כמה ימים, אני ושאר חברי הפורום הסקנו שהבעיה היא בכניסת הרמקולים הקידמיים שעל פני הכרטיס קול. מאז עזבתי את הנושא, בתיקוו שמתישהו בקרוב אני אקנה כרטיס קול נפרד. קודם קול, אני אציין שה-ATP3 שלי מחוברים כרגע לכניסת הרמקולים האחוריים, על מנת שאני אשמע חלק מהאודיו. היום, כשנכנסתי לחלון הקונפיגיורציה של ה-AC97 שמתי לב שאיפה שכתוב Front Speaker Out הרקע נראה לא לחוץ (מצורפת למטה תמונה שתמחיש לכם את המצב). חיברתי את הרמקולים האחרים שלי לכניסת הרמקולים הקידמיים, וזה עדיין נראה ככה, בשונה מאיך שמתוארת הכניסה של הרמקולים האחוריים. אני מבקש, ממי שיש לו AC97 ומשתמש בו, ושיש…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ע'פ הנתונים ה-lg יותר טובה פה בפורום ההמלצות הם על הסמסונג. מה עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לאוזניות למחשב, התקציב הוא עד 200 שקלים, במקרה הגרוע 300 (אני לא יודע איך זה עובד, אבל אם הן יכללו מיקרופון מובנה זה בכלל תענוג). אשמח להמלצות. תודה רבה! נ.ב- אם פתחתי את האשכול במקום הלא נכון, אני מצטער, עברתי על הפורום ולא מצאתי כ"כ איפה אפשר לבקש המלצה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי כניסה קואקסיאלית במחשב וחשבתי אולי ניתן להשתמש בה כדי להפוך את המחשב למגבר 5.1 האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? אני חייב לציין שאין לי שום מושג במערכות שמע ומה שמשתמע מכך
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המוכר בחנות הציע לי ללכת על ה Altec Lansing ATP3. המחיר הוא 387. רציתי לשאול בלי שום קשר למחיר, האם הרמקולים האלו טובים? אני רוצה שהסאונד יהיה מאוד טוב ויאכותי. האם הם יספיקו אותי? או שיש משהו אחר עדיף במחיר הזה? הם בעיקר למוזיקה, והרבה... כרטיס הקול שלי הוא Leadtek 8 channels והלוח הוא Gigabyte 945P-S3
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בסרטים אני תמיד שם את הטרבל על 2 ואת הבאס על 1, אבל במוזיקה על כמה כדיי לשים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-