עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bakke,

היי, אני רוצה לבקש מאחי שיביא לי מארצות הברית כרטיס קול איכותי. אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני ואיכותי שמתחבר למחשב ב USB. האם יש המלצות בטווח מחירים של 100-200$? תודה.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  2. היי, חשבתי לקנות אוזניות חדשות וראיתי כמה אבל אין לי מושג מה לבחור... האוזניות יתחברו למוטורולה מיילסטון (אני באמת ירגיש הבדל בין אוזניות של 10$ לבין אוזניות של 50$ אם אני מחבר אותם לפלאפון?) ואני שומע בעיקר רוק, פאנק, מטאל. בנוסף לכך חשוב לי הנוחות ובידוד הרעש מבחוץ. מה אתם אומרים על האוזניות האלו: http://www.amazon.com/gp/product/B000Y8Y8FG?ie=UTF8&tag=logicbuy-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B000Y8Y8FG מה ההיתרונות שלהם והחסרונות שלהם והאם אפשר להשיג משהו באותו מחיר יותר טוב? נ.ב, מישהו יכול לבדוק לי כמה יעלה לי משלוח לארץ של האוזניות הללו (פשוט אין לי חשבון באמאזון). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by Stanly,

אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  4. יש לי CREATIVE 380 SBS ואחותי הקטנה התעסקה בהם או משהו (היא טוענת שלא כמובן ) ועכשיו כנראה שאין זרם חשמלי. הכל מחובר כמו שצריך אבל הנורה לא נדלקת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by D-M-X,

חבר שלי רוצה לקנות סגורות טובות במשהו כמו 300 שח מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by ac1240,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by ORrrr,

שלום חברים, ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית. עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר? האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע? תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. כותרת , מס דגמים שמצאתי : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=594524 http://zap.co.il/model.asp?model_id=586422

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by AMD-Z,

אני מחפש המלצה למערכת 2.1 סבירה עד 300 שקל, בעיקר למוזיקה ובמוזיקה בעיקר לרוק. ויש עדיפות למערכת עם באס חזק יחסית.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי רכשתי את הכבל חיברתי בין שניהם אבל אין תגובה יש לי לוח אם מסוג : Gigabyte GA-P35-DS3L אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by DXM,

אני עורך כמה שירים באורך קילומטר וחצי (איזה 8-10 דקות) ל5 דקות. עכשיו באיזה סוג של קובץ אני יקבל את האיכות הכי גבוהה? WAV,WMA וכו' (MP3 לא טוב לי משום מה המחשב שלי לא מצליח לשמור אותו) לא איכפת לי הגודל של הקובץ... בינתיים אני שומר כפורמט WAV מכיוון שרשום כי הוא מעביר איזה 1144KBS... אני לא מבין בתחום הזה יותר מדי אז כדאי שתעזרו לי פה... ועוד שאלה: תמיד עדיף כמה שיותר ביטים לשניה? או שלסוג פורמט שונה יש יתרונות?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by sokran,

אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by Alex89,

מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  14. אהלן לחבר שלי יש יום הולדת ואנחנו מנסים לארגן לו אוזניות, אני אשמח לעזרה שלכם. אנחנו הולכים על headset כי כמו שאמרתי, הוא מתופף.לכן, האוזניות צריכות לעמוד ברעש חזק (ד''א, אם יש דרך לבדוק תיאורטית [כי לא נראה לי שבחנות מחשבים יש מערכת תופים] עד כמה האוזניות בולמות רעשים זה גם יהיה טוב). אני יודע שהדסט טוב ב300 זה די תלוש, אבל המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by DUDEnamE,

מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by (iriver H10),

חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  17. התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Dimness,

היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by ClubCaliber,

אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by agal,

יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 במטרה לחבר את המחשב ולהפוך אותו לHTPC כמה שאלות האם במרחק צפייה של 2.5 מ' ניתן לעבוד באופן מלא במחשב? המחשב שיש לי כיום מכיל חיבור VGA בלבד האם הדבר מגביל את אופן הפעולה? בנוסף אני מבקש המלצה לטלוויזיה LCD 32 במטרה לחבר אותה למחשב תקציב בין 1500 ל2000 במידה והמכשיר מצדיק את ההשקעה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. Started by lgmtk,

אבא שלי החליט לקנות טלויזיה חדשה סוף סוף אחרי שניםםםם עם 21 אינץ' מעפנה. הוא החליט לקנות 32 אינץ' LCD ולכוון עד 2500 ש"ח, בלחץ. העניין הוא שקשה למצוא במחיר הזו טלויזיות טובות. אנחנו מסתכלים רק על LCD, עם רזולוציה עד 720P. מבחינת FEATURES חיפשנו אחת עם DVD בארץ אבל לא מצאנו. כרגע עם USB יכול להיות נחמד מאוד, אבל הן יחסית יותר יקרות ומצאתי רק אחת של LG. אז אנחנו חושבים כרגע על הB350 של סאמסונג, נראית הכי מתאימה והבנתי שיש לה את המעבד המיוחד הזה DNIE שלהם. מה עם ה32LH23UR של LG? ובעיקרון אני מבקש המלצה על כל טלויזיה שתכנס בתקציב הזה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by nadavt26,

יש פה קבוצה גדולה שממש מבינה ויש פה לא מאט שלא מבינים בכלל (כמוני) וכדי שבפורם ברמה כזאת יהיה כמה מאמרים/קישורים לאתרים אחרים שאפשר ללמוד מהם על הנושא אם אתם מכירים תפרסמו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by deth213,

האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הזה ?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.