אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך מקליטים מוסיקה מהאינטרנט למחשב, ישירות דרך כרטיס הקול, או בכלל. דרך התקן ו/או תוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש מסך טלוויזיה איכותי 32 אינץ' טוח מחירים 1600 - 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום, התקלקל לי מכשיר הוידאו (Panasonic בעל 4 ראשים) ששירת אותי נאמנה עד כה. אם כבר מחליפים אז מתקדמים... אני מחפש DVD מקליט. תקציב: עד 1,500 ש"ח. שימוש: הקלטה (וצפייה) מהטלוויזיה בלבד. שיטת הקלטה: DVD-RW ; DVD+RW * חשוב שתהיה אפשרות לתזמן תוכניות הקלטה מראש, לצפות בערוץ אחד ולהקליט בערוץ אחר. הצגת תמונות: לא משנה MP3: לא משנה אחרי סקירה אני חושב שהמכשיר הכי מתאים הוא LG DR7622W http://zap.co.il/model.asp?model_id=343372 הביקורות עליו לא חד משמעיות... יש למישהו המלצה אחרת? הערות/הארות? אשמח לכל מידע 8) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיוידי DIVX ויש לי התלבטות בין שני הדגמים xoro HSD 2100 http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=34 kiss dp 1100 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=4 ראיתי שהKISS לא תומך בGMC, QPEL והXORO כן, למרות שאני לא כ"כ יודע מה זה.. משהו עם גירסה של DIVX.. ושהKISS תומך ב1080i קיצר מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך סט כזה לאחותי. שומעת בעיקר מוזיקה שחורה. עוד משהו שחשוב לי לדעת זה אם עדיף לוג'יטק או קרייטיב הנמכרים בסכום
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלוםא ני מחפש LCD או פלזמה (עדיין לא החלטתי מה לקחת) עד מחיר של 13K. הטלויזה תשתמש בעיקר לצפייה ביס ו הוט לפעמים דיוידי ולפעמים PS2. לפי מה שהכבנתי טלוויזיות פלזמה משך חייהם 15 אלף שעות וטלויזיות אל סי די 60 אלף שעות? עם מישהו יכול להביא לי שתי דגמים מומלצים של טלוזית LCD וטלוויזית פלזמה ויגיד לי מה ההבדלים העיקריים בינהם אני ישמח! תודה רבה, עידו.
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות טלויזיה חדשה סוף סוף אחרי שניםםםם עם 21 אינץ' מעפנה. הוא החליט לקנות 32 אינץ' LCD ולכוון עד 2500 ש"ח, בלחץ. העניין הוא שקשה למצוא במחיר הזו טלויזיות טובות. אנחנו מסתכלים רק על LCD, עם רזולוציה עד 720P. מבחינת FEATURES חיפשנו אחת עם DVD בארץ אבל לא מצאנו. כרגע עם USB יכול להיות נחמד מאוד, אבל הן יחסית יותר יקרות ומצאתי רק אחת של LG. אז אנחנו חושבים כרגע על הB350 של סאמסונג, נראית הכי מתאימה והבנתי שיש לה את המעבד המיוחד הזה DNIE שלהם. מה עם ה32LH23UR של LG? ובעיקרון אני מבקש המלצה על כל טלויזיה שתכנס בתקציב הזה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני יודע שPROSOUND זה חרא...אבל האם המגבר הנ"ל שווה את ה478 שקל? מגבר לרכב... http://shops.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1037994
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא q8200 gigabyte ga73pvm-s2h לוח מעוטר יציאות וכרטיס geforce7100 עליו 2 ג'יגה זכרונות טלויזיה של lg lg70yr 47 אינץ' 100 הרץ! מריץ וינדוס ויסטה 64 (התקנתי את כל התיקונים שקיימים למערכת כי אני יודע שהיא לא הכי אידיאלית לקודקים של mkv) הבעיה היא כשאני מריץ סרט יש קירטועים רציניים כל איזה כמה שניות בחלק העליון של המסך.. המחשב מאוד חזק וגם ניסיתי את כל הפתרונות קודקים (נראה לי..) האם הבעיה היא בחיבור hdmi האם כדאי לעבור ל dvi ?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
התקלקל המקרן בעבודה. היה לנו מקרן LCD של פנסוניק, מקרן בן 8 שנים שעשה את העבודה פחות או יותר. מישהו מציע לנו לקנות מקרן של אייסר דגם X1265 ב-4000 ש"ח. במקרן יעשה שימוש באור יום מוצל (דומה לאור בתוך חדר במהלך היום) ממרחק של 3-4 מטרים. השאלה היא אם מישהו יכול לחוות דעה על אמינות המקרן של אייסר ואמינות DLP בכלל. והאם יש משהו משתלם יותר באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
צהריים טובים. בתור לקוח של HOT התעניינתי על ה-LCD שבמבצע שלהם והתקשרתי למוקד שירות שלהם, כל מה שהצלחתי להוציא מהם שזה LCD 20 של LENCO, המוקדנית לא ידעה את הזמן תגובה של הטלוויזיה או את הדגם אז אחרי חיפוש קל בגוגל מצאתי את הטלויזיה שהם מדברים עליה והנה היא http://www.isfar.co.il/lenco/product.asp?family_id=93&catalog_id=175&id=789 רוצים עליה 80 שח בחודש ב-36 תשלומים שזה יוצא 2880 שח. רציתי לשמוע את דעתכם אם הדיל הזה שווה משהו כי כרגע אח שלי נמצא עם טלוויזיה רקובה שאני לא מאחל אותה לאויבים הכי גרועים שלי.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש את הנגן הזול ביותר (לא משנה מאיזו חברה) שימלא את התנאים הבאים : נגן מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 10GB. לא חובה שלט לא משנה לי כמה גדול הוא (עד גבול מסויים כמובן) איכות צליל טובה ניתן להשיג בארץ (אבל לא חובה) לא משנה איזו חברה תומך USB (לא משנה איזה) נראה לי שזה הכל ... יש את Creative Jukebox 2 שעומד בדרישות אלה ומחירו בארץ הוא 1200 שקלים. http://www.pch.co.il/docs/pd1078533978.htm האם יש משהו בעל תכונות דומות וזול יותר? האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הספציפי הזה? תודה רבה מראש !
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי בשבוע שעבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי עם מסך LCD 42 של פיליפס. אל המסך חיברתי Laptop של חברת Dell שכבר לא בשימוש (ברזולוציית HD). חיברתי את המחשב אל המסך בחיבור VGA (מאחר ואין למחשב יציאת HDMI). ברצתי גם את תוכנת ה MC של ווינדוס 7 וגם התקנתי את XBMC, אבל יש לי שתי בעיות. וכרגע יש לי שתי בעיות די מציקות: 1. כשאני עובר למסך מלא בסרטי HD הסרט מקרטע (הסרט יושב ברשת פנימית על מחשב אחר שלי). 2. כשאני מנגן ב XBMC ועובר למסך מלא, הסיגנל בטלוויזיה נעלם ומתנגן רק ב Laptop. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר. (1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים. (2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים. ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול. תודה מראש... ;D
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-