עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה. רכשתי מלפני כמה ימים רמקולים של קריאטיב inspire 5200 רמקולים של 5.1 ורכשתי כרטיס קול sound blaster live 24 bit שמתאים אפילו לרמקולים 7.1. חיברתי את כל החוטים כמו שצריך על פי החוברת, והגדרתי בלוח בקרה רמקולים 5ץ1 ובחרתי בחומרת שמע את הכרטיס הנ"ל אך..לצערי רק הסאב ושתי רמקולים פועלים.. הרמקולים שמוגדרים כפרונט (שמאל וימין) והשלושה האחרים לא פועלים ואני לא יודע למה יש לכם אולי מושג מה אפשר לעשות?! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה קורה?? תגידו יש לי את המערכת M111 , אני יכול לחבר אותה לרסיבר במקום למחשב ?? תודה

3. Started by tyoker,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ב- windows media center כאשר צירפתי ספריה של סרטים שיש לי במחשב לתוך ה-windows media center וניסיתי לראות אותם דרכה ה- windows media center הוא רושם לי שחסר codec אבל מוזר כי התקנתי קודדקים וגם הסרטים שניסתי להריץ הם עובדים לי כשאני מריץ אותם בכל תוכנה אחרת (אפילו רץ על ה- windows media player ) מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. מותקן לי על המחשב ויסטה 64bit

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by enzo,

שלום. אני רוצה לחבר את הנגן שלי D2 לרסיבר (ימאהה דגם RX-V540RDS) כדי לשמוע מוסיקה דרכו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה כבל לקנות/או מה לעשות. יש לי כבל שמשני קצותיו חיבור של אוזניות רגיל.אז חשבתי פשוט לקנות פלאג ליציאה של האוזניות שברסיבר וככה הרסיבר יזהה ישר ויתחיל לנגן או שאני צריך לעבור למצב אחר כדי שיזהה את היציאה של האוזניות כמקור פלט לרמקולים. או שלקנות כבל AUX ולחבר אותו? או משהו אחר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by BeRo,

אני מת לשמוע OGG VORBIS ברמקולים שלי, אפשר למצוא אותם בקאזה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. Started by bugosdckh,

שלום לכולם. הבנתי שיש לי בטליוזיה אפשרות לחיבור למחשב ע"י פרוטוקול DNLA , אני משתמש בתוכנת twonkymedia מה שאני מצליח לראות זה רק תמונות אך לא סרטים, האם אתם יודעים מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by ^DaGoN^,

ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  8. קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום . צירפתי במסמך word סרטוט של מערכת יחסית פשוטה. מדובר במחשב עם כרטיס מסך עם שתי יציאות כאשר יציאה אחת מסוג DVI הולכת ישירות למסך LCD קיים פה אין בעיותכמובן . היציאה השניה מסוג VGA צריכה להכנס לבורר עם שתי כניסות האחת כאמור VGA מכרטיס המסך,הכניסה השניה צריכה להגיע מנגן DVD שעדיין לא נקנה . היציאה מהבורר חייבת להיות יציאת VGA למסך מחשב כך שבמסך ניתן יהיה לבחור בעזרת הבורר בין צפיה במחשב עם מסך מורחב לבין צפיה בסרט DVD מהנגן. המסך השני לא נקנה עדיין הוא צריך להיות מסוג 19" LCD עם כניסות VGA DVI או אולי גם HDMI תלוי אם זה דרוש למערכת. הנעלמים במשוואה הזאת הם: איזה סוג יציאה חייב להיות בנגן DVD איזה סוג בורר צריך להיות בהתאם לסוג הנגן וכדי שיתמוך בצפיה במסך מורחב או מוכפ…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. נאבדו לי הגומיות של JBL 220 איפה אפשר להשיג? הגומיות שאוטמות את האוזניים במידה הכי קטנה. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  11. שלום מחפש רמקולים למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה. חשוב שיהיו איכותיים וישמיעו מוזיקה באיכות גבוהה ככל שאפשר במגבלות התקציב ושיהיה להם צליל נקי וצלול . מחפש זו שיהיה עם סאב איכותי. החדר קטן יחסית אז לא צריך עוצמה חזקב לסלון אבל שהעוצמה תצהיה סבירה. אבקש הצעה בתקציב של עד 300 שח או פחות . ראיתי את ה A200 או 210 של קריאטיב אבל אין לי מושג אם אפשר להשיג משהו טוב יותר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by maoir84,

בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  14. מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by avatar,

שלום רב, האם יש טעם להתקין כרטיס SB AUDIGY 2 על מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA? לפי מיטב הבנתי רוב הפונקציות שלו יהיו מנוטרלות ממילא. (האלטרנטיבה היא להשתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח.) תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by crovei,

רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

אני מחפש המלצה לאוזניות עד כ400שקל. חשוב שיתאימו גם לנגן וגם מיקרופון לגלקסי 2. אוזניות סגורות, חצי סגורות,כפתור. תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול לאוזניות שלי - steelseries 5h v2 חובה - שהכרטיס קול שאקנה יתמוך בטכנולוגית הEAX במשחקים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by Y/O1977,

היי! סייעו לי בבקשה במציאת דרייבר מדוייק לכרטיס קול מסוג : aureal vortex 1 (au8820b2) audio accelenator ניסיתי כמה דרייברים מדף זה אך ללא הועיל. הנה הדף: http://www.soundcard-drivers.com/companies/136.htm דגם הלוח: intel natoma 82440bx/zx לוח מאוד ישן. המערכת הפעלה 98 ניסיתי להתקין את הדרייברים שהזכרתי בשתי דרכים: א) נכנסתי למנהל התקנים היה שם מסומן בסימן קריאה צהוב "PCI AUDIO מולטימדיה" לחצתי עדכן מנהל התקן. הובלתי לתיקייה עם הדרייברים. ב) עשיתי עליו "הסר" וכשעלה המחשב עלה אשף זוהתה חומרה חדשה וכו'. זה בסדר? המון תודה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by itayze,

חוץ מאודיופיל מכיוון ששם אין כרגע , אני מחפש אפשרויות אחרות . עדיפות גבוהה ( אם לא מוחלטת ) שהחנות תהיה באיזור חיפה . ( הכוונה לGrado Sr 80 )

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  21. כרטיס הקול שלי בלוח אם לא עובד כמו שצריך.... ואני נאלץ להשתמש בכרטיס קול USB נוראי של Steelseries שקיבלתי עם האוזניות הקודמות שלי :\ והגיע הזמן להחליף אותו! השימושים שלי לאוזניות הם בעיקר משחקי 3D, אבל גם סרטים ומוזיקה. ככה שכרטיס הקול שאני ירצה לקנות יהיה טוב עם כולם. ויש לי התלבטות בין שני כרטיסי קול: Asus Xonar D2X או Creative Sound Blaster Z? (או, ZX) מה יותר יתאים לדגם האוזניות שלי? (Audio Technica AD700) ובמידה ובעתיד אני ירצה לשדרג את האוזניות (A900X) הם יעבדו כמו שצריך איתם? ולא תהיה נפילה כל כך משמעותית באיכות סאונד? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by DisCus,

ל-Microlab FC330 שלי יש כיסוי בד, אני רואה תמונות של אותם הרמקולים רק ללא הכיסוי. זה משנה? אני מדבר על זה: לעומת זה:

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by Chymes,

משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

שלום, יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל, ליתר דיוק הZ700 שהוא טוען שזה אותו דבר או דומה מאוד , במחיר נמוך מאוד [מתחת ל300 ש"ח] (יד שניה). השימוש העיקרי לאוזניות יהיה משחקים ומוזיקה, האם כדאי לי? שאלות נוספות: 1. האם צריך מגבר בשביל לקבל איכות טובה עם אוזניות אלו? היו לו עוד שאלות אבל אני לא זוכר כרגע.. טוב, תודה רבה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים