עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by R0ck,

טראק לא רע בכלל, עם ווקאלז גבריים פשוט מוצלחים.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  2. כי שמעתי שהנגן הזה ממש אחלה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by D-M-X,

למישהו פה יש זן טאצ'?

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by Ewingum,

לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by parker,

בדיוק היום קניתי את הrp-21 מחלילית, וכנראה שאני מביא chaintech av-710 מאיביי, אז אני מחפש מגבר שישלים את החבילה. רציתי לדעת כמה עולה מגבר סביר בארץ, אני ממש ממש לא יודע מה המחירים, ולכן יש לי קצת בעיה לתת תקציב מוגדר. בהחלט עדיף שיהיה ניתן להשיג את המגבר בארץ, אבל גם המלצות למגברים שאי אפשר יתקבלו בברכה. באמת תודה לכל מי שיעזור, ואם ממש תצטרכו תקציב מוגדר אני אחשוב על משהו.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  6. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by MDK,

היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by zilkanir,

שלום, למערכת מחוברות כרגע 2 הכניסות הדיגיטליות(מחשב-קוקאס, ממיר-אופטי), והסאונד איכותי טוב ונקי בכניסות האלה. הבעייה היא שכאשר אני מנסה לחבר dvd או כל דבר אחר דרך הכניסות האנלוגיות, ישר מתחיל רעש ססטי ברקע (חיבור ע"י כבלי Y). כמה שניסיתי כל קומבינציה לשחק עם החיבורים או להביא כבלים איכותיים יותר לא עלו בהצלחה, עכשיו לשאלתי- קודם כל איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת?(מערכת חדשה, זה ממש מגביל את השימוש בה) שנית, האם זאת בעייה מוכרת וידועה ברמקולים האלה? אנשים בעלי הסט, האם אצלכם כל הכניסות מחוברות ועובדות היטב? כל עצה תתקבל בברכה ..

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by omri_ro,

איך מעדכנים? הורדתי את הקובץ הזה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=423263 וצרבתי אותו (כמובן שפתחתי אותו לפני זה ועל הדיסק צרבתי רק את הקובץ MTK.BIN) על דיסק רב פעמי, אבל המכשיר לא זיהה אותו ולא התחיל בתהליך העידכון... אשמח לקבל הוראות מפורטות

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by leoaprdo,

טוב אני חושב שזה קשור לפה ואם לא בכל זאת תענו.... כתוב שהאייפוד מגיע עם כבל פיירוייר מצורף.... השאלה היא... מה בקשר לכבל USB? איך אני אמור לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. Started by nadavt26,

יש פה קבוצה גדולה שממש מבינה ויש פה לא מאט שלא מבינים בכלל (כמוני) וכדי שבפורם ברמה כזאת יהיה כמה מאמרים/קישורים לאתרים אחרים שאפשר ללמוד מהם על הנושא אם אתם מכירים תפרסמו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by gilad_mos,

שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by israel-dadon,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים טובים בתצורת 5.1 עם סאב וופר במחיר זול לא במחירים מטורפים תודה.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by crovei,

רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by Gimel,

התקלקל המקרן בעבודה. היה לנו מקרן LCD של פנסוניק, מקרן בן 8 שנים שעשה את העבודה פחות או יותר. מישהו מציע לנו לקנות מקרן של אייסר דגם X1265 ב-4000 ש"ח. במקרן יעשה שימוש באור יום מוצל (דומה לאור בתוך חדר במהלך היום) ממרחק של 3-4 מטרים. השאלה היא אם מישהו יכול לחוות דעה על אמינות המקרן של אייסר ואמינות DLP בכלל. והאם יש משהו משתלם יותר באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by aradk,

שלום,אתמול קניתי את הנגן cowon d2,ועכשיו בשביל לשמוע מוזיקה בצורה הכי טובה שיש,אני מחפש אוזניות תקציב:400-420 סוג:עדיף in ear אני משתמש באמפי בעיקר בנסיעות והליכות קצות,לא לריצה או ספורט. חשבתי אולי על האוזניות cx 500 הן שוות את המחיר? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. בואו נתעלם מהעובדה שיש לי כרטיס קול O/B וכול מה שאני לא יעשה הסאונד שהוא מוציא מעפן (צ'יפ של REALTAK על לוח של GIGABYTE כמו שכתוב במפרט) ובכול זאת הדבר הזה תומך ב5.1 אז למה לא לנצל את זה עד שאני יקנה כרטיס קול איכותי או יותר נכון את הלוח של אביט NF7-SL עם הsandstorm ואחרי הפתיחה הבעיה: יש לי מערכת ביתית של AIWA (לא קולנוע אלא מערכת סטריאו עם CD כמו שיש לכולם) בנתיים אני מחבר אותה למחשב ביציאה הרגילה מה שנותן לי צליל סטיראו רגיל ופשוט אבל יש לי עוד מערכת של רמקולים במיוחד למחשב - pcworks (של cambridge) שכוללת סאב וופר שאליו מתחברת היציאה מהמחשב ושני לווינים קטנים ואיכותיים (לפי האוזן הלא מוזקלית שלי) שמתחברים אליו המטרה היא לחבר את המערכת AIWA בתור רמקולים קדמיים את ב…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. יש לי חדר 2.5X3.5 מטר , אני רוצה רמקולים באמת איכותיים , עיצוב לא כל כך חשוב אני שומע בעיקר טראקים וקצת אלקטרו , וחשוב לי שהבאס יהיה נקי . התקציב שלי הוא עד 700 שקל . ראיתי את הרמקולים הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H#more_info http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 מה אתם אומרים ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. Started by rafi1212,

שלום חברים יקרים !! אני מעוניין לקנות כרטיס קול שיפיק לי את המירב מהמערכת והרמקולים שקניתי .. השימושים (משחקים , סרטים , שירים ) שנוטע קצת יותר למשחקים וסרטים . התקציב הוא עד 800-850 ש"ח (עדיף כמה שפחות) . כמה כרטיסים משכו לי את העין במיוחד .. 1.Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Xtremegamer Fatality Pro.2 Asus Sound Card Xonar D2 Ultra Fidelity 7.1CH PCI w/ Dolby/DTcardS.3 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 sound.4 וחשוב שהוא יהיה תומך בויסטה... זה הכל מה אתם ממליצים לי ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום רב, הרגע סיימתי לחבר למחשב שלי (כרטיס מסך HD4850) טלויזיה 32 אינץ'. הגדרתי את הטלויזיה כ extended, והבנתי שכדאי לראות שם וידאו וכו' אני צריך לגרור לשם את החלון. אך איך אני מצליח לשחק דרך הטלויזיה, ניסיתי להפעיל pes וזה מפעיל לי דרך המסך הראשי. ניסיתי לגרור את האייקון ואז להפעיל וזה אותו הדבר. בנוסף, ניסיתי להגדיר את הטלויזיה כראשית ולשחק דרכה, עשיתי זאת בהצלחה אך המשחק היה מקוטע, לא רץ חלק. רציתי לדעת מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. היי, יש לי את הSOLO 7. הגיע הזמן וקניתי להם מדפים, עכשיו אני רק צריך לקנות 6 מטר כבל לרמקול. תוכלו להמליץ לי על משהוא איכותי שלא עולה יותר מידי?וכמובן גם לא זול מידי...משהוא טוב שיוכל להוציא את המקסימום מהם. תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.