אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי לוח אם SQ800 עם 6 ערוצים השאלה שלי היא: יהיה לי סראונד עם הכרטיס הזה והדבר שנקרא EAX? כי אולי אני אקנה כרטיס SB LIVE אבל אולי גם האון בורד טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי , נמאס לי לשמוע דרך הרדיו טייפ שלי , החלטתי לקנות רדיו דיסק. יש לי רמקולים אחוריים , יחסית חזקים , של Kenwood 280W והם מספיק חזקים , ככה שרמקולים כרגע אני לא צריך. יש לי תקציב של 500-600 שקל לקנות משהו. אני לא צריך את הטופ שבטופ. רדיו דיסק , שיהיה טוב , שלא יעשה בעיות , ורצוי עם הגברה חזקה... 45X4 50... אני לא הכי מבין בכל העסק הזה , אז תנו עצות לינקים הצעות... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לאחר חיפושים מעמיקים ברשת ומחקר רב החלטתי ללכת על דגם touch של creative מצאתי אותו באינטרנט רק ב3 חנויות buy4less pdastore starcom (3 חנויות ישראליות כמובן) השאלות שלי הם ככה: 1. האם למישהו יש נסיון או איזשהו מידע על החנויות האלה? נסיון איתם לטוב ולרע? 2. האם למישהו יש רעיון אחר איפה אוכל למצוא באינטרנט או בארץ חנויות שימכרו את הנגן? 3. האם יש איזשהי דרך להביא את הנגן לארץ מחו"ל בצורה כזאת שזה יהיה זול יותר מאשר לקנות בארץ (ולא אין מישהו שטס ויכול להביא לי)? תודה מראש למי שעונה!
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי Ipod יש שניה. חוץ מאיכות השמע הבינונית (שאני מאשים את האוזניות בהם, אבל זה.. בהמשך) אני מרוצה. התחלתי אתמול להעביר שירים עם ה Itunes למכשיר עצמו. אני לא רוצה להתחיל לספר לכם על זה שבגלל ש Fileysystem שלו של מקינטוש הוא מגביל את השם הקבצים, אני לא רוצה לספר לכם ששום נגן נורמאלי (כולל Winamp) לא מוכן לנגן את ה m4a שלו, אני לא יתחיל לספר לכם כמה ההמשק לו נוח (למשל אם שינית מיקום של קובץ) וכמה בעיות הקידוד עושה. האם יש אלטרנטיבה ל Itunes? אני יודע שאנשים לפעמיים מעדיפים לקודד עם Lame, אבל אני מדבר על יותר מרק קידוד. ממשק לניהול קבצי Ipod מול ההארדיסק בצורה נוחה, ואם אפשר גם מקודד איכותי מבפנים. בכלל, אשמח לשמוע מיהי האיכות שמע המועדפת עליכם (אני…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ויש לי תקציב עד 600 שקל. חשבתי על הדגמים הבאים: Logitech X540 MicroLab X23 Creative Inspire T6100 עיקר השימוש שלי יהיה מוזיקה, ומדי פעם גם סרטים ומשחקים. על איזה מביניהם אתם הכי ממליצים? כמובן שאני פתוח לעוד הצעות. כמו כן, ברשותי כרטיס קול של C-Media, ולפי אוורסט הדגם הוא CMI8738/C3DX. ניסיתי לחקור קצת ולא הגעתי לתשובה חד משמעית לגבי טיבו (בכמה ערוצים הוא תומך?) אשמח לתשובות ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996 בחיבור עם כבל DVI לHDMI אני יראה טוב על המסך בלי הפסים השחורים שלפעמים יש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים יותר טובים? אני מילתלבט ממש הרבה זמן תודה מראש http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 או http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121&sID=2 שתיהם אותו מחיר פחות או יותר בבקשה תענו לי זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התקלקל המקרן בעבודה. היה לנו מקרן LCD של פנסוניק, מקרן בן 8 שנים שעשה את העבודה פחות או יותר. מישהו מציע לנו לקנות מקרן של אייסר דגם X1265 ב-4000 ש"ח. במקרן יעשה שימוש באור יום מוצל (דומה לאור בתוך חדר במהלך היום) ממרחק של 3-4 מטרים. השאלה היא אם מישהו יכול לחוות דעה על אמינות המקרן של אייסר ואמינות DLP בכלל. והאם יש משהו משתלם יותר באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אם אפשר את ה-PDF שלו זה יהיה מצויין... וכל אתר שמפרט עליו יהיה מצויין!!! והאם יש לו ID-3 tag, ואיפה ניתן לקנות אותו בדיי זול... תודה רבה רבה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בעיקרון לקחתי מסבתי מספר דיסקים של חברות הקלטה נחשבות [דויצ'ה גרמופון, דק'ה, סוני וכו'] והבעיה היא שהם מלוכלכים ומרביצם גם קמצ שרוטים... אני רציתי להוריד אותם למחשב ב-FLAC ורציתי לדעת האם השריטוט ישפיעו על הסאונד? האם הם יוסיפו לכלוך, בעיקרון לא שומעים GRAIN כשמקשיבים להם, והאם יש תוכנה שיכולה "לתקן" את ההפרעות?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מדובר ב DTT , השיטה הדיגיטלית החדשה לשידורים בטלויזיה אני מעוניין לדעת , - מה זה בעצם? איזה טכנולוגיה זה עובד? ואיפה אפשר לקנות כזה למחשב-נייד/נייח?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
פשוטה ככל האפשר, שניתן לשמור איתה בקלות קבצים כ Wav או אפילו MP3. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני קונה כנראה רמקולים רציניים ואני חושב שזה לא יהיה ראוי להשאר עם כרטיס קול מובנה בלוח אם. אני רוצה כרטיס קול לא משהו יותר מדי רציני אבל גם לא משהו רקוב. חשבתי על ה audigy 2 zs מה דעתכם? אני מחפש משהו בתקציב דומה.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש מערת סטריאו שתספיק לי לדירה קטנה (שאני אוכל לשמוע מכל הדירה) חשוב שאוכל לחבר אותה למחשב כך שלא אצתרך להתעסק עם דיסקים יותר מידיי. מה שראיתי עד עכשיו זה: Panasonic SCAK310 לפי מה שהיבנתי יש לה עוצמה ואיכות טובים מאוד. אודה אם תתנו עליה תתנו עליה דעה ואם תמליצו לי גם על מערכות אחרות במחירים האלו ד"א על עכשיו מצאתי אותה ב1037 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
דוד שלי (ארה"ב) עוד מעט מגיע לפסח ויש את הגראדו 225 ב200$. שווה או לא? אני שאלתי כבר כמה חנויות (גדולות) ואף אחת לא נותנת לשמוע אותן בתצוגה... מה עושים? והאם הן שוות את המחיר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, שני נושאים: 1) הרמקולים שלי, מסוג Utopia, 800W, משמיעים המהום קבוע מייד עם ההפעלה, גם כשאין שום קול, ואף אם אני מפעיל "MUTE ALL" ב - "Volume Control". הם מחוברים לחיבור הירוק מאחור.איפה הבעיה: - ברמקולים עצמם ? האם ייתכן שהם לא תקינים ויש להחליפם ? - בתוכנה של הרמקולים ? האם צריך לעדכן את ה- DRIVER שלהם ? - בקונפיגורציה של מערכת ה- Audio במחשב שלי ? - בכרטיס הקול ? 2) אני מנסה לדבר ב- Skype עם הרמקול שלי, ושומעים אותי בקושי רב. אולם, כשאני מבצע הקלטה של הקול שלי באמצעות המיקרופון, למשל בתוכנת Audacity, ההקלטה נשמעת טוב. המיקרופון מחובר לשקע הורוד מאחור. איפה הבעיה ? - בהגדרות השמע במחשב שלי ? - בהגדרות של Skype ? תודה רבה מראש על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז כך,יום ראשון אם האיפוד בבית ספר. סבבה של מכשיר והכל,אבל יש בעיה אחת חמורה - שריטות. בכל הביקרות שקראתי על המכשיר,אני באמת מתפלא שלא היה כתוב אפילו פסקה אחת על הבעיה הזאת.. אני יום אחד אם המכשיר וכבר נרא כיאלו יש לי אותו שנה .. כולו שירטוט,ממש לא ציפיתי ממכשיר של 1500 שקל להיות כלכך רגיש..יש לי פאלם כבר שלוש שניים והוא נרא יותר טוב מהIPOD שיש לי אותו יום אחד.. בקיצור רציתי לשאל אם זה רק אצלי כך? או שפשוט כולם מעדיפים להתעלם...
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-