עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! יש לי את הלוח P5B-DELUX ומאז שחיברתי אליו את המערכת (Logitech X-530) אני חושב שהיא נותנת ביצועים ירודים יותר אני מדבר מהבחינה הכי פשוטה שהווליום לא מגיע לעוצמה שהוא היה מגיעה בדקתי את בקרי העוצמות בכל מקום (בתוכנות בחלונות של המערכת עצמה..) ועדיין חלש יותר (אומנם לא מאוד משמעותית אבל מורגש) רציתי לדעת אם זה ככה בכל הלוחות האלה או שהדרייבר שלי לא מותקן כראוי? ושאלה נוספת זה האם עדיף לחבר את ה creative soudblaster live! 5.1 SE (ששוכב בארון) במקום הכרטיס המובנה וזהו? (הסאונד לשימושים יומיומיים שמיעת מוזיקה סרטים ומשחקים מחשב) תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. יש לי שובר החלפה בבאג על איזה נגן MP3 ג'נרי שעלה 299 ש"ח והחלטתי לנצל אותו... בא לי לפנק את עצמי קצת עם רמקולים חדשים. אני לא רוצה להוסיף מעל 300 ש"ח, ועל כן התקציב עומד על 600 נטו. צריך לקנות בבאג, כי שם יש לי זיכוי. מחשב דיי high end לגיימינג, אך לצערי מחירו הגבוה מנע ממני בזמנו להשקיע בכרטיס קול. על כן אני תקוע עם כרטיס Onboard בשם Realtek HD Audio, לא מציאה גדולה. כרגע יש לי את ה-ATP 3 הישנים של Altec Lansing. אני זוכר שבאיזו מסיבת רשת בעבר מאוד התרשמתי מה2.1 של לוג'יטק בסביבות המחיר שאני רוצה, אבל אני מתלבט בינהם לבין אלה של קריאייטיב לאותה רמת שוק. ה-I-Trigue 3200 אל מול ה-Z-3 Wood... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&product…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by yotamavi,

יש לי את הלוח אם מהמפרט בצד, עכשיו יש לי יציאת SPDIF, האם אני אצטרך כרטיס קול נוסף,איכותי, בכדי לחבר לרסיבר או שהרסיבר מעבד את הקול ואז אני פשוט אוכל לחבר את הלוח אם בSPDIF לרסיבר ותהיה איכות קול טובה? בהזדמנות זאת אני אבקש המלצות לרסיבר טוב,לסרטים בעיקר, אין לי תקציב כיוון שאני לא יודע כמה צריך בדיוק לאחד טוב. אני לא צריך משהו מתקדם מדי כי אני לא חובב אודיו מושבע סתם רוצה לשמוע טוב עם רמקולים שאני יירכוש לו בהמשך בחדר מגורים. עד 1000

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ndv,

דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. *שיהיה כלול חיבור אופטי למשחקים, מוסיקה הצעות יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by jcdenton1,

אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות וטובות בטווח של ה-300 שקלים. האוזניות מיועדות לנגן X5L. חשבתי על 1 מ-2 הדגמים הבאים: CX300 JBL Reference 220 מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חיברתי מיקרופון לחיבור הנכון וגם בדקתי בלוח בקרה והכול נראה תקין, אתם יכולים להסביר לי מה לעשות? (אצל אח שלי המיקרופון עבד)

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by Nitzan88,

החלטתי לקנות רמקולים למחשב במקום המערכת שמחוברת למחשב וגורמת הבהובים במסך ה LCD תוכלו להמליץ לי על רמקולים טובים איך הרמקולים SBS390 Creative

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by amigamerlin,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר. עכשיו,יש כמה שיקולים: 1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות. 2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים. 3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. 1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?

15. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. Started by MetalHead,

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. לא מזמן הייתה לי בעיה קטנה עם הרג'יסטרי, והכנסתי שחזור די חדש שהיה לי. אחרי השחזור נעלמו לי כל התקני הקול. אחרי שהתקנתי אותם מחדש, משום מה הMIDI DEVICE היחיד שיש לי הוא MICROSOFT GS WAVETABLE. אני עובד הרבה עם Guitar Pro, וההתקן הזה מפיק צלילים ממש לא נעימים בלשון המעטה. אני לא זוכר את שם ההתקן שהיה לי לפני הבעיה, והייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לעשות? בתודה, יניב.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  17. אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. חברה האוזניות שלי הגיעו Sennheiser HD595 KOSS KSC75 ה595 מיועדים למחשב שלי ה75 מיועדים לD2 עכשיו אני רק צריך המלצה לכרטיס קול נורמלי שלא יהיה יקר מדי, תהיו הגיוניים תחשבו תקציב של חייל תמונות בשבת או שישי

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אין ביכולתי לחבר בין המחשב למערכת ע"י כבלים, אני מחפש צורה אלחוטית שתעזור לי לחבר מבלי שתיפגע איכות התמונה או הסאונד

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

היי! לטלפון שלי יש A2DP והוא נגן המוזיקה הראשי שלי, הרדיו שלי כרגע זה רדיו פשוט שבא עם MAZDA3 בלי LINE IN ועם CD PLAYER, אני רוצה לשמוע את הMP3 שלי ברדיו ואני מוכן להשקיע ולהחליף את הרדיו, השאלה שלי האים יש כזה דבר רדיו תומך A2DP? ואם אין, האים יש לכם רעיונות אחרים לאיך לחבר את הפלאפון לרדיו? כרגע הוא מחובר בעזרת משדר רדיו ואני ממש לא מרוצה מהחיבור הזה.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  22. מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון אז ככה עד 300 שקל כרטיס קול איכותי למוזיקה וזיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. נניח ואני שומע כל יום 6 שעות רצוף מוזיקה מהנגן אמ פי 3 דרך האוזניות ( הנגן שלי הוא mpio fy 700 ) ואני שומע דרך האוזניות שקיבלתי איתו. זה יכול לגרום נזק לשמיעה שלי ? יש לי תנגן רק כמה ימים..ואני שומע כל יום בעבודה איזה 6 שעות ככה יש לציין שאני תמיד שומע רק עם אוזניה אחת..ומעדיף שהאוזן השניה תהיה "מאווררת". ואני שומע בדרך כלל על חצי מהווליום שהנגן מגיע אילו , אפילו פחות. האם זה לא מסוכן שהאוזנייה צמודה לעור התוף שלי 6 שעות רצוף ? פשוט התחלתי להרגיש כל הזמן באוזן אחרי שאני מוריד את האוזנייה מין הרגשה כזו שיש אחרי מקלחת..שתקועים באוזן מים.. בכל דבר יש קאץ' ..ונראה לי שהקאץ באייפודים נגנים וכל זה..היא פגיעה בבריאות של האוזן ?? :-X אני שואל את השאלה בפורום הזה - כי אני מניח ש…

• 30 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים