עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, הטלוויזיה היא 34". 1. שמתי לב שהתמונה שאני רואה במסך היא zoomed in, למשל בערוץ הספורט אז יש את השורה למטה שרצה ומביאה דיווחים/עדכונים אז בדרך כלל אני בקושי יכול לקרוא מה כתוב, אני רואה איזה חצי שורה וכשאני צופה בערוץ הספורט במקומות אחרים (לא אצלי בבית) אז רואים מצוין. דוגמה נוספת לבעיה היא שהסמלים של הערוצים בפינות העליונות יותר מידי קרובים לקצה. הסתכלתי באפשרויות ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. 2. יש לי ממיר של HOT ונגיד אני צופה בערוץ מסוים ואני מסתכל מה יש בערוץ אחר בלי לעבור ערוץ, אז אם אני "רץ" על תחנות אחרון אז זה ממש איטי ואצל חברים/אנשים אחרים זה רץ ממש מהר, תוך כמה שניות מגיעים מערוץ ביפ למשל לערוץ הספורט ואצלי ייקח איזה דקה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by stingeR-,

מתלבט בין 2 לוחות אם MSI P67A-GD53 ו Gigabyte P67A-UD3P כאשר אני צריך תמיכה בDTS/DOLBY ובאתר של GIGABYTE זה מצויין כי זה נתמך... מדובר על אותו CODEC(ALC889) לכן הייתי מעוניין לדעת אם הטכנולוגיה נתמכת בMSI למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by oren99,

קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  4. איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. היי, חשבתי לקנות אוזניות חדשות וראיתי כמה אבל אין לי מושג מה לבחור... האוזניות יתחברו למוטורולה מיילסטון (אני באמת ירגיש הבדל בין אוזניות של 10$ לבין אוזניות של 50$ אם אני מחבר אותם לפלאפון?) ואני שומע בעיקר רוק, פאנק, מטאל. בנוסף לכך חשוב לי הנוחות ובידוד הרעש מבחוץ. מה אתם אומרים על האוזניות האלו: http://www.amazon.com/gp/product/B000Y8Y8FG?ie=UTF8&tag=logicbuy-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B000Y8Y8FG מה ההיתרונות שלהם והחסרונות שלהם והאם אפשר להשיג משהו באותו מחיר יותר טוב? נ.ב, מישהו יכול לבדוק לי כמה יעלה לי משלוח לארץ של האוזניות הללו (פשוט אין לי חשבון באמאזון). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  6. שלום לכולם! כרגע יש לי microlab SOLO 7 (לא 7C (הבדלי הספק)) ואני רוצה להוסיף סאב כי זה מה שבאמת חסר לרמקולים הללו. אני מחפש סאב אקטיבי במחיר גג עד 700 ש'ח. אני לא מכיר חברות או הספקים כדאיים (כש הSOLO 7 עם 110W RMS) לכן אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

7. תנו דיעה, עיצה וביקורת על LCD שאתם ממליצים או פלזמה.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Stanly,

אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  9. טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by parker,

חבר שלי שוקל לקנות נגן mp3 והוא לא יודע איזה לקנות, רציתי לדעת מהם הנגנים הטובים יותר במחיר הגון, ואיפה ניתן לרכוש אותם

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  11. דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה באופן כללי לכל העוזרים(גם אם זה לא לי באופן אישי) אני חושב שהפורום הזה עוזר להרבה אנשים לחסוך כסף ולחסוך מעצמם טעויות ברכישה.שכן היום קשה מאוד לתת אמון ולסמוך על דברי מוכרים בחנויות השונות. דבר שני,אני על סף רכישה של המסך הנל,אני פשוט נתקלתי ב 2 הדגמים האלה,שנראים זהים לחלוטין,וכל מה שמפריד בינהם זה האות H וכמה מאות שקלים(300 בערך) לפי אתרי האינטרנט.רציתי לדעת אם יש הבדל בינהם. ואם אני כבר בנושא,למרות שאני די נחרץ בדעתי לרכוש מסך של פיליפס,משהו רואה סיבה שאשנה את דעתי ואקח לדוגמא -samsung b550 או מסך אחר לצורך הענין,בסכום דומה-4300-4700 תודה מראש ובשורות טובות לכולם.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  12. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים

13. שלום, לצערי הרב אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון המובנה באוזניות. שיחקתי עם הדרייברים גם של כרטיס הקול וגם של האוזניות, ועדיין לא הצלחתי להפעיל את המיקרופון. אשמח לשמוע איך ה SETTINGS אמורים להיות כדי שהמיקרופון יעבוד (כי אולי שיחקתי עם זה קצת יותר מדי...) תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by crabrocket,

רכשתי לא מזמן 360 xbox עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)? כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? כמו כן מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת: http://www.getit.co.il/Prod/50837/ ? תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

תמחקו, אח שלי נגע לי במשתמש. תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by The Winter King,

לאחרונה העתקתי כמה דיסקים למחשב עם windows media, אבל הנגן לא מנגן אותם! מישהו אולי יודע למה? אני יכול לשמוע את הקבצים במחשב, אבל בנגן הוא פשוט מדלג עליהם בטיל! הפורמט שלהם הוא (אחרי ההעתקה) wma והרי המכשיר אמור לנגן אותם. אם יש דרך יותר טובה (או יותר נכונה) אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by swg,

עד היום בלילה הייתי כבר נעול במליון אחוז על ה-ipod, כבר תכננתי מחר להזמין מחו"ל, עד שהגעתי לנקודה למחשבה האם באמת ה-ipod יותר טוב מה-iriver? האם באמת איכות השמע של ה-iriver מתעלה בהרבה על זו של ה-ipod? מי שיכול להאיר את עיני ולנסות לשכנע אותי באמת שה-iriver יותר טוב מה-ipod שינסה לעשות כך מכוון שאני רוצה להנות מאיכות השמע הטובה בעולם, ולא מאיכות השמע השניה הכי טובה בעולם. אז מי שיודע איך להסביר שינסה, או שבעצם ה-ipod יותר טוב? כל זאת אתם תכתבו פה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  18. לקחת אותו מקור לעשות לו המרה ל aac/mp3 ואז לwave ואז חזרה לmp3/aac כזה כ 50-100 פעמיים ב128K בaac ו192K בmp3 כדי לתת לmp3 יתרון ואז בסוף לשמוע מה יוצא כך אפשר לדעת מי מסיר הכי הרבה עכשיו הם itunes יכול לעשות לולאה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by 246810,

אם הX16 עדיף על הX13 אז למה עשו באתר ביקורת על הX13 ולא על הX16? דרך אגב המוכר בחנות אמר שאם אני רוצה מוזיקה יותר עם טרנסים ובומים אז הX13 עדיף אבל עם אני רוצה להקשיב למילים ולשמוע ברור אז FC330 מתאימים.דרך אגב איך הם? ולסיכום הX13 ו16 הם עם שלט מה קורה אם זה מתקלקל? זה אחת הסיבות שאני מעדיף ללכת על הFC330 אני אשמח אם תוכל לתת לי יתרונות וחסרונות של שלושת הרמקולים או אולי ביקורות כדי שאני אוכל להחליט סופי תודה על כל העזרה (אני כבר שובר את הראש בנוגע לקנייה הזאת למעלה מחודש)

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by gambit_elaad,

:-\אני לא יודע מה קרה אבל הורדתי סרט מתוכנת שתוף מאד פופולרית(אסור להגיד את שמה בפורום זה)ולא שומעים סאוונד מה עושים חייב עזרה תודה מראש!!! זה קורה לעיתים קרובות בכל הסרטים שאני מוריד!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  21. Started by cb,

שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by vaqxine,

יש לי מערכת דיי ישנה,אבל עם שתי רמקולים ולא מזמן קניתי רמקולים של Sonic Gear EVO 3 עכשיו ישנה אופציה לחבר את הרמקולים או את המערכת עצמה אפילו למחשב וככה יהיה לי תרמקולים של המערכת וגם תרמקולים של הEVO 3?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by chenrp,

שלום, רציתי לדעת מידע על הטלויזיה מסך LCD 42LG60FR של LG יש 2 יצרנים. יש תוצרת סין ויש תוצרת טאיוון. מה ההבדל? תודה מראש לעונים. ד.א. אם למישהו יש ביקורת אני אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem‏ בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים