עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום לכולם. ברשותי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח (ג'יגבייט VAX),אני מעוניין בכרטיס קול איכותי שאוכל להינות מהרמקולים שלי. אם אפשר להסביר לי על הסוגים(הבנתי שקרייטיב והרקולס מובילים),יציאות(אני שומע על כל מיני ואין לי מושג מה זה אומר-אופטית וקולו משהו-מה זה בדיוק? מה יותר טוב?). התקציב שלי הוא 700 שקל בערך אם אפשר לתת לי כמה דגמים ולהסביר וכמו כן האם 700 שקל זה בזבוז ואפשר להביא כרטיס בהרבה פחות ובאותה האיכות או שבסכום כזה אפשר לקנות באמת משהו איכותי כמו שאני מחפש.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. איזה אוזניות הן הכי טובות למשחק Counter-Strike ?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  4. היי. השתמשתי עד כה באוזניות של Bludio (דגם UFO). עבדו מצוין עם כל אמצעי השמעה, למעט מסך של סמסונג דגם Q7 מודל 2018. חיבור האוזניות ב-BT למסך, היה חלק ומהיר. התקלה באה לידי ביטוי בכך שלאחר זמן רנדומלי, הצליל באוזניות הופך למקוטע לחלוטין, עד כדי בלתי שמיש. לעיתים, אם הייתי עוצר את השידור ומחדש השמעה, התקלה הייתה עוברת ולאחר מכן חוזרת אחרי זמן רנדומלי כלשהו. פעלתי רבות מול יצרן האוזניות, ללא פתרון. לפני שבועיים רכשתי אוזניות של סוני מסידרת הדגל שלהם ה-XM4. ושוב, הסיפור חזר על עצמו. האוזניות נשמעות מצוין עם כל אמצעי השמעה למעט הטלוויזיה. שוב, חיבור מיידי, אך צליל מקוטע לחלוטין אחרי זמן קצר. המסקנה שלי, הייתה שמדובר בתקלה במסך עצמו ולא באוזניות. הגיוני? יצרתי קשר…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by R0ck,

טראק לא רע בכלל, עם ווקאלז גבריים פשוט מוצלחים.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Ewingum,

לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by parker,

בדיוק היום קניתי את הrp-21 מחלילית, וכנראה שאני מביא chaintech av-710 מאיביי, אז אני מחפש מגבר שישלים את החבילה. רציתי לדעת כמה עולה מגבר סביר בארץ, אני ממש ממש לא יודע מה המחירים, ולכן יש לי קצת בעיה לתת תקציב מוגדר. בהחלט עדיף שיהיה ניתן להשיג את המגבר בארץ, אבל גם המלצות למגברים שאי אפשר יתקבלו בברכה. באמת תודה לכל מי שיעזור, ואם ממש תצטרכו תקציב מוגדר אני אחשוב על משהו.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. בדקתי ויש 2 דגמים טובים ומומלצים. AverMedia M785 Hauppauge PVR150 הראשון טיפה יותר יקר אבל לא פופלרי בארץ אך שווה לאיכות הצפייה של ה150 ואף טיפה יותר לפעמים. השני הכי פופלרי אך יש לו בעיות תאימות עם השלט לWIN XP PRO. מה יותר מומלץ? מה עדיף? האם כל הכבלים הנחוצים מגיעים עם הכרטיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות שרואים בבמסך הטלוויזיה בצפיה ישירה מהיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות DVDripXVID? הכרטיס יתחבר ליס מקס והצפייה תעשה במסך Dell 2407WFP. תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  11. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by SuB,

שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Hi everybody! how are you? I'm currently staying in the US for about a month and a half. and I purchased the new Ipod touch. The iPod itself is great but the earphones are un satesfing to say the least! So as you can see my main purpese for these earphones will be music and the budget is around 50$ or less. they should also be able to connect to computers and so on... and I'll also prefer it to not be in ear or as the same style as the standart ipod earphones are, unless they are truely exeptional! classic rock , jazz, blues and tiny bit of techno.Most of the music I'll be hearing with them is rock And you can write your answers in hebrew of course! toda raba ! …

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by shauli,

שלום לכולם...אני רוצה להתקין דרייברים חדשים, אבל אני לא יודע בדיוק איזה דגם של כרטיס מסך יש לי, אני רק יודע שזה אאודיג'י 2...אז בדקתי על ידי dxdiag , וזה מראה את זה: http://img188.echo.cx/my.php?image=untitled11114324327ra.png מה זה אומר? איזה דגם הכרטיס? ואיזה דגם מכאן, מהאתר של קריאטיב, ברשימה של הדגמים מימין, אני צריך להוריד? הנה הרשימה: http://img214.echo.cx/my.php?image=322222222222221wn.png בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  16. שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by yakir4u,

http://www.tms.co.il/product/8802 Microlab FC-530

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר כי אני רוצה לחבר את המחשב למקרן ולמערכת קונלוע עם רסיבר ולראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב. אני צריך המלצות לכרטיסי קול שיעזרו לי לחבר את המחשב לרסיבר. תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  19. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996 בחיבור עם כבל DVI לHDMI אני יראה טוב על המסך בלי הפסים השחורים שלפעמים יש? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. Started by Doron098,

שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD ‏32 ‏אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Kenny,

או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  22. שלום, יש לי מערכת 5.1 ערוצים מחוברת למחשב ועכשיו יש לי גם מערכת סטריאו בבית שאף אחד לא משתמש ואני רוצה להוסיף אותה בנוסף ל5.1 ערוצים שכבר מחוברת. יש אפשרות כזאת? תודה.

23. Started by aradk,

שלום,אתמול קניתי את הנגן cowon d2,ועכשיו בשביל לשמוע מוזיקה בצורה הכי טובה שיש,אני מחפש אוזניות תקציב:400-420 סוג:עדיף in ear אני משתמש באמפי בעיקר בנסיעות והליכות קצות,לא לריצה או ספורט. חשבתי אולי על האוזניות cx 500 הן שוות את המחיר? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by omri_ro,

מה אתם חושבים, זה מספיק טוב (לניגון סרטים 720P)? למשל עם לוח GA-H55M-USB3 ומעבד 530, האם ניתן לסמוך על המעבד הגרפי שמוטמע בדברים האלה? כמו כן המחשב יהיה מחובר למחשב אחר (בחיבור חוטי) כשבשניהם כרטיסי רשת 1Gbit. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הגרוטאה הישנה שאגב עובדת כמו סוס על סטרואידים(איזה AMD בסוקט 754 !)

25. Started by Bakke,

היי, אני רוצה לבקש מאחי שיביא לי מארצות הברית כרטיס קול איכותי. אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני ואיכותי שמתחבר למחשב ב USB. האם יש המלצות בטווח מחירים של 100-200$? תודה.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.