עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עבדתי לפי המדריך בסטיקי מדריך להגדרת המערכת לניגון סרטי HD והבעיה כמו שמופיעה בכותרת (מצורף צילום מסך). האם תהייה לזה השפעה? או שבכלל לגרסה הזו של המדיה פלייר צריך הגדרות אחרות? http://imageshack.us/photo/my-images/696/82439299.jpg/ תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by yoni_h,

אני מתעניין ברכישת סטרימר לסלון. אני שואל את זה כאן כי בפורומים האחרים כאן אין כמעט אנשים ואני מאמין שכאן יהיו יותר צפיות ותגובות.הדרישות שלי ממנו הן: הצגת כל תכני הוידאו באיכות FULLHD וכן תמיכה בפורמטי הסאונד החדשים של DTS HD וכו'. שיהיה מכשיר שלא יתקע לי באמצע סרטים, שיציג כתוביות בעברית ללא באגים. בכל הנוגע להצגת תכנים ברשת וכו' או אפשרות לדיסק קשיח פנימי, זה לא כזה מעניין אותי, אני פשוט אחבר אליו DOK עם סרטים וזהו. בעיקרון שלושת הדגמים שקרצו לי הם: BOXEE BOX , XTREAMER PRO, POPCORN A-210, Xtreamer Prodigy על איזה דגם מבין הדגמים הנ"ל/דגמים אחרים אתם ממליצים? שאלה: הבנתי שבחלק מהסטרימרים יש אפשרות של ניגון "ריפים של בלוריי" ויש כאלה שלא. מה זה בדיוק ריפים של בלוריי? …

• 44 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. Started by HitmanX,

כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. מפרט: המחיר הוא: 349 ש"ח איך הנגן הזה? שווה את המחיר? כדאי לקנות? ERGOTECH - החברה הזאת מוכרת? שאלה נוספת לא קשורה כלכך: ProVision היא חברה טובה (לנגנים/מסכים)?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by overload,

תגידו לי כשאני משמיע דיסק בCDROM במחשב כשהאוזניות מחוברת ליציאה שלו האיכות שבה אני שומע קשורה לכרטיס הקול או שזה רק עיניין של איכות CD ROM ? ועוד שאלה: יכל ליהיות שהאיכות סאונד בצורב של SONY שקורא במהירות 40X תיהיה גבוה מאיכותסאונד של MTRP CD ROM שקורא ב מהירות 56X ? (בהנחה שאני מחבר את האוזניות לכוננים) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי כבר שאלתי בתראד אחר אבל לא ענו לי.... קראתי בסקירה הזאתי זאמור לצאת שלט חדש תואם לH320, השלט אמור לצאת עם מסך LCD צבעוני....מתי השלט הזה אמור לצאת??? ואם אני קונה את המכשיר בצרפת, יהיה לו תמיכה באנגלית? תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד א…

12. Started by Dr.Drek,

אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sha-256,

מה דעתכם על Pioneer HTZ161? תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by parker,

בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by mz155,

אז ככה.. אני עובר דירה לבית חדש, ואיתו הגיע הזמן להתחדש גם בטלויזיה. הסלון שלי בנוי ככה שהספה שממול למסך היא במרחק של כ5 מטר ממנו, אבל במרחק 10 מטר נמצא שולחן האוכל. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לראות טלוויזיה כמו שצריך גם מהספה וגם משולחן האוכל. עכשיו איזה גודל של טלוויזיה תתאים לשתי האפשרויות ביחד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. מחפשים אוזניות קומפקטיות עם סאונד גדול? ה-TITAN 5 החדשות של חברת Dunu נראות לא רע בכלל, נשמעות נהדר, ויוכלו להוות בחירה טובה מאוד עבורכם אוזניות הכפתור (או תוך-אוזן) בדרך כלל לא מקבלות את אותה תשומת הלב כמו אוזניות הקשת הגדולות. הרי זה טבעי שאם אנו קונים טלפון חכם אשר בדרך כלל מגיע עם אוזניות כפתור חינם אנו לא נקנה את אותו סוג אוזניות שוב. אל תטעו, ישנן אוזניות כפתור אשר מסוגלות להתחרות אפילו עם אוזניות קשת. היום אנו נבדוק מה יש לאוזניות תוך-אוזן איכותיות להציע. חברת Dunu Topsound הטיוואנית הוקמה בשנת 1994 בתור חברה אשר ייצרה אוזניות עבור חברות אחרות ולאחר מספר שנים החלה לתכנן ולייצר גם אוזניות משל עצמה. אחד הדגמים אשר עזר למקם את החברה על מפת האודיופילים נקרא T…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by rk666,

כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בבקשה אחים שלי מישהו שיעזור לי תודה למי שעוזר

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by giladgaron,

למישהו יש מושג לאיזו חנות יש במלאי את ה Z-5450? או מתי צפוי להגיע משלוח לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by LTE,

שלום לכולם ! אז ככה יש לי מחשב נייח שבו יש כרטיס קול: http://www.auzentech.com/site/products/x-mystique.php , שמחובר לרסיבר דרך היציאה האופטית !. עכשיו מה שאני רוצה זה לחבר מחשב נייד מהיציאה של האוזניות שתיכנס אל הכרטיס קול הנ"ל ושממנו זה ייצא לרסיבר שלי !!! אייך אני עושה זאת ???

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by Tommy,

אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by וייצ,

שלום לכולם אם אני לא מוציא את הסוללה ולוחץ על הדלקה ו0 המחשב לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת ?הusb מתקשר עם הכף יד רגיל

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by gunrhutjbha,

אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bykeking,

בהתאם לעיצוב מחדש של החדר התחדשתי גם עם 1970HR. עכשיו אני שוקל לקנות לי טלוויזית LCD נחמדה שתשומש רק לצפייה בטלויזיה. התקציב שלי הוא בסביבות ה-4000+. זה לא הרבה יחסית לטלויזיות הגדולות אבל זה אמור להספיק למסך גדול? אם כן, איזה מסך הכי משתלם וכדאי? שאלה אחרונה, אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה האיכות תהיה בעייתית? (רק לסרטים, לא לטקסט או משחק) תודה רבה

• 45 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.