עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by soundf,

שלום קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות את הדבר הבא: 1.לחבר את המחשב ב"חדר מחשב" למסך וגיל 2.להעביר ל"חדר שינה" 3 כבלים : כבל אדיו לרמקולים , כבל מאריך USB כדי לחבר את הUSBRECIVER של המקלדת והעכבר , וכבל HDMI הכבל אדיו והHDMI צריכים להיות 15 מטר ,והמאריך USB 10 מטר מספיק עכשיו השאלה שלי היא אם מה שאני רוצה לעשות זה ריאלי? לא יהיה תקיעות? המטרה לראות סרטים ולשחק במשחקי פעולה וכו... ךחפש את המוצרים אין לי בעיה (אם יש משהו מומלץ לקנות ובמחיר נורמלי אני ישמח - אפשר גם מאתרים בחול ששולחים לארץ...) תודה לכל בעוזרים

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. אני לא כל כך מבין בזה .אני רק יודע שזה משהו אם כרטיס טלוויזיה. אז איך אני עושה את זה?אם צריך המסך: AOC 19' Wide LCD 9165wa 1440X900

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by NYPD,

איך אני מחבר מערכת סטריאו למחשב אבל אני רוצה שגם הרמקולים של המחשב שלי יעבדו איתו יחד.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by alipash3,

אני רוצה לחבר רמקול לרינג'ר שיעבוד עם MP3, יש לי רמקול אחד גדול של סטריאו של 100W, אני חושב שזה מספיק בישביל התחלה. ברינג'ר יש מצבר של 12V כמו של מכונית (לא בדיוק אותו גודל), אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שזה יעבוד ? מגבר ? משהו ? אני יודע שכדי שאני אפעיל תרמקול מספיק רדיודיסק, שמצד אחד מחובר למצבר ומצד שני לרמקול אבל הבעיה שככה המוזיקה נשמעת חלשה מאוד. אני רוצה שיהיה חזק, כי הרמקול באמת חזק.\ תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by elyaz,

אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב ולמתוח אותם עם חוט ארוך עד לסלון (המחשב נמצא בחדר שליד וכרגע כשאנחנו רוצים לשמוע מוזיקה בסלון פשוט מגבירים [זה קראוון]) יש לי זוג רמוקלים נוסף, השאלה היא אם יש דרך טובה לחבר עוד רמקולים חוץ מלחבר את החוטים על היציאה של הרמקולים הנוכחיים של המחשב. בנוסף אני מעוניין לשים מפסק על הרמקולים הנוספים (שהולכים לסלון) כדי שלא יעבדו תמיד אלא רק כשאני רוצה. אשמח לקבל המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  9. שלום, אני מתנצל על הכותרת שלוקה בחוסר אינפורמטיביותת קלה, זהו הסיפור:בהתאם להמלצות שקיבלתי מחברי פורום זה הזמנתי PS42B450 (של סמסונג), החנות טוענת שזהו דגם מיושן,"בסוף חייו",ובמקומו,וללא תוספת מחיר (ואף כולל התקנה מתנה) היא מציעה לי את הדגם PN42C430 (גם הוא של סמסונג). האם כדאי להענות להצעת החברה ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. Started by f_b_i,

שלום לכולם! האם מישהו התקין לינוקס על האי פוד שלו? האם למישהו יש המלצות לתוכנות ובעיקר משחקים שעובדים על הלינוקס? אני התקנתי וזה ממש נחמד פתאום אפשר לשחק משחקים נורמלים ויש לו הרבה פונקציות שאין באי פוד. התקנתי דום וזה מדהים זה ממש דום באי פוד. אם למישהו יש מידע לגבי בעיקר עוד משחקים אני ישמח ואם מישהו שלא שמע על זה רוצה הבהרות אני גם ישמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  11. המחשב כותב שחסר לי משהו ב DEMUX ..אני תחת מנדריוה 2008 יש לי אוסף די מכובד של מוזיקה איכותית שאני מת לשמוע. יש תמונה שמודיעה שאני לא יכול לשמוע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by JsF,

ראיתי שבכל MP3 פשוט יש אפשרות שהמילים של השיר ירוצו ברקע, אם מוסיפים קובץ TXT שהשם שלו כמו שם השיר.. האם אפשר לעשות כך גם באיריבר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by overload,

יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by OutRaGe,

הנה תמונה של החדר(מצטער על האיכות...מהפלאפון..) http://img213.imageshack.us/img213/9511/dsc00238filteredqy0.jpg מומלץ לא לעשות זום לתמונה (איכות ירודה) לגבי הרמקולים הם יהיו איפה שהסימנים הכחולים..לצידי המסך לגבי הסאב סימנתי פינות(מומלץ הרי לשים סאב בפינות לא ?) שלדעתי יהיו טובות אדום\שחור\כתום ? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.pvmp3.info/reviews.php?id=0006

18. Started by xfwind,

מבקש עצה לגבי לכידת וידאו לצורך המרת קלטות ודיאו אנלוגיות וקלטות 8MM מוידאו טייפ ומהמצלמה למחשב ומשם ל-DVD. התקציב לא גבוה - 150-200 ש"ח, ואני מעדיף אמצעי חיצוני עם חיבור USB כדי שלא אסתכסך עם תאימות כרטיס ללוח האם (P55M-UD2 של גיגהבייט). אשמח לדעתכם המלומדת תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by n_aviv1,

יש ברשותי מסרטה שעובדת על קלטות ואני רוצה להמשיך להשתמש בה אבל אני גם רוצה אפשרות להעביר את קבצי הוידאו למחשב. האם כדאי לי לקנות מתאם כזה: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267 יש במצלמה חיבור firewire ומתאם מfirewire לS-video וקומפוזיט (החיבורים שקיימים במתאם). עוד שאלה היא למרות שהיא קצת פחות קשורה לפורום היא האם כדאי לי לקנות את המתאם הספציפי הזה מDX או שאני מסתכן ב90% שמדובר במוצר שלא יעבוד (אין לי עדיין ניסיון עם DX...)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להוריד קבצי קול מהאינטרנט בעזרת תוכנת audacity. עלה בידי להקליט את הקול (audio) בפורמט ogg אך הפעלת ההקלטה יצרה מעין צליל מהדהד ומרוחק. נותר לי לבדוק האם יש צורך "לכוונן" את כרטיס הקול, את התוכנה או ש audacity איננה טובה די להקלטת מוסיקה מהאינטרנט. שאלתי היא: האם מישהו "לכד" קול מהמחשב (לא חייב להיות מהאינטרנט, כל מה שעובר בכרטיס הקול) ומצא דרך לבצע הקלטה שאיכותה איננה נופלת מאיכות השמע? צריך לכוון כרטיס קול? לתקן קונפיגורציה של audacity? איזו תוכנה "פתוחה" תחסוך ממני את עוגמת הנפש והמאמץ ליצור הקלטה סבירה? מדובר בהקלטת תכנית רדיו הנמשכת כשעתיים. תודה

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. יצא לא מזמן המכשיר הזה: http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp מדובר בDAC (ממיר דיגיטלי לאנאלוגי), מהטובים ביותר שראה השוק לאחרונה, ובמיוחד ביחס למחירו (1000$). הDAC הושווה לDAC-ים שעולים מעל 10,000 דולר בStereophile, ואף קיבל את פרס "Stereophile's Editor Choice" ל2004. כבר הרבה זמן שStereophile נחשב לאחד מעיתוני הסטריאו הכי רציניים, וזה שמכשיר כלכך זול מקבל כזו ביקורת זה אכן יוצא דופן. המכשיר בכלל פותח לשימוש אולפני, ופשוט זלג אל השוק הביתי לאחר שאנשים הבינו את הפוטנציאל. המכשיר כולל בתוכו גם מגבר אוזניות סופר-איכותי (וכמובן line outs, לחיבור למערכת), ויכול לקבל סיגנל דיגיטלי אופטי\קואקסיאלי של עד 192KHZ ב24 ביט. כמובן שזה יהיה בזבוז משווע עם כמעט …

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=533611476&Count2=450751900&CategoryID=9&Target=products.asp אני חיפשתי אותו המון המון זמן ורק לפני איזה חודש וקצת הם הועילו בטובם לשים את המטען הנ"ל למכירה... הכעייה- הם לא עושים משלוחים לארץ אז צריך : א-לראות אם היבואנים מייבאים את כבר (ארקדיה ) ב. לשלוח מישהו לארה"ב ושייקנה את זה שם... aaaaaa32

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. הי, לכל בעלי ה-SqueezeBox3. יצאה גרסת תוכנה חדשה המחליפה את ה-SlimServer הקודמת (6.5.4 כמדומני). גרסת התוכנה החדשה, שאף שנתה את שמה ל-SqueezeCenter היא 7 ולדעתי היא מחוללת פלאים ברמת הממשק למשתמש. ממשק התוכנה הקודמת היה מיושן ולעיתים מעייף. מי מאיתנו לא רצה לעיתים לנווט לאמצע השיר ופשוט לא יכל. (אלא אם כן הריץ בצורה טרחנית את השיר בקצב מהיר, מה שלא תמיד עבד בצורה חלקה). או סתם לסדר מחדש את רשימת ההשמעה כמו למשל להעביר שיר שנמצא בתחתית הרשימה לתחילתה ע"י אין ספור לחיצות UP וכו'. בכל אופן לטעמי שינויי הממשק בהחלט מבורכים, ולמרות שעדיין הוא רחוק מלהיות מושלם, הוא משפר בהרבה את חווית השימוש במכשיר. אני יודע שבשורת הגרסה החדשה היא לא בדיוק חדשות (שכן יצאה כבר ב3.3) אבל לאנשים…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. THE LEAMON SOUND DEVICE http://www.meaninglessdrivel.com/whatisthelsd/ הקץ לשאלה איפה לשים את הרמקולים בחדר.. פשוט בכל מקום אפשרי...

• 3 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים