אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם מערכות כמו: Pioneer HTZ151 או HTZ131 קוראות תרגום עברי (SRT/SUB) ב- XVID בלי להפוך ובצורה טובה? ואם לא אני ישמח לקבל שם של מערכת משולבת כזאת שכן תעשה את העבודה תקציב עד 1500 שקל, באיכות ותמורה כמה שיותר טובים כמובן. תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזו תמורה הכי טובה אוכל לקבל עבור 500 ש"ח? לחבר שלי יש את Logitech 2.1 Speakers X-210 והאיכות שלהם ממש טובה, צליל עמוק, יפה, וחברה אמינה גם כן... ואני כנראה רוצה לקנות 5.1 של לוג'יטק, אבל ההחלטה הזאת לא עומדת מאחורי כלום ואני לא בקיא בנושא הזה כ"כ... אז מה אתם אומרים? *עריכה: האם שווה לי בכלל ללכת על 2.1 בתקציב הזה? מטרה: מיני מערכת קולנוע בחדר 10-11 מ"ר..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הגיע היום הגדול -החבילה הגיעה מה יש בתוכה ? בתוך החבילה יש עוד חבילה איזה כיף חזית - מאחור - כן הגיע מגבר המנורות המיוחל doge 6210 -תוצרת סין -משלוח ישיר מסין. המגבר על 420 דולר כולל משלוח ולקח 4 ימים להגיע . מגבר עם שנאי ביציאה ,מנורות פרה 12ax7 ומנורות כח el84 . רשמים : אין כי אני צריך לשמוע אותו קצת ,ולהחליף את המנורות הסיניות סטוק שמגיעות עם המגבר.
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדגמים הם: 1. TOSHIBA 32WL66 http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regza-32wl66?opendocument#specification 2. Sony KDL32P2530 מעבד Bravia Engine לעיבוד תמונה מושלמת יחס קונטרסט 1,300 : 1 Digital TV טיונר דיגיטלי מנגנון Live Colour Creation המגדיל את טווח הצבעים ב- 30% זמן תגובה :8MS בלבד מסך איכותי ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים High Definition TV PIP הקפאת תמונה במצב טלוויזיה, תמונה בתוך תמונה במצב PC זווית צפייה178 מעלות בהירות מסך 420 CD/M2 טלטקסט Nicam מפענח ניקם סטראו מולטי סיסטם טיימר כיבויי מערכת דולבי וירטואל סאונד כתוביות לתחנות, דילוג בין תחנות קבועות 2 כניסת HDMI כניסת מחשב PC וכניסת קומפוננט 2 כניסות …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש רמוקלים 5.1 של חברה טובה יש לי את הכרטיס קול הזה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=26978 ואני מעונין ברמקולים אבל בגלל שאני רוצה 5.1 ואני רוצה לתלות את הרמוקילים בפינות אני חשוב לי שיהיה לי איזה שלט או משו כזה לשלוט על הווליאום כי אני לא יקום כל פםעם לאיזה רמקול שתלוי בקיר כדי להגביא \להלמיך אז כאילו או שיהיה שלט או השליטה על הסאונג תיהיה בהרמקור המרכזי או מהסאב תודה רבה רבה למגיבים ישמח לקבל תגובות מהירות והמלצות על רמקולים...[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 08:32:55 Nישהו פה יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 18:26:20נו מה אין אנשים בפורום הזה שמוכנים לעזור?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחדר וחשבתי למצוא שימוש למחשב שישן. מעבד: פנטיום 4 2.4 זיכרון: 512 כרטיס מסך: ג'יפורס סדרת 6 128מגה דיסק קשיח: 120 ג'יגה אפשר לעשות מזה HTPC נורמלי? ואם כן מהו גודל ההשקהה... אני מבין שאני צריך כרטיס טלוויזיה, מארז מתאים ספק וכל זה....
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הבנתי שאם אני רוצה 5.1 אז אני אצטרך להעביר חוטים בכל החדר וכל רמקול יהיה צריך להיות רחוק מהשני ואין לי מושג איך לסדר את זה לבד.. אז בקיצור חשבתי על 2.1 טובים במקומם. הצעות? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00060
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קניתי את ה- LG DNX194H. וניסיתי להפעיל בו סרט ברזולוציה של 1280X608 והוא לא הצליח להפעיל אותו. אם ה- DVD לא מפעיל סרטים ברזולוציה גבוהה אז בשביל מה ה- HDMI הזה? למה הוא משמש? (וכתוב שהוא תומך עד 1080i) חייב הסבר מה קורה פה!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני לא אנין טעם (או במקרה הזה סאונד) בעניין הזה ואין לי צורך במערכת יקרה כך שאני צריך לדעת מה המערכת 2.0 באיזור ה 200 ש"ח הכי טובה. אני לא רואה סרטים כמעט על המחשב ומוזיקה אני שומע עם אוזניות, אבל כשאני משחק במשחקים בלי לשמוע מוזיקה ביחד אני שומע דרך הרמקולים כך שהרמקולים לא מיועדים למוזיקה וסרטים אלה רק למשחקים. אני יודע שתגידו שב200 ש"ח כל המערכות גרועות (במונחים שלכם לפחות), אבל אני משתמש ממוצע ואני צריך רק משהו סביר. אגב, אני ראיתי את המערכות שמומלצות בסטיקי, אבל יש שם איזה 4 מערכות במחירים שונים, ואני לא יכול להחליט מה הכי טוב לי מבינהן כי אין לי מושג בקשר לפרמטרים במערכות סאונד שעושים אותן יותר טובות. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המערכת היא פשוטה של המילטון (250 ש"ח) כן כן הייתי דפוק לפני שנתיים חחח. בכל מקרה לבנתיים הצליל שלהם מספק אותי ואני לא יכול להרשות לעצמי מבחינה תקציבית מערכת 2.1 נחמדה, אז החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, שיאפשר לי להפעיל את חמישתם, ולא כמו שעשיתי עד כה, חיברתי אותם עם מפצלים ועשיתי 2 ימין, 2 שמאל.. וגם זה גרם לירדיה באיכות אבל עלייה בעוצמת השמע.. בכל מקרה אני אפסיק עם החיפרות תקציב: 150 לכרטיס 5.1 מה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני צריך סט רמקולים הכי טובים שאפשר לקנות במחיר עד 2500 שקל.. ומגבר הכי טוב שאפשר לקנות עד 1700 שקל... אני מתכנן לחבר ת'מערכת למחשב!! בבקשה עזרה... עריכה... מה אתם אומרים... עדיף לי ללכת על עיסקה כמו שהצעתי פה...או משהו כזה: לוג'יטק Z5500 וכרטיס קול קריאטיב FXI אקסטרים מיוזיק?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ברשותי X-FI ELITPRO ויש לי דרייברים מעודכנים, אבל, אני לא מוצא את הדרייבר לקופסה החיצונית הזאת שמגיעה עם כרטיס הקול- כך שאני לא יכול להשתמש בה כלל חוץ מלהגביר ולהנמיך. והבקשה שלי... די ברורה (לא?!), מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הספציפי הזה?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקיי אני שמעתי המון טענות בעד ונגד אמרו לי קח פלזמה קח LCD ואני כבר התבלבלתי לגמרי... אז יש לי 2 שאלות... א. LCD או פלזמה? ולמה... ב. אם אפשר המלצה על דגם מסויים בגודל 34-37 אינטץ' ב 6-7 אלף... תנו את דעתכם! אבל בבקשה רק אם אתם יודעים... אני לא רוצה להידפק עם הטלוויזיה תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו.... רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר? איזה מהם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פלאפון SE K610, אחלה של מכשיר ואני מרוצה ממנו. קניתי אתמול כאבל שמאפשר יציאת סאונד מהפלאפון, אז סתם רציתי לשמוע ממנו ברמקולים שיש לי בחדר ואני בשוק. האיכות סאונד עלתה פלאים, יש פירוט לא נורמלי, הבאס נקי יותר, ועכשיו שומעים midrange אמיתי!! יש לי במחשב כרטיס קול creative audigy 2 ZS מותקן, ואני חייב לציין שאני מאוכזב ממנו לאחר ששמעתי מהפלאפון. עם קצת משחקים באקולייזר של הדרייבר, הגעתי +- לרמה קרובה של איכות, אבל זה עדיין לא אותו דבר. אני חייב לציין שהרמקולים שלי הם ממוצעים ומטה. אין לי תקציב וזה מה שמונע ממני שדרוג. לבינתיים אפשר לומר שהוצאתי את המיץ מהרמקולים הנוכחיים. אתם פשוט חייבים לנסות את זה. שומעים מדהים מהפלאפון, אפילו בהשוואה של אותו שיר. איך…
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בהנחה ששתיהם עולות בערך אותו דבר איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד מהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה נתחיל קיבל אותי תומר, בחור נחמד שאחראי על האוזניות בבית משפחת יפה. המקום ביתי וחם והיחס נהדר ללא עיכובים מיותרים התחלתי עם בחינת האוזניות אך למרבה הפתעתי גיליתי ששכחתי את Vicious Delicious בבית, ונשארתי רק עם ג'ונו ריאקטור צרוב. כך שהמקור היה CDP של פיוניר ומגבר headbox project mk ii שהפתיע אותי לגמרי לטובה, אפילו ששמעתי לפני כן את המגבר של Naim. DT990 תומר המליץ עליהן כראשונות, והוא ידע על מה הוא מדבר. מהשניה הראשונה הבחנתי בבמה העצומה שיש לאוזניה הזו, כאילו צבא של 3000 איש היה נכנס לך לתוך הסימפוניה והיית שומע כל אחד ואחד מהם. עם זאת האוזנייה לא רחוקה מהאוזנייים, הסאונד שלה ישיר, הבאס בועט, והיא לעולם אינה בהירה מדי. All-arounder שכזו. Ultrasone Proline 2500 אוק…
-
- 65 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי שלך לי קובץ וידאו ב פורמט MKV שמתנגן בסדר במחשב אבל השאלה שלי אם הוא מתנגן בכלל בדי.וי.די או שאם כבר בדי.וי.די אז אני צריך רק את ההכי חדש?... ואם לא אז האם יש אפשרות לפרמט את הקובץ לפורמט של DIVX שהדי.וי.די שלי יקרא אותו. ניסיתי את DVD X CONVERTER שזה אכלה תוכנה אבל לא תומכת בקובץ.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אני פשוט מחבר את הממיר לרסיבר משם? או שעדיף כבל עם 2 rca? תודה.. ועוד שאלה, כבל coax הוא פשוט "פין לפין"?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-