עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי רעיון קטן שאני חשבתי עליו הרבה ואני רוצה להוציא אותו לפועל. אבל אני לא בטוח שהוא אפשרי לכן שללתי אותו פעמים רבות אבל יש כאן בפורום הרבה אנשים שטובים ממני בתחום הזה ולכן אני שואל את זה פה. חשבתי שהאוזניות שלי והרמקולים שלי יהיו מחוברים לכל מכשירי המדיה בחדר: (ממיר, מחשב, XBOX360,PS2, טלפון נייד[פחות קריטי]). זה פשוט נוח הרבה יותר מלחבר אותם בכל פעם שאני צריך להשתמש במכשיר מסויים, אבל הם לא זקוקים להגברה ככה שאי אפשר לחבר אותם לרסיבר למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה? http://www.amazon.com/gp/product/B008B8J1WQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A34ABF00R5C25H חשבתי שאפשר לקחת כמה כבלים כאלה ולחבר אותם למפצל שבסופו של דבר ייתחבר לרמקולים ולא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yot,

היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. כותרת

5. האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yaeir,

שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by ElkaRib,

על איזה מהם אתם יותר ממליצים לשמיעת מוזיקה? (הרמקולים צריכים להתאים בעיקר למוזיקה....) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by Buffer,

היי, אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו. כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים. מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI. השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP? המסך: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1 תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tomerA,

מישהו מכיר\קנה ויכול להגיד לי איך הם למוסיקת רוק\מטאל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. תמיד זה קורה ברמקול הימני הקדמי.. כל כמה ביטים יש מעין צרימה בתדר גבוה (כמו צפצוף היתוש, לא כ"כ חזק אבל מאוד מאוד צורם בגלל הצדר הווקאלי הגבוה).. זה לא מגעים, הכבל מחובר היטב. הרמקולים אצלי כשלושה-ארבעה חודשים, וזה אף פעם לא קרה לי מקודם. אני חייב עזרה, זה פשוט לא כיף לשמוע מוזיקה עם הצרימה הזאת.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה Audigy 2 ZS ל Audigy 2 Value שמצדיק קנייה של ZS מבחינת ביצועים, אפקטים ואיכות במשחקים. ה-ZS עולה 470 ש"ח, ה-VALUE עולה 295 ש"ח. איזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים 750 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?Creative Inspire 7900 שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי בבקשה לבחור ביניהם או תציעו רמקולים עדיפים, תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

15. Started by ozdaya,

שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לא כוללת DVD. בטווח מחרים של 300 - 400 ש"ח (רצוי 300). מחפש משהו קטן אך טוב. בתודה : shai265

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ilay22,

יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?

18. Started by yoni321,

אהלן אנשים טוב, אני מחפש אוזניות ל css אבל גם שאני אוכל לשמוע שירים באיכות טובה. חשוב לציין שאין לי כרטיס קול ולפי מיטב הבנתי יש אוזניות שלא זקוקות כלל לכרטיס קול, (משהו עם מגבר?). טוב אז התקציב נע בין 300-400 ואם יש יותר זול אז יותר טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. שלום לכולם (: התחלתי בסקר שוק ובין השאר עשיתי כמה חיפושים בפורום לגבי MP3 CD PLAYER... ועיקר ההמלצות הם על IRIVER.... מפתיע (; בקיצור ראיתי המלצות על ה- IPM-50 שעולה 299 בארקדיה.... אבל לא ראיתי שאף אחד המליץ על ה- IMP-100 שעולה 330 ש"ח.... זה בערך טווח המחירים שלי.... וזו ההתלבטות.... מי מהם לקנות? זה פשוט נראה מוזר שהבדל המחירים בין הדגמים הוא 30 ש"ח בלבד... ורציתי לדעת אם מישהו יודע את הסיבה לכך.... ובכלל... מה ההבדלים בין 2 הדגמים? חיפשתי באתר בארץ ובחו"ל ולא ממש מצאתי הבדל.... אם למישהו יש המלצה על נגן טוב יותר באזור ה-250-300 ש"ח... אני אשמח לשמוע.... תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by PuLsE,

אז ככה אני מחפש אוזניות לאחי.. במחיר סופי של עד 150 ש"ח עדיף שיהיו אוזניות גדולות עם כיסוי מלא לאוזניים אממ אני חשבתי על האוזניות הבאות http://www.fujikon.com/eng/product/audio/fsh/openair/open_air_64.jsp או http://www.fujikon.com/eng/product/audio/msh/nbs/nbsl_120.jsp ורציתי לדעת עם זה שהם פתוחות יגרום לקול "לברוח" ?! בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  21. היי, קניתי את הכרטיס טלויזיה VideoMate Vista M1F וחיברתי אותו למחשב, כולל שלט שעובד וטלויזיה מחוברת דרך חיבור הממיר בcomponent. הבעיה כשבהגדרת מדיה סנטר (ויסטה) המחשב מנסה לאתר את הIR Remote ונותן הודעת שגיעה שהוא לא מוצא אותו. IR HARDWARE NOT DETECTED. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? אשמח לכל טיפ. תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. מה המשמעות של כל עמודה, מה השינויים שזה עושה בסאונד, האם יש הבדל משמעותי, ואיך משתמשים בזה בדרך כלל כדי להתאים לאווירה או כל שאר הסיבות שתרצה לווסת אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by VexX,

מחפש לקנות מסך מחשב עם אפשרות צפייה בטלוויזיה(לא טויונר מובנה שייהיה איכותי) 26" או 24", המטרה של המסך בעיקר היא רזולוציה גבוהה (1920X1200 או 1920X1080) שיראו משחקים וסרטים באיכות גבוהה ושהצפייה בטלוויזיה תיהיה באיכות טובה. יש לי בבית טלוויזיה 26" של METZ והרזולוציה המקס' שלה 1360x768 HDTV READY וזה לא מספיק לי אני רוצה FULL HD למרות שהצפייה בה בטלוויזיה היא באיכות טובה יש לי ממיר של HOT ולא מזמן החליפו לי ל HOT HD ובשניי הממירים רואים טוב. לחבר שלי יש מסך מחשב 26" של SUMSUNG דגם T260HD שרואים ממש יפה במחשב עם רזולוציה כמו שאני רוצה, אבל בטלווייזה (בחיבור SCART) לא רואים משהו (יש לו DTV TUNER) יש לכם המלצות על מסכים? תודה VexX.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LittleNicky,

אהלן, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אוזניות למחשב הנייד ולגלקסי 2, חשוב לי שיהיו all-rounder כאלה כי אני רוצה להשתמש בהן גם למוזיקה, סרטים\סדרות ומשחקים. מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך (כמו אורך של סרט לדוגמה), שיהיה סאונד איכותי וברור ואם יש אפשרות שיהיו מתקפלות כדי שיהיה יותר קל להסתובב איתן. בינתיים המליצו לי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9480 איך הן לפי דעתכם? יכולות להתאים לי? אם לא אז בבקשה להציע לי משהו אחר, תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.