אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי לוח ga-965p-ds3 (rev3.3) מותקן עליו כרטיס קול alc888 של realtek על הלוח מותקנת יציאה אופטית וקואקסיאלית ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות היציאה הקואקסיאלית לא עובד משום מה. ניסיתי לחבר באמצעות כבל RCA איכותי. אותו כבל עובד כאשר אני מחבר את הדיוידי... מישהו יודע אולי למה?[br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 21:39:49 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אשמח לשמוע לגבי החידושים הקרבים בעולם האודיו, כיוון שהפורום דיי חוזר על עצמו עם שאלות לגבי רמקולים במחירים שונים. יש לי גם כמה שאלות ספציפיות: באחת התערוכות הגדולות בעולם לגבי חידושים בחומרת המחשבים ( שכחתי את השם ) הוציאה אלטק הודעה לגבי דגם חדש שהיא הולכת להוציא, דגם חדש המקביל ל ATP3 המצליח. מה עם הדגם הזה ומתי הוא יצא? עוד שאלה היא אנטולי ענה פעם למישהו שחשב אם לקנות את דגם ה T20 של קריאייטיב שהתברר כמעולה בסאונד, למעט הבאסים. אנטולי רשם לו שיש איזשהו חידוש שהוא לא יכול לפרט עליו כרגע, אך יוכל לפרט עליו בעתיד, חידוש אשר יהפוך את המערכת למוצלחת גם בתחום הבאסים, משהו הדומה לבאס נפרד, לא יודע. אנטולי, מה עם זה? אני מחכה לראות זאת בפורום .. ואין. אשמח לשמוע גם על עוד חידו…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזיות IN EAR, התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בחרתי דווקא בIN EAR כי השימוש שלהם הוא ברובו לריצה ומה שמפריע באוזניות גדולות הוא לא דוקא האוזניות עצמן אלא ה3 מטר כבל שמחובר אליהן, אם יש אוזניות אטומות עם סאונד יותר טוב וחוט קצר גם הן אפשרות.. בבית אני מחבר אותן למקודד של קריאיטיב אם זה משנה משהו (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468) 1) מה הבחירה הכי טובה בתקציב?? 2) האם הנגן SANSA E200 יספק אות באיכות טובה שלא "תגביל" את האיכות של האוזניות או שצריך גם נגן חדש??? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים עד 250 שקל. אני רוצה שיהיהו 2.1 לדוגמא כמו ה SBS 330 של CREATIVE. http://zap.co.il/model.asp?model_id=378883 אני רוצה שהם יהיו באותו סגנון מבחינת המראה שיהיו קטנים ולא גדולים, שמעתי ברמקולים האלו וזה מה שאני רוצה שיהיה איכות כזאתי, אם אפשר לכוון אותי קצת יותר אז תודה.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המסך נימכר ב3100 שזה מציע חבל"ז והמיפרט שלו לא נופל מיצרנים מוכרים יותר אז מה אתם אומרים ברצוני לרכוש אותו לאקסבוקס 360 ופיסי3 הוא יעשה תעבודה טוב יציג תמונה טובה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, החדר שלי הוא דיי מלבני.ארוך וצר.(מטער שאין לי תמונה אז פשוט ציירתי את זה ..) http://img440.imageshack.us/img440/4775/95528436pz7.jpg יש לי כשישה רמקולים (גדולים) כאלה של מערכות סטריאו. בינתיים הסידור שלי הוא ככה: 2 רמקולים מתחת לספריה הגדולה (אחד צד ימין ואחד שמאל) 2 רמקולים משמאל לספריה הקטנה , ועוד 2 רמקולים מעל לארון . האם כדאי לשנות את הסידור בצורה כלשהי שישמע יותר טוב האקוסטיקה בחדר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מערכת רמקולים לחדר קטן יחסית 3X2מטר לשמיעת מסיקה. יש לי אפשרות להשיג את הרקולים אילו בארץ: Microlab Solo-3 http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm Creative GIGAWORKS T20 http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=14299 יש גם אפשרות להשיג את הרמקולים האילו בחול: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/PRO%203.htm יש העדפה לרמקולים הגדולים מעץ בגלל האפשרות לשדרג ולשפר, ולפי ביקורות יש אפשרות רבה לשדרוג ותיקון. אני מתלבט כבר הרבה מאוד זמן ואחרי שהמערכת של קראטיב הגיעה זה עוד יותר קשה. עריכה: כל הרמקולים באותו מחיר +-.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אודה לו קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
נראה מעולה יחסית למחיר הזול שלו לא? http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=65749
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מתעניין במערכת לחדר קטן בתקציב של כ2500-3000 ש"ח. חשוב לי לקבל איכות סאונד גבוהה ככל האפשר ושיהיה פרולוג'יק 2. שמעתי אונקיו HT-S590 ופיוניר 151 וממש לא אהבתי (חוץ מזה שהסאב פסיבי בראשונה). בנוסף שמעתי ימאהה (אני לא בטוח בדגם, אולי RXV450) וגם הרמן 132 עם מרנץ SS1460. את אותם רסיברים שמעתי גם עם אינפיניטי TSS450. ההרמן היה הרבה יותר טוב מהימאהה. לגבי הרמקולים התלבטתי אבל אולי האינפיניטי :. ???
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחיל ליבנות מוזיקת טראנס בתוכנת עריכת סאונד מיקצועית (CUBASE) אני מחפש רמקולים וכרטיס קול או רסיבר (אני די חדש ולא מבין הרבה בסאונד) שייתנו לי סאונד מדוייק, איכותי, ואמיתי. גם שייתנו לי לישמוע מוזיקה בכיף באיכות מטורפת של חלקות ונעימות (חולה על איכות על מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים OCELOT
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חושב על לקנות סט כזה בגלל שאהבתי את ה-A900 שהיו האוזניות האודיופיליות הראשונות שלי. כמו כן, בעוד כמה חודשים כנראה שאני אבלה הרבה זמן בבאר-שבע בלימודים וצריך סט שיהיה זמין לידי כל הזמן שיישמע טוב לא ידרוש מגבר מיוחד ויהיה זול וסגור. אני רוצה לשמוע אותן כדי לבדוק האם הסאונד שלהן מתאים לי. יש סיכוי שיש פה מישהו שיש לו אותן? Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לאחר שסגרתי (נכון לכרגע) את הציוד הביתי הגיע הזמן לחשוב הלאה לצבא ולנסיעות. ההתלבטות היא בין שתי האוזניות שבכותרת. זה ברור ש E2C יותר טובות. אך תלונות על נוחות ומחיר לא מוצדק מרחיקים אותי מהן (530 שקל). האם הcx300 מספקות? אני לא שואף גבוה כמו בציוד הביתי לכן אני יוכל להסתפק בהן? תלוי בהמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגבר יד שניה שאמור להתחבר למחשב. המקום בגודל 60 מטר. אין לי צורך ביותר מ 2 ערוצים. רק לשמוע מוזיקה. איזה דגמים אתם ממלימים לחפש? ראיתי מודעות שמציעות מגברים של rotel : rx 855 -ב 400 ש"ח rx-496- ב 600 ש"ח הרמן קרדון ב 750 ש"ח אשמח להכוונה, מוכן גם לעלות בתקציב. רוצה מגבר טוב.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני דיי סגור עליו, אני יודע שאין לו סאב ורק רציתי לדעת מה חושבים עליו אלו שקנו אותו ומשתמשים בו באופן קבוע, ואלו ששמעו אותו לזמן קצר או ארוך כל פיסת מידע תתקבל בברכה GO שבת שלום, swg
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מערכת סראונד, הכל אצלי מתחבר מהמחשב משחקים טלויזיה מוזיקה די וי די..אז אני רוצה משהו איכותי מאמין של קריאטיב או לוג'יטק 5.1 אלה אם יש גם 7.1 ששווה להשקיע אבל אני לא סגור אם בכלל כדאי בשביל החדר שלי.. אז 5.1 ראיתי את ה MegaWorks THX 5.1 550 וה GigaWorks ProGamer G550W של קריאטיב..איזה מהם יותר טוב? ואיך הם מושווים לרמקולים של לוג'יטק ה Z5500 שהם קצת יקרים יותר אבל על איכות....
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע סאונד בזמן צפיה בסרטים מיוטיוב או אתרים דומים למרות שכאשר אני שם דיסק אצלי בכונן אני כן שומע.ניסיתי להוריד הדרייבר ולהתקין מחדש אך לא עזר.בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית LCD לחדר ולהחליף אותה במסך של המחשב. אני רוצה גם לראות דרכה טלויזיה וגם שתשמש לי כמסך למחשב. איך אני מחבר את זה למחשב ועם איזה כבלים... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת של יאממאה. איזה כרטיס קול יש לא יקר מדי שיעשה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-