אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאור העובדה שאפשר לראות עכשיו אותיות עבריות בסדררה H של איריבר, עלתה השאלה העמוקה והקשה של "איך לעזאזל אסדר את כל המוסיקה שלי עכשיו?" אני מבקש להתיעץ אתכם לגבי הדרך החכמה ביותר לעשות זאת. (אם יש מישהו שעדיין לא שמע ומעוניין לשנות את המכשיר שלו, אז הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105653.0, וכמובן שלא מדובר בעדכון של החברה, כך שמוסרית, אין לכם אחריות על המכשיר. תשתדלו לשמור את הדיון הזה רק על הנושא שלמענו נכתב) ראשי פרקים: 1. הצרכים והרצונות שלי בגבולות המכשיר. 2. מבנה התיקיות הקיים אצלי כיום. 3. א.רעיון כיצד לארגן מחדש את הרשימה. ב.הבעיות ברעיון שלי. 4. כלים (תוכנות) המומלצות לעניין. נתחיל. 1.אני רוצה שיהיה לי עברית. יש לי כ 1,800 שירים בלועזית וכ…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי פלזמה 32 HAIER קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1 וחיברתי מחשב ושמתי על רזולוציה 1024 על 768 וזה עבד מה שמוזר לי שרשום במפרט רזולוצית מסך: 852x480 פיקסלים יש למישהו הסבר
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
נראה לי שמיציתי בכותרת יש לי 5 רמקולים וסאב פשוטים מאוד מהזולים של ITT ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול שלי את כולם אם זה אפששרי? עריכה: כרגע הצלחתי לחבר 2יציאה שיוצאת מהסאבב (שאליו מתחברים כל הרמקולים) שמתפצלת ל 2 יציאות עם SL ו SR חיברתי בהם מתאם ודרכו כבל שמתחבר למחשב אך אני שומע רק ב 2 רמקולים ישנה דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מפש אוזניות שאני יוכל להיסתובב איתם בחוץ תקציב 400 שח חברה מועדפת סנהייזר אבל גם חברה אחרת גם טוב תודה לכל עוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי כמה שיותר בתקציב של עד 200 ש"ח. אוזניות גדולות כאלה, שלא נכנסות לתוך האוזן כמו IN EAR. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני ממש צריך עזרה במציאת דריבר לכרטיס קול הנ"ל משום מה באתר creative לא מצוין שום דבר לגבי הכרטיס הקול ואני אבדתי את הדיסק של ההתקנה לפי מה שאני זוכר לאחר ההתקנה אתה מקבל מספר תוכנות גם eax console,creative media source וכדומה.... התוכנות לא כל כך חשובות לי אם הם לא משפיעות כל כך אבל אני ישמח אם להם תוכלו להביא לי לינק הכי חשוב לי כרגע זה להפעיל את הכרטיס קול... כבר ניסתי להפעיל אותו דרך hardware manger של ה-windows והוא לא מוצא שום דבר..... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי http://techgage.com/article/logitech_x-540_51_speakers/3 הרי הביקורת הראשונה על ה X-540. לצערנו- לא ממש מעמיקה על ההבדלים בינה לבין ה 530, על הסאב שלה ועל איכות הצליל במוזיקה. הרמקולים קיבלו 8/10.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא יודע אם פלזמה או LCD. שמעתי שמעל 42" צריך פלזמה - זה נכון? בגדול אני בעיקר רואה AVI צרוב ומשחק מעט ב XBOX360 אבל רוצה לשמור את האופציה לכבלים/לווין וDVD מהספריה. אני יכול להחשיך את החדר אם צריך (אם זה חשוב לבהירות מסך). יש המלצות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחפש להחליף את ה2.1 CREATIVE (שת'כלס מאוד אהבתי, פשוט הם הלך נדפקו כבר) בתקציב עד 500 ש"ח , רצוי מאוד פחות, אבל על איכות לא מתפשרים ,כך שאם יהיה משהו ממש טוב ב500 ש"ח , סבבה. אני צריך שיהיה REMOTE CONTROLLER איזהשהו , אם זה שלט, או כל דבר אחר. לפי מה שהבנתי ה GigaWorks T3 JBL CREATURE II אמורות להיות בחירות טובות , לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טלויזיה LG 47 חלק מסרטים ב MKV מזהה ומנגנת וחלק טוענת שקובץ לא תקין. הקובץ "לא תקין" רץ בלי בעיה במחשב. כל הקבצים ב 720 כך לפחות נאמר לי והDOK ב NTFS יש מגבלות ל MKV ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בקיצור, החלטתי לקנות ג'ויסטיק אבל שמתי לב שאני לא מוצא את כניסת ה-game port על לוח האם שלי (epox 8rda+) ולכן קניתי כרטיס קול נוסף, לא משהו מהודר (genius liove maker 5.1) אבל הבעיות התחילו ברגע שרציתי להתקין אותו. בהתחלה פשוט חירתי אותו והתקנתי לו את הדריברים אבל כמובן שהוא עשה בעיות, ניתקתי, לא הצלחתי למחוק (uninstall) את הדריברים שלו אז עשיתי סיסטם ריסטור (xp) וניתי לבטל את הכרטיס קול הפנימי (תחילה ע"י סימון 'disable' ב'device manager' וגם דרך הביוס) אבל לא צלחתי...אני עושה משהו לא נכון? אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה מפורטת של דברים שיש לעשות על מנת לסיים את הסיוט הזה (4 שעות נשרפו לי אתמול על זה)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בלי מגבר חיצוני.. רק הכרטיס קול של המחשב?? תודה מראש
-
שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 ואת הרמקולים של קריאיטיב הsbs370 ואני שומע די בווליום גבוה רציתי לשאול האם זה הורס את האיכות של הרמקולים הוא שאם יכולים לההרס ואני גם מוריד את עוצמת הבס דרך האיטונס ושומע בווליום גבוה האם זה הורס?.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הייתי היום בשקם אלקטריק וביקשנו ממנו שיראה לנו דיוידי הוא שאל אם קורא דיווקס ואמרנו כן. אז הוא הראה לנו דיוידי של apex ב500 ש"ח בערך. (היה גם של phlips אבל עלה 990) אז שווה לקנות? (אם לא תמליצו על משהו אחר במחיר דומה)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות איכותיות שעולות 400 ש"ח, עם עדיפות לאוזניות שניתן להחליף את הכבל במקרה שהוא מתקלקל, ולא דורשות מגבר כדי להפיק צליל מענג? אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, קצת היפ-הופ/ראפ, וקצת מוזיקה קלאסית. תודה רבה ויום נעים. עריכה: אופס, שכחתי לציין שאני מעוניין באוזניות over-ear.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האוזניות Shure SE215. ראיתי שבאייבורי יש את האוזניות במחיר 450 שקל עם שנתיים אחריות, לעומת KSP שמוכרים באותו מחיר עם שנה אחריות. אני יודע שהחנויות האלה לא ממש טובות מבחינת האחריות שלהם במחשבים. לכן אני שואל - כדאי לקנות מאייבורי מוצר כזה מבחינת אמינות? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטווח מחירים שלי הוא עד 2500 ככה.. אני רוצה 26 אינצ.. שתיהיה יפה.. והכי טובה שאתם מכירים.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-