עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by clown,

^ תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. אני קופץ מחר לסניף קילומבו בת"א בשביל לנסות כמה זוגות של אוזניות ואני רוצה לבוא מוכן. אני מחפש טראק באיכות גבוהה מסוג MP3, WMA, ASF, OGG שבעזרתו אוכל להבדיל בין סט של אוזניות למשנהו. כלומר שאוכל לדעת איפה הבאס יותר מרוח ואיפה הגבוהים פחות חדים (למשל). אני לא אודיופיל אבל אני עדיין רוצה לדעת שמה שאני קונה יישמע הכי טוב באוזניים. יש לכם המלצות?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. זאת אומרת.. אני רואה הרבה סרטים.. גם סרטים ישנים ממש.. שהם בפורמט רחב.. ומשתרעים כמעט על רוב המסך.. אבל יש סרטים שהם בפורמט רגיל.. ורואים אותם בחלק הרבה יותר קטן של המסך.. ויש פסים שחורים גדולים למעלה ולמטה.. יש טעם להוריד גירסאות אחרות של הסרט וזה יסתדר שם? או שפשוט כל הגירסאות ככה.. ולא משנה איזה גירסא אני יוריד אני ימשיך לראות פסים ממש גדולים של שחור.. שלא כמו בפורמט רחב שזה רק פסים קטנים...

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Sheda,

אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ? רסיבר fisher 122 audio standart השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים... חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות : המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ? זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ? והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tom123p,

אני מחפש רמקולים קטנים ואיכותיים, בעדיפות גם לעיצוב יפה, למחשב - עם עוצמה נורמלית + במחיר עד 200 ש"ח. אם אין במחיר הזה אשמח לשמוע הצעות. אופציה אחרת שחשבתי עליה הוא b music (שכמובן בטווח מחירים אחר) ורציתי לשמוע רשמים. האם שומעים טוב, איך הרמקול והאם מבחינה טכנית הוא יכול להשמיע את האודיו של המחשב ולא רק רדיו. תודה !

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by vk,

i have a prob i cant write in hebrew... k i have a prob that i cant talk with the mic till i add it on the volume control and when i do my friends say i have noises and they hear me when i play my steps and etc more than they hear me talk.. so is it a prob with the mic (i tried 2) or with the sound card? and if it is the sound card recommened me 1 cheap good sound card..

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by ob,

האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by shlomi8,

שלום לכולם...יש לי מערכת sbs580 של creative עכשיו היום הייתי בחנות של רמקולים וזה...ואיך שהוא הגעתי למצב שאני אומר למוכר שיש לי רעש כזה שיוצא מהסאב והוא אמר שיש מצב שהסאב שואב אויר במקום להוציא... בדקתי....ואכן זה כך....מישהו יודע איך פותרים את זה והאם זה הורס משהו? הוא אמר שיכול להיות שהחיבורים הפוכים משהו?! תודה לעוזריםם

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה . מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים. בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה: SoundStick Harman-Kardon 2.1 העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע. Creative I-TRIGUE 3600SE Altec Lansing FX4021 Logitech® Z-2300 אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים. אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי? איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. שלום אנשים יש לי טלויזית TOSHIBA האם אפשר לחבר אותה LCD 32 למחשב באמצעות יציאת DVI-D כדי לצפות בסרטים מהמחשב לטלויזיה ובמקביל לחבר את הצג של המחשב באמצעות D-SUB ולראות במקביל (לעבוד על המחשב במקביל לצפיה בטלויזיה) יש לי לוח AM2NPV-VM של אסוס עם רטיס מסך אינטגרלי 6150 תודה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  11. Started by gal663,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב נייד האם יש למישהו המלצה לרמקולים למחשב נייד ללא הגבלת תקציב?? שאלה נוספת האם יש דבר כזה רמקוליים שיתחברו לנייד בצורה אלחוטית?? כמו מקלדת ועכבר אלחוטי??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by drbrain,

מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. עם אחד מהמכשירים המוצאים בשוק ?.. זה לא מעט כסף . החדר שלי לא ממש גדול , ואני רוצה לנצל את זה באיכות סאונד איכותית שאני יהנה ממנה . אז הינה ההצעות ... יש את זה שמפורסם באתר ידע , ללא הפסקה http://yeda.co.il/ipodhifi/index.html מגרה בהחלט מגרה , נראה איכותי בא עם שלט למישהו יש נסיון עם המכשיר הזה?... ויש את זה של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6740 ועוד אחד של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7173 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DOCK&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ויש את זה של בוס . נראה איכותי ביותר אני כרגע מתלבט של jbl נראה הכי טוב . של apple נראה איכותי ..כל כך ושל bose נראה ברמה אכותית …

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. אפשר למצוא משהו נחמד ואיכותי במחיר הזה או שצריך להשקיע עוד

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by Srulz,

יש לי מערכת בחדר עם רמקולים של BOSS ומגבר של קנהוד.. רציתי לצרף סאבופר, אני לא כ"כ מבין בזה, הציעו לי של אומגה אדיו http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/article_en.aspx?C2015=11982&BSP=11981&BSS2003=11982&BSCP=11981&BSS21=11981&BSS22=11986 למטה הSUB 10 וגם משהו WESTRA מצאתי רק בזאפ עליו וגם יש שם ביקורות דיי משוגעות (לטובה) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 אז מה אתם מציעים לי?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by asheryo1,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 האם אפשרי לחברו לרסיבר כך שיוציא סראונד מסרטי HD ו-DVD? אם כן אך?? או שכדאי לקנות אחר, תקציב של 200-250 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. מחר בעזרת השם אני קונה מגבר +גיטרה הגיטרה :IBANEZ GSA-60 המגבר :Roland Cube 15 Combo [תמונה של 'לוח הבקרה'] עכשיו רציתי לחבר אליו אוזניות. ב. איזה אוזניות מומלצות יש, שאני לא יאבד מהצליל של הגיטרה? (התקציב הוא באזור ה200 אבל אם אוזניות במחיר הזה זה זבל אז אני ישיקיע יותר] אני מתלבט בין 3 אוזניות : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=76 http://www.mnd.co.il/41502/Koss_PortaPro_ מה הכי טוב מבנהים? יש אוזניות אחרות יותר טובות מהם[במחיר הזה ] בקשה דחוף! תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. לצורך עבודה במקהלה ועם זמר.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. זה בשביל חבר שלי אני שואל הבעיה שקרתה לו היא שהוא רץ במכון על הליכון עם האייפוד שלו והוא כזה החזיק אותו ביד בגלל שזה של האוזניות היה קצת קצר ואז בטעות איכשהו יצא מהPL האוזניות ונפל האייפוד על ההליכון והליכון העיף אותו קיבנימט בשביל למנוע את זה הוא חשוב על משהו אלחוטי רק שהוא רוצה שזה יהיה אוזניות כפתורים ושכל המנגון הזה של האלחוטיות יהיה קטן יחסית עד כמה שאפשר.. יש כזה דבר היום שניתן להשיג בארץ בתקציבים סבירים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי. אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן. כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר. תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת.. אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. טוב יש לי גם רמקולים , וגם אוזניות +מקרופון , עכשיו רציתי לדעת האם שי אפשרות שאני יכול לקנות מפצל וכך לחבר את שתיהם יחדיו , או שאני יקנה כרטיס קול נוסף ב30 שקל ואז כל פעם שארצה להשתמש אצטרך להיכנס לקונטרול פאנל ולשנות את הכרטיס קול ? אני לא יכול לחבר את האוזניות לרמקולים בגלל החיבור של המקרופון לצערי . אם יש לכם תרונות אחרים אשמח לשמוע , בלי השקעה של יותר מ50 שקל .. זה פשוט משגע אותי כל פעם להתכופף (3-4 פעמים ביום ...)

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  24. נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים לצורך שמיעת מוזיקה, עכשיו יש לי התלבטות, חשבתי לקנות רמקולים למחשב (1000+-) ALTEC LANSING MX5021 + כרטיס קול טוב(באיזור 700-800 ש"ח). השאלה היא מה עדיף רמקולים למחשב + כרטיס קול או שעדיף זוג מוניטורים אולפניים, אני יכול להשיג זוג מוניטורים אולפניים ברמה טובה ובמחיר טוב + כרטיס קול טוב סביבות 800-1000 ש"ח. איזה שילוב יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה וטובה? תודה מראש, טל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים