אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק z640 ניראה לי... בכל מקרה פעם היא הייתה מחוברת למחשב כולה- בכיאלו כל חמשת הרמקולים. בשנה האחרונה שני הרמקולים האחרוים לא היו מחוברים ומאז המחשב עבר הרבה, ניראה לי אפילו כמה פירמוטים. בכל מקרה, חיברתי כרגיל את שני הרמוקלים האחרוים לסאב כרגיל, וששמתי מוזיקה הם לא עבדו. הלכתי להגדרות הסאונד שבמחשב והגדרתי שיהיה על 5.1, גם לא עזר. [יש לי שני כרטיסי קול, אחד sound blaster live 24 bit, ו- realtek). החיבור של הרמקול האמצעי הולך לסאונד בלאסטר] הורדתי את eax של creative וגם שם זה כבר היה מוגדר על 5.1.... שעשיתי בדיקת רמקולים רק השתי הקדמים עבדו. האחורי ימני עבד בתור הסאב, האחורי שמאלי עבד בתור האמצעי, והאמעי והסאב לא עבדו בכלל. (אבל שאני שומע מוזיקה ר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס קול איכות כמה שאפשר בתקציב הנ"ל בין 200-300 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ? אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע 2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ? תודה לעוזרים (מדובר על רמוקלים Z5500)
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת למכונית, אם אפשרות כניסה של דיסקים , לא צריך את כל השטויות של שם השיר ותמונות שירוצו בתצוגה. רק רדיו דיסק איכותי איכותי שישמעו ממש טוב, שתהיה אפשרות כניסה לIPOD NANO. אין תקציב, לא יודע מידי, ולא יודע מידי זול. רדיו דיסק איכותי שתהיה אפשרות לחבר IPOD NANO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מה קורה ששני איקולזירים ומעלה מופעלים בבת אחת(לא משנה כרגע אם זה במחשב, אוטו .....)? לדוגמא האיקולזיר של התוכנה של הרמקולים עובדים ושל הWINAMP ושל הנגן שמחובר למחשב וממנו שומעים...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך שתעזרו לי בקניית רמקולים או מערכת למחשב , עד 1000 ש''ח. בעיקר אני צריך למוסיקה , וסרטים ומשחקים פחות חשוב. שהסאב יהיה חזק ... תודה מראש. =] שיהיה 5.1 - אני יודע ששומעים מוסיקה ב2.1 אבל אני רוצה 5.1
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, כרגע יש לי מערכת Creative 7900 וכרטיס קול audigy 2 value.. + מגבר ישן 2.1 של פיוניר ו2 רמקולים של פיוניר מטורפים לגמרי [הבניין רועד] עכשיו הכל מחובר לי בקומבינה שעשיתי עם מפצלים ושטויות... בקיצור יש לי כמה שאלות. מהקריאטיב אני לא ממש מסופק.. לא מספיק עוצמתיים.. ואני רוצה להחליף אותם בלוג'יטק Z-5500.. ולהחליף ת'כרטיס קול ב AUDIOTRAK Prodigy 7.1/ 1- החלפת הכרטיס קול ממש נחוצה? אני ירגיש הבדל? 2- אני יוכל לחבר את הלוג'יטק לכרטיס קול.. + תמגבר עם 2 הרמקולים של הפיוניר ללא שום קומבינה.. יעני שהם יהיו הרמקולים LEFT ו RIGHT? תודה רבה. אם יש לכם עיסקה יותר טובה תשתפו אותי בשמחה.. אגב אם זה חשוב..אני משתמש במערכת רק לשמיעת מוזיקה והרבה., בעיקר מטאל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של פיוניר מדגם 6980 דגם ישן שכבר לא מיוצר יותר. קניתי אותם משומשים לפני כמה שנים ולא השתמשתי בהם הם שכבו בקופסא לפחות 7 - שנים. האם יכל להיגרם להם נזק? בנוסף הנתונים שכתובים על הרמקולים הם: 200 וואט ו-50 וואט כח נומינלי (כנראה RMS) האם זה נחשב עוצמתי? אני מתכוון לחבר אותם כנראה לרדיודיסק של פיוניר מדגם 2950 או לחלופין ל JVC KDA 270 . שני המכשירים מוציאים הספק של 4X50 וואט.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה X-FI יש לי את ה Z5500, מה ינצל אותו הכי טוב ? יש את ה CREATIVE X-Fi XtremeAudio CREATIVE X-Fi XtremeGamer CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הפרו עולה ב 200 300 שקלים יותר.. האם עדיף כבר להשקיע את הסכום אם כבר קונים כרטיס קול איכותי ? האם בכל הכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר נסיון לבניית מגבר פשוט שלא נחל הצלחה , שוב חזרתי אל הבעיה... לא מוצא מגבר איכותי וזול לאוזניות בארצנו SEN 485HD :-\ יצא לי לראות מגבר אוזניות פשוט ב350 ש"ח בחנות מוזיקה...אך כנראה שהוא ממש פשוט מדיי... אך נתקלתי במגבר הבא:MICROAMP HA400 של behringer בעל הנתונים: http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG וגם יש את הדגם Behringer amp800 בעל הנתונים: http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng הבדל המחירים בינהם הוא כ 150 ש"ח מומלץ? או יש תחליפים אחרים? מקווה לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו פה יכול להמליץ על מיקרופון בצורה כמו של במה אבל עם חיבור למחשב... והוא צריך להיות עם קליטה מ 3 כיוונים משו בסגנון של XM8500וBehringerו אבל יותר זול.. הייתי קונה אותו אבל הוא ממש יקר בארץ אז משו בסביבות עד 150 כולל משלוח זתומרת אנלא רוצה להוציא יותר מ 150 בכללי.. צריך שיהיה לו באסים חזקים זה לא לשירה תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הי איזו חומרה אני צריך, אם אני רוצה לנגן קבצי מוזיקה שונים מהמחשב בו זמית בכמה איזורים/חדרים בבית? נניח שבחדר אחד אני רואה סרט מהמחשב ובחדר השני אני רוצה לשמוע מוזיקה מאותו מחשב וכן הלאה בסלון ונניח בעוד חדר. האם ניתן בכלל במחיר שפוי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-