אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש רמקולים צנועים לא משהו רציני... אנא המליצו לי לדגמים שמגיעים עד 50 ש"ח.... אני חושב שזה תקציב שיספיק לי בשביל זוג רמקולים לא רצינים לא צריך סאב וכד'... תודה
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים גדולים כאלה של חברת eltax ומגבר של TENSAI שחור כזה לא יודע עם הוא משהו.. בקיצור הווליום שלו מאוד רגיש אז חיברתי אותו בצורה הבאה: חיברתי את המגבר לרמקולים של המחשב הפשוטים והם מחוברים למחשב ודרכם אני מגביר כך שהווליום של המגבר נישאר קבוע וכך יש לי יותר שליטה.. ושני הרמקולים מחוברים למגבר. עכשיו אני כבר מלא זמן עם החיבור ככה ופעמיים נשרף לי הכבל שמחבר בין המגבר לרמקולים הקטנים של המחשב.. ועכשיו זה קרה שוב.. רציתי לדעת אם זה ביגלל שאני מחבר ככה? אם אני יחבר את המגבר ישר למחשב זה יהיה תקין..? אני צריך תשובות דחוף תודה..
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך החברה הזו הbehringer? המגברים של האוזנית שלה טובים? 2 דגמים שיצא לי לראות: behringer HA400 http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG behringer AMP800 http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מזה זמן רב רסיבר לרמקולים שאני רוצה לקנות. ( הרמקולים שאני רוצה לקנות הם pure ex650 חמישה רמקולים , שמעתי אותם כבר והתרשמתי) התקציב שלי לקניית הרסיבר הוא נמוך (עד כ600-700 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כך: מה עדיף לקנות רסיברים של חברות מדבקה כמו פרו סאונד ופרו אודיו חדשים המגיעים עם אחרויות , או לקנות רסיבר של חברה בעלת שם יד שניה .. שאין להם אחריות מן הסתם.. אני פוחד שהרסיבר יד שניה יתקלקל ואם הוא יעשה בעיות מה אני יעשה.. אבל גם שמעתי שהתוצאה הסופית איתם תהיה בהרבה יותר איכותית מאשר עם מוצרי המדבקה.. ההבדל כזה משמעותי? כמה עולה תיקון רסיבר אם יהיו בעיות? והאם שווה את הסיכון? או שבכלל כדאי לקנות מערכת מוכנה ולוותר על הרמקולים שרציתי מההתחלה. כמו זאת למשל, http:/…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, כיום יש לי sennheiser hd202 שקניתי לפני כ3 שנים. אני מרוצה מהם יחסית לתקציב שהשקעתי (120 שקל מארה"ב). זמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן שאני השתדרג לאוזניות קצת יותר אכותיות עם תקציב יותר מכובד של כ300 שקל ויותר עם תיהיה סיבה טובה. חשוב שלי שהאוזניות יהיו נוחות כי אני משתמש בהם במשך זמן ארוך כל יום. הם צריכות להיות עם התנגדות נמוכה כי חלק ניכר מהזמן אני משתמש בנגן שלי. סוגי המוזיקה שאני שומע הם בעיקר פופ, רוק ודאנס. וכמובן עדיף שהם יהיו גם טובות למשחקים וסרטים. כמו שכתבתי יש לי אפשרות לקנות אותם בארצות הברית אם זה יהיה יותר זול. תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אז ככה..הרמקולים הפסיקו לעבוד לי. החלפתי רמקולים וגם הם לא עובדים. מכאן אני מסיק שהבעיה היא כנראה בכ. קול. הכ. קול שלי הוא OB (המחשב עצמו ישן, 4-5 שנים בערך). 1. איזה כ. קול כדאי לקנות? ברמת העיקרון אני צריך משהו פשוט, אבל חשבתי כן להשקיע מכיוון שבעתיד הלא-רחוק אני במילא רוצה לקנות מחשב חדש ואז אני אעביר את הכרטיס גם ככה. האם 300 ש"ח הם סכום מספיק להשקעה על כרטיס קול? 2. מכיוון שהכרטיס הנוכחי הוא OB, כיצד מתקינים את הכרטיס החדש? כיצד ניתן "להעיף" את הישן ולשים במקומו את החדש? עד פה כרטיס קול. עכשיו..אם אני כבר פה בפורום, אז עוד כמה שאלות קטנות שמסקרנות אותי.. 1. יש לי מע' סטריאו ישנה ולאחרונה קיבלתי רמקולים רצפתיים ישנים של סוני. כיצד "עובד" כל העסק ביניהם מבחינת איכ…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מצאתי אצל אבא שלי רסיבר כמו חדש של JVC. הדגם: Jvc R-S5 איך הוא, שווה משהו? (שווה לי לחבר אליו את הרמקולים שלי של לווג'יטק x-530 ? למחשב) תודה
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה התחיל מאז שהחלפתי לוח GA-PVMT-9 ועדכנתי דרייבר של קול ..
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפירמטטי את המחשב הנגן היחיד שלי היה הווינאמפ עכשיו שהתקנתי אותו או כל נגן אחר הם שולחים לי שגיאה: direct sound output v2.47 error bad direct sound driver please install proper drivers or select another device in configuration error code:88780078 אין לי מושג מה צריך לעשות כדי לתקן את זה אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי שיש את הlogitech X540 עוד הצעות?[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 07:56:41 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום, חיפשתי בפורום, ולמען האמת בעוד מספר מקומות, ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעייה: אני צריך לחבר מכשיר DVD בעל יציאות אודיו דיגיטלית ואופטית לרסיבר קצת מיושן שיש לו 6 כניסות שמע אנלוגיות (5.1). האם קיים מתאם שמסוגל לבצע את ההמרה מדיגיטלי לערוצי שמע אנלוגיים נפרדים? או - האם יש פתרון אחר שלא חשבתי עליו (חוץ מלקנות רסיבר חדש...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 800 שקל? ואך הכרטיס הזה. AUDIGY2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח? Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510? השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את האוזניות שלי (משתמש באוזניות שקיבלתי מהאי אודיו) יש לכם המלצות על אוזניות כפתור בסביבות ה200 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי את ה MX 5021 לפני איזה זמן. הם מדהימים, טובים יותר מה FX 6021 לדעתי, אבל זה עניין של טעם. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא Soundblaster Live! עתיק. אני תוהה אם זה משנה, כל עוד אני לא משתמש בסראונד, ואם כרטיס חדיש יותר ישפר את איכות הסאונד. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקראתי בעיון רב את הFAQ המצויין להמלצות לכרטיס קול ורמקולים.. החלטתי ללכת על הלוג'יטק Z3 שלפי דעתי, עולים יחסית לא יקר ודי איכותיים. השאלה שלי היא האם יספיק לי כרטיס קול מובנה כדי להפיק מהם את המקסימום, שמא אני אצטרך לקנות כרטיס קול בנפרד. בתודה מראש! נ.ב אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים :]
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-