אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סוף סוף יש קצת (הרבה) זמן פנוי וקצת (הרבה) כסף בשביל טלויזיה חדשה. מה אתם אומרים, למרחק 4 מטר ללכת על 37" או שזה גדול מדי? בכל מקרה אני אבדוק בחנות, אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
זה הכרטיס קול http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=14184# אמרו לי להוריד איזה גירסה מהאתר שלהם אבל אני לא מוצא http://www.pcarena.org/smf/index.php?topic=16229.0
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני קונה את טלוויזיה LCD חדשה והייתי רוצה לחבר אותה אל המערכת השלי (Z5400). החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם: 15pin - vga - Dsub, Component, HDMI, RCA, Scart21 pin x 2, S-video החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב), חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל. בערך כמו בתמונה. עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים, הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב? עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI. האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר? תודה רבה לכם, אדם
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
חשבתי על הלוג'יטק... שמעתי אצל חבר שלי את ה X-210 והם נשמעים מעולה, אז חשבתי ללכת על ה X-230 בגלל שהתקציב מאפשר לי את זה, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש אוזניות למחשב בעיקר למוסיקה איזה אוזניות מומלצות בתקציב של עד 200 שקל
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , יותר ויותר פעמים אני שומע לשבח את חברת קרייטיב בכל הקשור לסאונד אני עומד לרכוש רמקולים ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם SBS330 ל SBS370 הנתונים אומרים שה330 בעל מפרט חזק יותר ועולה פחות :s05: אם מישהו יודע משהו בעניין או יש לו אחד מהם, אנא עזרו לי http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135677&DB26647=26964 בתודה מראש יוגב.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, הלוח אם הוא Asus striker extreme , הכרטיס קול שמגיע עם הלוח אם - זה מה שמחובר. עכשיו כאשר אני פותח את התוכנה TS - Teamspeak 2 פתאום יש לי צליל של אורגן כנסייה, מופיע לי אייקון בצורת טלפון שחור עם אנימציה של השפורפרת עולה ויורדת. מתי שאני בתוכנה רוצה לשמוע אנשים מדברים, הוא פשוט עושה כל מני רעשים פעם ב... וזהו ... מה אני אמור לעשות... חשוב לציין שביצעתי ריסט מספר פעמים.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רמקולים של פיוניר 9*6 מדגם TS-A6980 שההספק המוצהר שלהם הוא 200W ו 50W נקי - RMS. כשאני מחפש מידע עליהם באינטרנט הדגם 6980 הנוכחי הוא שונה לחלוטין- צורה, צבע, הספק גבוה יותר וכו'. על הרמקולים שלי אני לא מוצא מידע בכלל (יש לי אותם משנת 2000 ומאז הם שכבו בארון, קניתי אותם משומשים מחבר). עוד דבר על כל מוצרי פיוניר הלוגו כתוב Pioneer - האות הראשונה גדולה והשאר קטנות. בדגם שלי כתוב PIONEER - כל האותיות גדולות ומצורף הסמל של פיוניר. דבר נוסף שמעתי על חותמת או הטבעה של הלוגו של פיוניר על הממברנה ועל הטוויטר ויש לי את ההטבעות האלה. מה נראה לכם- רמקולים מקוריים או זיופים. זה דחוף לי כי אני הולך מחר להתקין אותם.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, היום החלטתי שהגיע הזמן לקנות DVD חדש. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא החלטתי לפנות אליכם. ברצוני לקנות DVD בתקציב של כ- 500-600 ש"ח שיתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים, שיהיה איכותי, שלא יהרס תוך שבוע וזהו... שמעתי שיש גם DVD מקליט, האם זה יכנס לתקציב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 חיבורים מאחורה ואני לא יודע כמה ערוצים זה.......ואם אני יכול לחבר סאב סנטר ו4 רמקולים תןדה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי את ה koss ksc75 ואני רוצה להשתפר באיכות הסאנד. התקציב שלי הוא 500+- ויש אפשרות לקנות מחו"ל. הז'אנר של המוזיקה שאני שומע הוא רוק (מכול הסוגים). כרגע אני שומע עם Iaudio G3 אבל אני מתכנן על קניית נגן חדש וטוב יותר. והדרישות שלי הם: איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב 8) שלא יצתרכו מגבר, אני ישמע בהם מהנגן\מחשב. שיהיו ניידות, וחצי סגורות או סגורות. (שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב) ראיתי שמדברים פה על ה AKG K518\81 או על גרדו RS60- אבל נראה לי פתוחות מדיי. חשבתי על אוזניות על סינון רעשים אקטיבי, ה AKG K28NC אבל זה נראה קצת מסורבל ללכת איתם (בגלל החלק ששם מכניסים את הבטריות) מה דעתכם? עריכה: אני לא ממש אוהב אוזניות IN-EAR, היו לי כאלה של סוני EX71 ולא…
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים חדשים בתקציב של 600 ש"ח +/- למטרת משחקים ,סרטים ומוזיקה עם דגש על סרטים ומוזיקה אני חשבתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות GigaWorks T20 Inspire 5.1 P5800 X540 ATP3 אז מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
קניתי זלמן5.1 ועכישו אני בא ללשחק במשחקי רשת כמו AA אני שומע יותר חרא מרגיל שהיתי ברגיל שמעתי בן זונה ויש לי XFI XTRAMGAMER אני רוצה לשמוע למרחקים איך אני עושה את זה? ויותר טוב כיונים זה משהו בTHX? [br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 23:53:33 תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-